ELdirekte.no AS Avis

4 795
TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Wwooww vi fikk sjokk at det var såå enkelt å bytte. Vi hadde 2 råtne vifter på bad. Som ikke har vært bytta på 40 år. Da vi tokk av de gamle å så inni. Da fikk vi sjokk. De kunne brent når som hels... Voir plus

L'entreprise a répondu

Enkelt å bestille- kjapt levert - topp produkt. Eneste minus; Vell enkel emballasje samt at eneste mulige transportør var Post nord som vi har dårlig erfaringer med. Denne gangen var tildels unntaket... Voir plus

L'entreprise a répondu

Bestilte 2 stk 100 Ah LiOn batterier og en 20A lader på Onsdag, Fikk det levert på nærbutikken min fredag kl 13! Utrolig raskt, og for bare en sum av 69,- kr i frakt! Det er like kjapt som det tar å k... Voir plus

1. Magasin de matériel électrique
  2. Magasin d'électronique
  3. Fournisseur de systèmes de protection contre les incendies
  4. Fournisseur d'équipements de chauffage
  5. Magasin de luminaires

Écrit par l'entreprise

ELdirekte.no AS leverer elektromateriell, belysning, varme, smarthus om mye mer til særdeles hyggelige priser! Vi har lager i Norge, rask levering og frakt fra 59,-.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

5 k avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(4 795)

721 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Veldig bra

Alt bra, hjemmesider, salg, til levering og produkt. Fantastisk rask leveranse. Flinke folk på kundesenteret også som kunne sine saker.

13 août 2026

Réponse de ELdirekte.no AS

Så utrolig hyggelig å høre! 😊 Tusen takk for fine ord, det setter vi stor pris på!

Rask håndtering

Rask håndtering, men posten somlet

13 août 2026

Réponse de ELdirekte.no AS

Så fint å høre at vi fikk behandlet ordren raskt 😊 Synd det tok litt ekstra tid på veien!

Alltid rask service

Alltid rask service, bra nettbutikk, greie priser

12 août 2026

Réponse de ELdirekte.no AS

Så hyggelig å høre 😊 Tusen takk for at du handler hos oss!

Grei handel

Grei handel. Raskt levert.

Réponse de ELdirekte.no AS

Så fint å høre 😊 Takk for tilbakemeldingen!

Veldig fornøyd med handelen hos…

Veldig fornøyd med handelen hos Eldirekte.no! Gode priser, rask levering og en enkel og problemfri handel. Alt gikk som forventet, og varene kom raskt og godt pakket. Kommer definitivt til å handle her igjen. Anbefales! 👍

Réponse de ELdirekte.no AS

Så utrolig hyggelig å lese! 😊 Tusen takk for anbefalingen, og veldig hyggelig å høre at du vil handle hos oss igjen! 💛

Jeg har ikke fått varen enda

Jeg har ikke fått varen enda. Den ble forsøkt levert til pakkeboks for 1 uke siden og siden har statusen stått som "På vei. Ny estimert levering vil komme snart."

Réponse de ELdirekte.no AS

Så kjedelig at pakken fortsatt ikke har kommet frem! Beklager dette. Ta gjerne kontakt med kundeservice, så kan vi hjelpe deg med å undersøke hva som har skjedd med pakken 😊

Bestilte nordic home kjøle og varme vifte

Bestilte nordic home kjøle og varme vifte. Det tok to dager det fra jeg bestilte og til den låg i postnord pakkeboksen! Lappene var klistra direkte på vifte emballasjen, fordel jeg slapp unødvendig papp og heft. Ulempe, den har nok fått litt juling underveis, men det hadde den nok fått uansett og alt fungerer helt som det skal. Jeg har to av disse, den andre er til camping og telt! Genial!
Så dette er definitivt den kjappeste pakken jeg noensinne har fått! Fantastisk 😂🤩

4 août 2026

Réponse de ELdirekte.no AS

Så utrolig hyggelig å lese! 😂🤩 To dager fra bestilling til pakkeboks må vi si oss fornøyde med! Veldig fint å høre at viften fungerer som den skal og at du er fornøyd 😊 Tusen takk for en skikkelig hyggelig tilbakemelding!

Gikk fort og greit

Det gikk fort og greit. Snar levering

10 août 2026

Réponse de ELdirekte.no AS

Så fint å høre at alt gikk raskt og greit 😊 Takk for tilbakemeldingen!

Mottatt skadet produkt

Mottatt skadet produkt, fikk et svar på mail. Sendte inn bilder av skadene å da ble det helt stille. Har prøvd flere ganger på telefon og mail for å tak i de men ingen hell.

Når det viser seg å være umulig å få kontakt så blir det ekstremt uprofesjonelt.

7 août 2026

Réponse de ELdirekte.no AS

Hei! Dette beklager vi. Du skal selvfølgelig få oppfølging når du mottar et skadet produkt, og vi forstår godt at det er frustrerende når du ikke får svar fra oss. Ta gjerne kontakt med oss igjen, så skal vi sørge for at saken blir fulgt opp🧡

Fin nettside

Fin nettside, og rask levering til grei pris

7 août 2026

Réponse de ELdirekte.no AS

Så hyggelig å høre 😊 Takk for fin tilbakemelding!

Dårlig kommunikasjon og manglede vare

Bestilte en Elko regulator til enfasemotor. Mottok pakken dagen før elektriker skulle komme (neste dag 07:30) kom for å b.l.a skulle installer denne.
Åpnet pakken kvelden før for å kontrollere at jeg hadde alt klart til elektrikeren og oppdaget at det var en tom åpen eske som regulatoren skulle vært i.
Sendte mail på dette og informerte om situasjonen og at jeg måtte betale for en ny utkall for elektriker kun for denne som kommer på rundt en 1000 lapp ekstra
Fikk svar at det var merkelig og at den orginale esken vanligvis ikkje blir åpnet før sending, men at de kunne sendte ny eller refundere varen.
Jeg svarte med engang at jeg hadde behov for regulatoren så raskt som mulig for elektriker svarte at han kunne komme på førstkommende mandag for å fullføre før han begynte på ett lengre prosjekt.
Det er 3 dager siden og har ikkje fått noen svar, bekreftelse eller pakkemelding.
Prøvd å ringt 3 ganger uten å få svar og ene gangen trykket jeg at dem skulle ringe tilbake som aldri skjedde.
Håper denne blir sendt ASAP slik at vi kan få avtrekksviften i bruk igjen.
Vet ikkje om dem er på ferie denne uken, men håper egentlig det ellers er dette veldig useriøst.
——————————————
Mottok varen fredag 21.08 og fikk svar at de beklager manglende respons, men at dem ventet inn ett nytt parti fra leverandør.
Mener at det hadde vært bedre å gi meg en tilbakemelding på dette enn å ikkje svare på en uke.

10 août 2026

Réponse de ELdirekte.no AS

Hei! Vi beklager for at dette er din opplevelse med oss. Det er virkelig ikke slik vi ønsker at kunder opplever oss. Du skulle selvfølgelig fått beskjed om at vi ventet på nye varer fra leverandør, fremfor å bli gående uten svar. Vi forstår godt frustrasjonen, spesielt når du hadde elektriker avtalt. Takk for at du deler erfaringen din, dette tar vi med oss videre🧡

....som annonsert

Rask og som annonsert

5 août 2026

Réponse de ELdirekte.no AS

Så fint å høre at alt var som forventet 😊 Takk for tilbakemeldingen!