Voor de derde keer goederen nog steeds niet ontvangen. Dit ondanks toezeggingen. Vroeg geld terug en kreeg voorstel 40% korting en toch weer opnieuw bezorgen. 14 dagen verder en nog steeds geen goed... Voir plus

L'entreprise a répondu

Super fin service. Opdagede jeg havde betalt for meget for en t shirt købt i fysisk butik. Hurtig respons, tilgodehavende returneret🥰

L'entreprise a répondu

Jeg købte et par bukser, i deres fysiske butik, på Strøget. De gik desværre i stykker efter 14 dage. Jeg kontakter Envii via mail og får afvide at de ikke kan hjælpe mig og jeg skal opsøge den fysis... Voir plus

L'entreprise a répondu

I normally don’t post bad reviews like this but I contacted customer service twice about my recent order, sent the first email two weeks ago already. Still haven’t received any response. Customer serv... Voir plus

2,8

Moyen

TrustScore 3 sur 5

81 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Succes hver gang

Jeg har nu handlet via dette firma 10+ gange og hver gang har været en succes. Pakken kom hurtigt og intet har været beskadiget. Tak for nogle gode handler.

6 mars 2018

Hej Freja,

Tusind tak for for de flotte ord og ikke mindst alle dine ordre på envii.com
Det betyder mere end du aner at du "gider" tage dig tiden til at gå in og lave en så flot anmeldelse.

Vi glæder os til at hjælpe dig med endnu flere ordre - du kan godt glæde dig, for snart kommer der mange fine ting i butikker samt web.

Rigtig god dag)

Mvh Karina Envii kundeservice samt resten af envii teamet:)

Lækre varer og hurtig levering

Jeg bestilte torsdag middag en striktrøje, og allerede fredag morgen havde jeg trøjen ved min dør. Hurtigt og nemt!
Man skal lede længe efter steder, hvor man har sin varer indenfor 24 timer! :)
Jeg handler uden tvivl ved Envii igen.

14 janvier 2018

Hej Katja,

Tusind tak for din ordre og ikke mindst den meget flotte anmeldes.
Det betyder rigtig meget for os, når nogle ligefrem bruger tid på at lave en anmeldelse - og så sådan en fin en af slagsen;)

Vi glæder os til at kunne servicere dig igen - rigtig god dag:)

Mvh Karina Envii Kundeservice og resten af Envii teamet:)

God oplevelse og god service som altid

God oplevelse og god service som altid. Jeg elsker at shoppe hos Envii :-)

21 décembre 2017

Hej Marie,

Tusind tak for de søde ord - det sætter vi stor pris på:)
Vi elsker at servicere alle vores søde kunder:)

Rigtig glædelig jul og godt Nytår:)

Hurtig levering

Jeg bestilte to striktrøjer og en top torsdag aften inden Black Friday. Pakken blev afsendt fredag, og jeg modtog pakken lørdag.

Toppen skulle desværre sendes retur grundet den ikke klædte mig, men dette var nemt, da de har medfølgende returlabels med forudbetalt fragt. Jeg mangler nu kun at få en bekræftelse på, at de har modtaget returpakken og sat pengene ind på min konto, men dette regner jeg med også går som smurt. :)

4 décembre 2017

Hej Mia,

Tusind tak for din meget fine anmeldelse - det sætter vi stor pris på:)
Hvis du sender en mail til enviicustomerservice@envii.com og oplyser dit ordrenummer, vil vi meget gerne være dig behjælpelig med at oplyse hvor langt din returpakke er i systemet.

Endnu engang tak og håber vi får glæden af at hjælpe dig en anden god gang:)

Mvh Karina Envii kundeservice:)

Virkelig nemt, hurtigt og billigt.

Rigtig fin kjole kom hjem til mig på under 24 timer!

18 novembre 2017

Hej Mette,
Tak for din fine anmeldelse - det sætter vi stor pris på!
Håber vi får fornøjelsen af at give dig samme service en anden dag:)
Mvh Karina - Envii kundeservice

Positiv

Super positiv. Jeg bestilte en buksedragt søndag aften og modtog den tirsdag. Super nem og hurtig levering.

13 juin 2017

Stram bytteret

Jeg havde købt et par bukser med min datter i butikken, som hun fortrød. Da vi sjældent kommer til byen gik der 16 dage før vi byttede, 2 dage over hvad bonnen beskriver. Sjældent har jeg mødt så regelret et sted, der var ikke noget at gøre. Vi kunne ikke få pengene tilbage. Når de sælger busserne stadig i butikken fatter jeg ikke at de ikke vil være lidt mere kundevenlige!

29 avril 2017

Fine varer, men..

Jeg har før handlet ved Envii uden problemer - fine varer og ok hurtig forsendelse.
Denne anmeldelse er dog baseret på min sidste købsoplevelse hos dem.
Da udsalget startede lige efter jul, bestilte jeg et par strikbluser. De blev sendt ok hurtigt, men da vi havde hentet pakken i gls-pakkeshoppen, og fik den åbnet, viste det sig at være de forkerte varer. Medsendte faktura osv var dog min (og på mine bestilte varer). Jeg sendte dem en mail og spurgte, hvad jeg skulle stille op med de forkerte varer, ligesom jeg oplyste de tilsendte varers produktnavne. Pr. mail sendte de en returmærkat (så vi dog ikke skulle betale for returfragt på de forkerte varer) og skrev, at "de ville sende mig mine varer, når de havde modtaget de forkerte retur." Vi tog igen til pakkeshoppen og sendte de forkerte varer retur. Herefter besvarede jeg mailen, hvori jeg skrev, at jeg sådan set ville forvente, de hurtigst muligt sendte mig de rigtige varer, idet jeg jo for længst havde betalt for dem. Der gik så næsten en uge, før jeg modtog svar retur (hvor man dog beklagede den lange ventetid), og heri stod, at de nu ville sende de rigtige varer. Os igen afsted til pakkeshoppen - og denne gang fik vi de rigtige varer.
Min kritik går lidt på 1. Når en kunde henvender sig, fordi de har fået de forkerte varer tilsendt, bør enhver butik afsende de rigtige varer med det samme - fremfor i det let skjulte at mistænkeliggøre kunden og meddele, at "vi sender dine varer, når vi har modtaget de forkerte" (det kommer lidt til at lyde som om, de lige skal tjekke først, om kunden nu taler sandt). Derudover er der det indlysende, at jeg jo havde betalt for de rigtige varer, allerede da de forkerte blev sendt afsted.
2. Som en lille ekstra service kunne man nok med fordel have sendt de rigtige varer direkte til vores hjem, idet vi pga. deres fejl allerede havde haft gentagne ture til pakkeshoppen.
Og 3. Den lange svartid på sidste mail (og den forholdsvis lange tid, det tog dem at sende de rigtige varer, EFTER de havde modtaget de forkerte varer) er ikke helt okay. Jeg ville i hvert fald gribe det anderledes an, hvis jeg havde en webshop.

26 janvier 2017

Jeres butik i Bruuns galleri 🙌🏻

Fik den bedste service i jeres butik i Bruuns Galleri. Blev ekspederet af Pernille (kan jeg se ud fra bonen) og hun var meget hjælpsom og tålmodig! Endte med at købe for lidt over 1600,- og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der! God jul og thumbs up for denne medarbejder 👍🏻

20 décembre 2016

Rigtig godt!

Jeg bestilte min jakke tirsdag aften, og allerede torsdag kunne den afhentes. Jakken var ligesom jeg forestillede mig den og i god kvalitet. Super god service.

4 novembre 2016

God kundeservice

Mine bestilte varer kom ikke, men fordi jeg fik hurtig og venlig tilbagemelding fra kundeservice var det en alligevel en "god oplevelse" at handle der.

27 juillet 2016

Udemærket

Bestilte en top fra hjemmesiden, da de ikke havde den i den rigtige størrelse i butikken. Alt gik som forventet, og intet at klage over her.

8 juillet 2016

God oplevelse

Jeg havde en rigtig god oplevelse med deres online website og butik i Århus gågade.
Jeg bestilte en kjole, som jeg havde prøvet i deres butik, men da de ikke havde størrelsen i butikken, så bestilte jeg den over nettet.
Leveringsperioden holder stik, fik den 2 dage efter jeg havde bestilt den, selvom jeg bestilte den om aftnen, dog synes jeg at det er mange penge for levering.

Keep up the good work (Y)

6 juin 2016

FRAGT ER DYR!!!

Jeg har bestilit et par bukser, som desværre ikke var som jeg regnede med. Ville derfor sende dem tilbage om regnede med fragtomkostninger på ca. 40 kr, som sædvanlig. Men fordi at envii ønsker ''med omdeling'', bliver fragten altså næsten 60 kr! Det synes jeg virkelig er dårlig stil, at de ikke gør opmærksom på, inden man køber produktet!

20 novembre 2015

Det er nemt at bestille hos Envii, lækkert tøj, super service og hurtig levering.

12 février 2015

Fantastisk på alle fronter

Har bestilt fra Envii et par gange, og har været YDERST tilfreds. Ofte er der 50 % på virkelig lækre varer, og der er tit mange størrelser at vælge imellem. Gratis fragt og virkelig hurtig levering - fantastisk!

11 février 2015