Erfa Inventar A/S Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og venlig betjening. På trods af jeg fik afgivet ordren forkert var de meget hurtige og venlige med at korrigere ordren til det rigtige. Tak for hjælpen Erfa. Hurtig levering tillige.

Noté 5 sur 5 étoiles

When my product was delivered I discovered that it was damaged and could not be used. I contacted the customer service team who shipped replacement items to me the same day. More than satisfied with t... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering. Dog en del fejl på leveringen, som blev rettet op hurtigt efter telefonisk kontakt. Fejllevering afhentet og mangler leveret dagen efter direkte til butikken af en meget hjælpsom ung... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi købte en Erfa-reol 747, som vi fik malet i en RAL-farve efter eget valg. God tilgængelighed på telefon ift. vejledning inden køb, levering inden for lovet tidsramme (14 dage). Der var transportska... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Construction & fabrication

Écrit par l'entreprise

Erfa Inventar A/S har siden 1931 solgt inventar til både virksomheder og private i hele Danmark. De mange års erfaring har gjort os til eksperter i branchen, og vores ekspertise hjælper os tilbyde både de bedste varer og den bedste service, alt sammen til den bedste pris. Vores fabrik ligger i Ballerup hvor vi producerer størstedelen af vores varer. Det er også her hvor vi har kontor og showroom til besøgende kunder. Vi monterer også reoler i varebiler / firmabiler på vores adresse. Har du brug for et godt tilbud på reoler eller indretning, så kan du altid kontakte Erfa Inventar A/S, medviden om at du altid får den bedste pris.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 80 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

88 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service og kvalitet!

Fantastisk service og kvalitet!

Jeg har haft en super god oplevelse med Erfa Inventar! Bestillingen var nem, levering skete hurtigt, og produktet levede fuldt ud op til mine forventninger. Kvaliteten er i top, og kundeservicen var både hjælpsom og imødekommende. De tog sig tid til at besvare mine spørgsmål og sikrede, at jeg fik præcis det, jeg havde brug for.

Kan varmt anbefale Erfa Inventar – jeg handler helt sikkert her igen! 👏

12 mars 2025

Elendig levering/ingen levering

Der var så lang leveringstid at jeg måtte afmelde ordren. I mellemtiden var der heller ingen information om hvorfor det tog så lang tid.

De virkede overraskede over, da jeg ringede, at varerne ikke var sendt afsted.

2025, og den form for ordrehåndtering er overraskende.

10 mars 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Lang leverings tid og lagerfejl.

Lang leverings tid og lagerfejl.

Leveringstid ved bestilling 3-5 dage. Det er nu ca 2 uger siden, og det er stadig ikke afsendt. I tillæg er nogle af tingene ikke på lager længere, selvom de stod som på lager ved bestilling. Om det er en lagerfejl eller om de har solgt uden i forbindelse med forsinkelsen ved jeg ikke… Forventet levering er nu af to omgange udskudt. Mandag var beskeden at det kom onsdag, onsdag er beskeden at det forventes afsendt imorgen. Man skal selv rykke via mail, der er absolut intet initiativ fra erfars side i forhold til at følge op og informere i forhold til fravigelse af deres egne urealistiske leveringstider.

Opdatering: ved modtagelse af varen er flere dele brugte. Beløbet er krediteret men sådan en fejl burde fanges under pakningen.

5 mars 2025

fin reol......

10 février 2025

Kære Carsten

Tusind tak for din anmeldelse!

Jeg er glad for at høre at du er tilfreds med din reol. Husk at du altid er velkommen til at kontakte os såfremt du har brug for yderligere hjælp, eller hvis der er andet vi kan hjælpe med. :)

Noté 4 sur 5 étoiles

God service og produkt men bedre hjemmeside

Hurtig, effektiv og gode produkter. Den sidste stjerne vil komme, hvis hjemmesiden, som man køber på, bliver analyseret ud fra kundens perspektiv, og derefter tilrettet. Dvs. at der er tydelig angivelse af dimensioner på billedet af plastkassen eller hvad produktet nu er. Når vi taler opbevaring, er det jo afgørende, at kasser og hylder mm. passer ind i det rum eller i det hjørne eller i det tilbageværende rum/plads. Og det er vigtigt, at det fremgår med det samme. Med hensyn til, hvad plastik'en er lavet af, er det en klar forudsætning, at alt er holdbart og ikke skadeligt. Så der kan man vende det om, således at hvis produktet IKKE er i orden vedr. dette eller hvis det er produceret i Asien under forhold der ikke er i orden. At det så fremgår umiddelbart.

Mvh. Finn, Karlebo ved Hillerød

6 février 2025

Kære Finn

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Jeg er glad for at høre at du er tilfreds med dit køb.

De udvendige mål på produktet er en industri standard inden for eurokasser (60x40, passende til Europaller), og er specificeret på vores hjemmeside under sektionen "Specifikationer", samt også dets materialetype.

Plastkasserne du har købt er fremstillet i PP-Plast, som altså er kort for Polypropylen hvilket er en meget almindelig type plast. Jeg er derfor usikker på hvad du mener mangler mht. specifikationer på dette produkt, og vi anbefaler naturligvis, såfremt du skulle være i tvivl om noget, at du kontakter os med hvad du end skulle have a spørgsmål til produktet.

Kære Lars

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre at du havde en god oplevelse og vi er glade for at have kunne hjælpe dig.

Jeg håber du får god fornøjelse af dine plastkasser! :)

Kasper A

Meget hjælpsom

Meget hjælpsom, hurtig til at ringe at vare var klar, meget hjælpsom med at lægge vare ind i bilen 🌟

31 janvier 2025

Kære Marianne

Tusind tak for de søde ord!

Jeg er glad for at høre at du fik god assistance med at afhente dine varer, og jeg håber at du får god fornøjelse af dem! Det var os bestemt en glæde at kunne hjælpe dig. :)

Du ønskes en rigtig dejlig dag!

Noté 1 sur 5 étoiles

No communication on the order until we…

No communication on the order until we phoned to bother you. Logistic provider never turned up, claimed that they had. Poor comms and now I have to go and get the product from their depot out at the airport.

Genrally very poor

6 février 2025

Dear James

Thank you for your review!

I am sorry to hear that your experience with us wasn't as you expected.

I am, however, unsure of what further communication you have expected in the time between you placed your order till it was shipped from our factory. I can see that your order was shipped within 3 business days in accordance to our standard time for shipping as shown on our website. You have received an order confirmation as well as a notification of the shipping, and tracking by e-mail in another mail as well as by text. By all accounts, I believe you have received sufficient communication in regards to the order, per our standard procedures.

I do see there have been some trouble with the shipment as Danske Fragtmænd have notified us this morning that they were unable to deliver your order as you were not home. They have sent us pictures of their driver parked at your address with a call log showing that he attempted to call you before leaving also, but you did not answer.

We do not force our customers to "go and get the product" from a depot anywhere. As it is specified in our terms of service on our website, there is always an option for a new delivery to be arranged should you not be home.

My colleague has contacted you just this morning in regards to arranging a new date for delivery completely free of costs for you.

If there is anything further we can assist you with, you are free to contact us regarding any issues with delivery or the order upon receiving it.

Have a great day!

Kind regards

God kvalitet

God kvalitet, hurtig levering og hurtige svar på spørgsmål

30 janvier 2025

Kære Martin

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder mig at høre at du har fået den assistance du søgte, og at alt var som det skulle være med din ordre. :)

Du ønskes en rigtig dejlig dag!

Lige efter bogen

Lige efter bogen

5 février 2025

Kære Kristian

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre at du har været tilfreds med din oplevelse! Husk at du altid er velkommen til at kontakte vores kundeserve skulle du have brug for yderligere assistance.

Du ønskes en dejlig dag.

Hurtig og præcis levering

Hurtig og præcis levering, incl justering.

5 février 2025

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre at du er tilfreds med din ordres forløb! Husk at hvis du får brug for hjælp til noget ifm. din ordre eller de varer du har modtaget sidder vi altid klar til at hjælpe inden for vores åbningstider. :)

Let og god service

31 janvier 2025

Kære Henrik

Tusind tak for din strålende anmeldelse!

Vi er glade for at høre at du har været tilfreds med din oplevelse hos os. :)

Jeg håber du får god fornøjelse af den kasse du har købt, og husk at vi altid sidder klar til at hjælpe på både mail og telefon inden for vores åbningstider!

Du ønskes en rigtig god dag.

Noté 2 sur 5 étoiles

der stå varen var på lager og der var 5…

der stå varen var på lager og der var 5 levering dagen, det har taget 22 dagen før varen var leveret uden noget melding om hvorfor det taget sådan lang tid

6 janvier 2025

Kære Maria

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi værdsætter din mening meget, og jeg er meget ked af at høre at dette har været din oplevelse hos os. Jeg ser at du har haft bestilt lige op til den travle jul, hvor vi på beklagelig vis har holdt lukket, og ordren blev først afsendt i starten af det nye år.

Jeg kan ikke se at vi har været i dialog med dig omkring denne ordre, og vil meget gerne have muligheden for at tilbyde dig en form for kompensation for denne ulejlighed. Du må meget gerne kontakte vores salgsteam på info@erfainventar.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig, og jeg ønsker dig en rigtig god dag!

Noté 5 sur 5 étoiles

Produkt og service i top

Har flere gange købt lagerreoler her og kan anbefale både reolerne og alt omkring kommunikation, proces og levering. Meget venlig og professionel service. Der sneg sig en fejl ind i en af ordrerne og det blev løst i løbet af kort tid.

19 décembre 2024

Kære Jonas

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder mig at høre at du har haft en god oplevelse, og at fejlen på din ordre blev løst hurtigt. Det er naturligvis altid beklageligt når der sker fejl, derfor gør vi altid vores bedste for at få dem udredt på en god måde.

Du ønskes en glædelig jul, og godt nytår!

Kære Kjeld

Tusind tak for din anmeldelse!
Jeg er glad for at høre at du har været tilfreds med din oplevelse hos os. Det betyder meget for os. :)

Du ønskes en glædelig jul, og godt nytår!

Noté 4 sur 5 étoiles

Sikker levering bortset fra sidste gang…

Sikker levering bortset fra sidste gang som endte som fejl levering.

4 décembre 2024

Tusind tak for din anmeldelse!
Jeg er glad for at høre at alt var i orden ved levering. :)

Du ønskes en rigtig god dag.

Rigtige solide reoler

Selve dækreolerne er rigtig gode. Godt bygget og føles meget professionelt lavet. 5/5.

Selve leveringen af reolerne var jeg lidt skuffet over, fordi da jeg kom hjem, lå det meste af reolen spredt ud på jorden og i mudret. Det var kun nogle af tingene der var fastspændt til pallen, og lå ovenpå pallen rammen. Så det lå helt spredt ud.

Ved ikke om dette er de danskefragtmænds skyld, for ved ikke hvordan pallen så ud, da den blev sendt afsted fra deres lager. Men det var lidt af en skuffelse

3 décembre 2024

Kære Sebastian

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive os en anmeldelse!
Jeg er glad for at høre at du er tilfreds med dine reoler, og det er mig naturligvis ærgerligt at høre, at varerne ikke er leveret til dig i en forsvarlig tilstand.

Jeg har allerede kontaktet dig direkte, og vil blot her understrege at vi vægter vigtigheden af sådan sager meget højt. Vi ønsker ikke at vores kunder modtager varer i en sådan tilstand, og vil aldrig afsende varer pakket uforsvarligt.

Du må som nævnt endelig sige til hvis der er noget jeg kan hjælpe dig med. :)

Jeg håber at du får god fornøjelse af dine dækreoler og ønsker dig en fantastisk dag!

Super

God og hurtig levering og et godt produkt.

2 décembre 2024

Kære Martin

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive os en anmeldelse!
Jeg er glad for at høre at du er tilfreds med din pallereol. Jeg håber du får god fornøjelse af den.

Noté 5 sur 5 étoiles

Har brugt dem privat og på arbejdet

Har brugt dem privat og på arbejdet. Gode produkter og fantastisk service. Havde en transportskade og der blev bare sendt nye produkter omgående. Top!

9 décembre 2024

Kære Carsten

Tusind tak for din anmeldelse!
Det er naturligvis altid ærgerligt når der sker transportskader, det tror jeg enhver kan have forståelse for. Vi er naturligvis kun glade for at kunne hjælpe, og jeg håber i får god fornøjelse af jeres nye stålreol.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus