Erfa Inventar A/S Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og venlig betjening. På trods af jeg fik afgivet ordren forkert var de meget hurtige og venlige med at korrigere ordren til det rigtige. Tak for hjælpen Erfa. Hurtig levering tillige.

Noté 5 sur 5 étoiles

When my product was delivered I discovered that it was damaged and could not be used. I contacted the customer service team who shipped replacement items to me the same day. More than satisfied with t... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering. Dog en del fejl på leveringen, som blev rettet op hurtigt efter telefonisk kontakt. Fejllevering afhentet og mangler leveret dagen efter direkte til butikken af en meget hjælpsom ung... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi købte en Erfa-reol 747, som vi fik malet i en RAL-farve efter eget valg. God tilgængelighed på telefon ift. vejledning inden køb, levering inden for lovet tidsramme (14 dage). Der var transportska... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Construction & fabrication

Écrit par l'entreprise

Erfa Inventar A/S har siden 1931 solgt inventar til både virksomheder og private i hele Danmark. De mange års erfaring har gjort os til eksperter i branchen, og vores ekspertise hjælper os tilbyde både de bedste varer og den bedste service, alt sammen til den bedste pris. Vores fabrik ligger i Ballerup hvor vi producerer størstedelen af vores varer. Det er også her hvor vi har kontor og showroom til besøgende kunder. Vi monterer også reoler i varebiler / firmabiler på vores adresse. Har du brug for et godt tilbud på reoler eller indretning, så kan du altid kontakte Erfa Inventar A/S, medviden om at du altid får den bedste pris.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 80 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

88 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

God og hurtig hjælp.

God og hurtig hjælp.
Tydelig kommunikation og god pris.
Alt i top. 👍

17 octobre 2024

Kære Bent

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre at du synes om vores service, og vi er glade for at kunne hjælpe dig med både tilbud og ordre. :)

Vi sidder altid klar til at hjælpe skulle der være det mindste, og vi håber at du får god fornøjelse af dine reoler.

Du ønskes en rigtig god weekend!

Kasper A.

God og hurtig betjening!

6 septembre 2024

Kære Ronja

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive os en anmeldelse!

Jeg er glad for at høre at du er tilfreds med din oplevelse hos os og jeg håber du også får god fornøjelse af din reol!

God hjemmeside hurtig ekspedition

God hjemmeside hurtig ekspedition

5 septembre 2024

Kære Lars

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Jeg er glad for at du er tilfreds med dit køb samt den service du har fået. Vi værdsætter din mening meget. :)

Du ønskes en rigtig god dag

Super godt produkt

4 septembre 2024

Kære Kenneth

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Jeg er glad for at høre at du synes om dit køb af kasser hos os. :)

Jeg håber at det ikke er sidste gang vi får lov til at hilse på dig.

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtig svar på forespørgsel og hurtig…

Hurtig svar på forespørgsel og hurtig levering

26 août 2024

Kære Jan

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive os en anmeldelse! Din mening betyder meget for os.

Det glæder mig at høre at du er tilfreds!

Noté 5 sur 5 étoiles

En super god service og hurtig løsning…

En super god service og hurtig løsning på problemet 👍

26 août 2024

Kære Sten

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive os en anmeldelse!
Din mening betyder meget for os, og jeg er glad for at høre at du er tilfreds.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super og hurtigt kundeservice:)

19 août 2024

Kære Karen

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores kundeservice.

Din feedback er vigtig for os!

Ønsker dig en skøn dag!

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og hurtig levering.

16 août 2024

Kære Gitte

Du skal have mange tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre at du er tilfreds med både kundeservice og levering.

Din mening betyder meget for os!

Noté 5 sur 5 étoiles

Kasper gav en eminent service

Kasper gav en eminent service, hurtig respons, action på udfordringen og hurtig løsning. Alle mails var høflige med "smil på læben". Tusinde tak, Kasper, andre kan tage ved lære. Du vendte en negativ oplevelse til en god handel :-)
Mvh
Søren Lue

13 août 2024

Kære Søren

Tusind tak for din anmeldelse og de rosende ord om Kaspers service. Det betyder meget for os at høre, at du havde en positiv oplevelse, og at Kasper formåede at vende en udfordring til en god handel.

Vi stræber altid efter at levere den bedst mulige service, og det er dejligt at høre, at det lykkedes i dit tilfælde.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber, at vi får lov til at byde dig velkommen igen i fremtiden.

De bedste hilsner

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg må sige

Jeg må sige, at Erfa's leveringer/ udleveringen ved afhentning har meget tilbage at ønske. Men Deres kundeservice er super😃👍 gode til hurtigt at rette op på tingene. Tror De skal rette op på Deres kvalitetssikring.

9 août 2024

Kære Jan,

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive os en anmeldelse!

Vi er glade for at til trods for at vi er mennesker, og selvfølgelig også kan fejle – at du har været tilfreds med vores kundeservice. Det betyder rigtig meget for os. For som jeg fortæller mit team, må det ikke være farligt at fejle, men vigtigt at vi lærer af dem – og retter op på dem. Hvorfor jeg må erkende, at det ærgrer os at vi modtager 1 stjerne for den samlede oplevelse.

Vi forstår selvfølgelig godt at det er ærgerligt, når der sker en pakkefejl - det er mildest talt irriterende! Vi håber at vi får muligheden for en anden gang, at vise der er lært af denne pakke fejl.

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg er meget tilfreds med det leverede…

Jeg er meget tilfreds med det leverede produkt. Desværre var der mangler i det fremsendte men det løste kundeservice hurtigt og sendte de manglende dele. Dog til en forkert adresse men det blev også løst hurtigt og efter en uges venten var alle delene endeligt fremme.

1 août 2024

Kære Henrik

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive os en anmeldelse!

Vi er mere end glade for at have kunne hjælpe, trods at det er menneskeligt at fejle skal fejlen selvfølgelig rettes så hurtigt som muligt. Vi er kede af at det har medført at du har måtte vente på delene, men jeg er glad for at du nu har alt du skal bruge. :-)

Vi håber du får god fornøjelse af dine reoler, og håber at vi får lov at hilsne på dig igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kvalitetsprodukt. Hurtigt og fyldestgørende svar fra kundeservice

Kvalitetsprodukt. Hurtigt og fyldestgørende svar fra kundeservice for afklaring af spørgsmål

6 août 2024

Kære Susse

Du skal have mange tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre at du er tilfreds med både produkt og kundeservice - din mening betyder meget for os!

Bra och snabb service

Bra och snabb service
Svar på mail snabbt

5 août 2024

Kära Lars

Tack så mycket för din feedback!
Det gläder mig att höra. :-)

Ha en bra dag!

Bästa hälsningar
Kasper
Teamet på Erfa Hylllagret.

Reol

1 août 2024

Kære Sten

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive os en anmeldelse!
Vi værdsætter din mening og ønsker dig en rigtig god dag!

Konkurrencedygtig pris

Konkurrencedygtig pris, god kvalitet og hurtig levering.

31 juillet 2024

Kære Niels

Tusind tak for de fine ord! Det er vi rigtig glade for at høre.
Jeg håber i får god fornøjelse af jeres reol. :)

Du ønskes en fantatisk dag!

Elsker Erfa

Vi har købt mange Erfa reoler, de er pæne og ekstremt solide!

Kundeservicen i top. Modtog transportskadet produkt, og her få timer senere, er en ny på vej!

31 juillet 2024

Kære Ditte

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive os en anmeldelse!

Vi er altid glade for at kunne hjælpe til, og vi ved selv hvor træls det er når man modtager varer med transportskader.

Jeg håber du bliver glad for din reol, og at vi får lov at hilse på hinanden igen. :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Efterspurgte nogle mål på en plast…

Efterspurgte nogle mål på en plast kasse 5 minutter efter havde jeg svar, tusinde tak for en god service.

25 juillet 2024

Kære Michael

Tusind tak for din pæne anmeldelse! Vi er altid glade for at yde den bedste mulige service, og sætter stor pris på den strålende ros du giver os!

Jeg håber bestemt ikke at det er sidste gang vi får lov at hilse på hinanden. :-)

Fantastisk venlig

Fantastisk venlig, grundig og hurtig vejledning.

25 juillet 2024

Réponse de Erfa Inventar A/S

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi værdsætter de fine ord og bestræber os altid på at yde den bedste service. Vi er glade for at høre at du havde en god oplevelse med os.

meget hjælpsom

meget hjælpsom! Min pakkes forsendelsnummer virkede desværre ikke, hvilket krævede en ekstra levering. Men de var super søde og fiksede det med det samme!

24 juillet 2024

Kære Daniella

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive os en anmeldelse!
Vi er altid glade for at kunne hjælpe, og det var skam en fornøjelse. :)

Jeg håber du bliver glad for din reol og ønsker dig en rigtig god dag!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus