Factoringgruppen Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Alltid snabba på bollen och kunniga. Deras kundservice är helt enkelt den bästa jag stött på i modern historia. Tjänsten de levererar är bra, och blir bättre hela tiden. Snabba svar och dessutom är de... Voir plus

Factoringgruppen bästa faktoring bolag provat andra ! Bra service trevlig personal kunniga ! Säljer Fakturor varje vecka varit kund i över 10 år ! 10 av 10 Larssons Allstäd AB Bosse Larsson 07... Voir plus

Jag är mycket nöjd med Factoringgruppen. Deras service är professionell, snabb och personlig. Hela processen har varit smidig från start till mål, och de har alltid varit tillgängliga för att svara p... Voir plus

Professionell och experthjälp med finansieringen av våra fakturor, pengar på kontot efter några timmar, snabb och vänlig kontakt. Jag rekommenderar det till alla företag som vill växa snabbt utan att... Voir plus

1. Société financière non banquière
  2. Service de finances alternatives
  3. Établissement de crédit

À propos de Factoringgruppen

Factoringgruppen är ett svenskt finansbolag med specialistkompetens inom likviditetslösningar för företag och idrottsföreningar. Genom framåtblickande lösningar och med personlig service hjälper vi våra kunder att växa, kunna ta större affärer och tryggt planera framåt.

Factoringgruppen

Factoringgruppen är ett finansbolag med över 15 års erfarenhet och kunskap om företagande, finansiering och factoringbranschen.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

616 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

235 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ett faktureringsbolag att lita på

Alltid är alla tillmötesgående, löser problem och snabba med utbetalningarna

20 octobre 2025

Hej Patrick,

Stort tack för de fina orden. Vi är glada över att du är nöjd och upplever vårt team
som hjälpsamma. Det är precis den service vi vill ge.
Tack för din ärliga feedback.

Vi hoppas på ett långt samarbete och vill önska dig en härlig helg!

Factoringgruppen,

Smidigt och professionellt.

Smidigt och professionellt.

9 octobre 2025

Hej Alexander,

Tack för din recension. Det gör oss glada att höra.

Vi önskar dig en härlig fredag!

Enkelt

Det är väldigt enkelt med bra översikt. Bra priser och komplett med bokslut.

7 octobre 2025

Hej Ronnie,

Tack för dina fina ord! Det gläder oss att ni är nöjda och ser en tydlighet i vårt arbetssätt. Vi gör alltid vårt yttersta för att förse våra kunder med bästa möjliga service. Tack för ert förtroende och för att ni rekommenderar oss.

Varma hälsningar,
Factoringgruppen

Väldigt bra kontakt med support alla…

Väldigt bra kontakt med support alla dagar!
Ingen krångel - så som vi gillar det!

Bra % på köpta fakturor.

29 septembre 2025

Hej Lukasz,

Tusen tack för ert fina omdöme! Det värmer att höra er positiva upplevelse av oss och våra tjänster på Factoringgruppen. Tack för ert förtroende och för att ni rekommenderar oss. Vi hoppas på ett långt samarbete. Ha en underbar dag!

Factoringgruppen

Snabb och smidig hantering av fakturor

Snabb och smidig hantering av fakturor. Trevligt bemötande

10 octobre 2025

Hej Johnny,

Tack för den fina recensionen. Det värmer att höra att du är nöjd med vår service. Vi hoppas på ett långt samarbete!

Ha en bra dag!

Inga konstigheter

Inga konstigheter. Lätt att ha göra med.

3 octobre 2025

Réponse de Factoringgruppen

Tack för din recension. Det gör oss glada att höra. Vi önskar dig en grym vecka!

Hälsningar,
Factoringgruppen

Jättesnabb och korrekt hjälp Mycket bra…

Jättesnabb och korrekt hjälp Mycket hjälpsamma och trevlig personal. Uppskattar servicen.
Hans på Keysolutions Stockholm

30 septembre 2025

Hej Hans,

Tack för den fina recensionen, vi gör alltid vårt yttersta för våra kunder! Tack för ert förtroende och för att ni rekommenderar oss. Vi hoppas på ett långt samarbete. Ha en underbar dag!

Factoringgruppen

Fantastiskt bemötande av David i…

Fantastiskt bemötande av David i telefonen. Snabb utbetalning .

23 septembre 2025

Hej Daniel,

Tack för din recension. Det gör oss glada att höra. Tack för ert förtroende och för att ni rekommenderar oss. Vi hoppas på ett långt samarbete. David hälsar tillbaka!

Jag har inte valt!

duktiga!
/ KJ

22 septembre 2025

Hej Kent,

Tack för din recension. Det gör oss glada att höra. Vi önskar dig en fin dag!

Väldigt bra upplevelse …

Väldigt bra upplevelse med feedback genom hela processen från start till slut.
Benjamin hjälpte oss och han är super proffsig . Tack Benjamin och Factoringruppen för all hjälp

18 septembre 2025

Réponse de Factoringgruppen

Tusen tack för ert fina omdöme! Det värmer att höra er positiva upplevelse av oss och våra tjänster på Factoringgruppen. Benjamin tackar och hälsar tillbaka!

Hej Reidar,

Tack för ditt fina omdöme, det värmer att höra att du upplever ett trevligt bemötande och snabb service, det är precis så vi vill att det ska kännas när man är kund hos oss.

Réponse de Factoringgruppen

Tack för ert fina omdöme, att det är enkelt och går snabbt med vår service är något vi strävar efter och är glada att ni bekräftar det.

Vi ser fram emot att fortsatt leverera.

Bra service

21 septembre 2025

Hej Eric,

Tack för ditt fina omdöme, det betyder mycket för oss att få höra detta.

Sejla

Alltid bra och snabb återkoppling

Alltid bra och snabb återkoppling! Väldigt nöjd!

9 septembre 2025

Hej Elisabeth,

Tack för ditt fina omdöme.

Vi är otroligt stolta över att kunna leverera på en hög nivå. Vi ser fram emot att fortsätta göra dig nöjd.

VÅR BOLAG ÄR EN NY KUND TILL ER

VÅR BOLAG ÄR EN NY KUND TILL ER , UNDER TIDEN VI HAR HAFT MYCKET BRA SAMTAL EFEKTIFT ARBETE

15 septembre 2025

Hej Isack,

Tack för ditt omdöme, vi är glada att du är nöjd med samarbetet vi har. Vi ser fram emot att fortsatt leverera.

Lagom byråkratiska.

Lagom byråkratiska.
Har en bra syn på kundensbehov

18 septembre 2025

Hej John,

Tack för ditt omdöme!

Vi ser till att hålla en god balans mellan struktur och flexibilitet – det ska vara enkelt för er, utan att kompromissa med kvalitet eller ansvar.

Jäkligt nöjd,

Jäkligt nöjd,

5 septembre 2025

Hej Steven,

Vilken härlig feedback, vi är otroligt tacksamma för det.

Vi ser fram emot att fortsätta leverera!

Sejla

Lätta att kommunicera med och pengarna…

Lätta att kommunicera med och pengarna snabbt

3 septembre 2025

Hej Kent,

Stort tack för din positiva återkoppling!

Att kommunicera med oss svara vara enkelt och att få likviditet likaså, det är vad vi strävar efter.

Vi ser fram emot att fortsätta leverera med samma höga service!

Snabb hantering

Snabb hantering, snabb utbetalning, inget strul bara bra hanterat:-)

10 septembre 2025

Hej Hans,

Vi uppskattar verkligen de fina orden, vi kommer fortsätta leverera på lika hög nivå. Vi tackar för att du väljer vara kund hos oss!

Vi ser fram emot fortsatt fint samarbete.

Sejla

Vi använder Factoringgruppen flitigt…

Vi använder Factoringgruppen flitigt och är grymt nöjda med både service och bemötande 5 av 5

12 septembre 2025

Hej Fredrik,

Tack så mycket för de fina orden, det betyder mycket för oss att höra detta.

Vi är glada över att få vara en del av ert arbete, och vi kommer fortsätta leverera på denna nivå.