Lisez les avis des autres
Vi havde set forkert på afgangstidspunktet og kom derfor for sent til færgen i Rønne. Da det var midt i sommer travlheden frygtede vi om vi overhovedet kunne få plads på en anden afgang samme dag, og... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Dampskibskajen 3, 3700, Rønne, Danemark
- scr@faergen.dk
- www.faergen.dk
Les gens ont aussi consulté
Jeg bestilte online booking med færgen…
Jeg bestilte online booking med færgen fra Hou til Tunø og retur, fik en bekræftelse af køb som mail og alt virkede som det skulle, troede jeg. Jeg mødte så op til Hou havn, fuld oppakning på min trækvogn, kørte ret langt i bil for at komme til havnen. Da jeg så endelig skulle med færgen, fik at vide at jeg ikke kunne komme med færgen, uden billet, jeg oplyste mit booking nummer, men det var ikke nok, de forlangte og ville se en billet, som bliver scannet ellers kunne jeg ikke komme med færgen, jeg troede faktisk at man osse fik billetterne tilsendt med posten, da jeg bookede, da der ingen billet automat er på havnen hvis man skal til Tunø, så jeg måtte forgæves køre hele vejen tilbage og hjem igen, hvilken dårlig service at behandle rejsende på. Jeg ringede til havnen men ingen tog telefonen.
Mest utilregnelig færgeforbindelse
Mest utilregnelig færgeforbindelse. Man kan ikke regne med at de overholder deres egen sejlplan og de har nok Danmarks dårligste service blandt personalet.. det er kun en penge maskine, hvor man skider højt og flot på kunderne
Ubrugelig monopol firma
Endnu engang møder man et rederi som udnytter deres monopol ret og ikke kan give noget der minder om service da der er alt for mange biler som ikke kan komme med, og alligevel ligger man med færger til overfarten som ikke er i brug men bare hygger sig......... Fy for den det er ulækkert man kan leve med det, bare pga man har monopol på overfarten.........
Vi var med fra Saznits til Rønne 20/7…
Vi var med fra Saznits til Rønne 20/7 23 En meget sød dame førte os til den mest lavsige hunde afdelinger, meget småt, dårlige stole,og meget sammen presse til godt tre timer sejle tur. Ind kom en familie på fir personer med en stor agrisiv hunde som nærmest fylder 8 pladser, det gik helt galt med vores små hunde det var med livet som indsats. Den søde dame kunne godt se det vil gå helt galt. Vi fik henvist et andet lokale, det var meget fint,en stille og roligt tur, alt endte godt. Man kan ikke presse folk og så mange hunde i så lille område, det skal gå galt.
At man ikke sejlet med 3 færger i…
At man ikke sejlet med 3 færger i påsken når det muligt er en skandale nej det meget bedre at lade folk holde i kø hele dagen…
Utroligt dårligt reservationssystem som…
Utroligt dårligt reservationssystem som bliver helt tilsidesat ved ankomsten.
Trods reservation over 1 1/2 times vente tid, ligesom køerne ikke kom ombord i den rækkefølge bilerne var ankommet.
Håber at Fanø er bedre end denne oplevelse.
Jeg boede engang på Fanø og oplevede…
Jeg boede engang på Fanø og oplevede dengang venlig og smilende personale.
I lørdags var der 3 medarbejder og ikke mindst kaptajnen de mest opbehøvlede og hysteriske mennesker jeg længe har oplevet.
Er fritaget for mundbind og alligevel blev jeg overfust, udskammet og råbt ad. Jeg sender klagen videre. Jeg blev ligefrem råbt af over højtaleren af kaptajnen. Jeg valgte dog at ignorer alle.
Mon ikke de alle trænger til et lille kursus i almindelig adfærd og ikke mindst sætte sig ind i at nogle mennesker har ret til ikke at bære mundbind.
Sejler fra Tårs til Spodsbjerg
Sejler fra Tårs til Spodsbjerg, og har ikke lyst til at mingle med andre mennesker, idet jeg arbejder som sygeplejerske. Men der kommer en ubehøvlet medarbejder rundt og genner os, der er ansvarlige at blive i bilen op på den proppede færge.
Fy for den, og her er ulækkert.
Nu har jeg sejlet med snart alle færger…
Nu har jeg sejlet med snart alle færger her i Danmark. På min ferie. Og føj for den nogle priser der er på kaffe mad osv. Husker for få år siden en kop kaffe kunne købes for Ca 15 kr... Nu vil man have ml 35 til 45kr. Og for ikke og tale om maden. Så store stigningerne har jeg desværre ikke fået i løn så man kan nyde en sejltur. Selv et papbærge koster 8 kr?? Når man spørger personalet siger de at det er fordi nogle tager deres egen kaffe. Eller drikke vand fra håndvasken på wc et. Så det er da klart når en falske vandet koster 25kr.. Nej ned med de priser. Nååå nej det er jo et andet firma der har overtaget gesheften. Barista's undre om de mon betaler skat i Danmark??
FanøFærgens gratis billetter skal…
FanøFærgens gratis billetter skal forudbestiltes og betales hvorefter man så efterfølgende kan få refunderet billetterne. Det fik salgsmanden ikke oplyst om, og han kunne efterfølgende ikke refundere billetterne vi havde købt, så at vi kunne bestille dem online, og derefter få dem refunderet. Jeg har ingen forståelse for dette system, og det giver i min verden ingen mening. Online systemet er det samme uforståelige, hvor man her skal svare på om man rejser fra Esbjerg eller Nordby’ om det skal være en enkelt eller en retur. Der er ingen billetsalg i Nordby og man kan kun købe en slags billet, da den gælder begge veje !!! FanøFærgen får for 115 kr. Dårlig anmeldelse herfra 👎👎👎
Jeg kan ikke anbefale nogen at bestille…
Jeg kan ikke anbefale nogen at bestille aftensmad til elever på Bornholmerfærgen – vi gav 75 krone pr. elev – for en gang smattet lasagne – og salat med majs og ærter – Jeg vil være så flov, hvis jeg var Bornholmerfærgen. Vi havde to elever, der er vegetar. De fik en tør bolle med lidt tomat agurk og pesto – det var uspiselig.
Super service, jeg skulle først sejle kl. 18:15, men mødte op 16:15 og færgen ventede på mig, mens jeg ordnede pappirene.
2 august hsvde vi bestilt billet til…
2 august hsvde vi bestilt billet til rønne ivrr ystad og da jeg er handicappet skrev vi også det ved køb af billetten da vi kommer til ystad fik vi at vide at vi skulle køre til bane 11 så jrg regnede med der var styr på alt men da vi skulle køre på færgen viste jeg en meget sur mand mit handicap kort og han sagde det skulle jeh have sagt ved køb af billetten og det havde jeg men han svarede meget ubehøvlet tilbage det havde jeg fanme ikke er det virkelig den måde i behandler jeres kunder med handicap ☹☹
de var meget bedre end fjolslinjen
Er med 20.30 færgen 19.6
Er med 20.30 færgen 19.6. Maden i restauranten er uappetitlig. Træt. Usoignerede skåle. Snask allevegne. Jamen, det er så elendigt... satte mig ind for at se fjernsyn: billedkvalitet er lige så elendig som maden - og lyden ALT for lav. Kiosken er stort set tom for flasker - ville ellers gerne have købt en Rom.
Nu må I altså se at få styr på det - det er simpelthen ikke godt nok.
Et betalingssystem uden sidestykke :-(
Søndag d. 16 juni skulle jeg sende en gående gæst med færgen fra Tårs til Langeland.
Jeg har prøvet det før - der var en alm. automat, hvor man med sit kort kunne trække en billet. Enkelt og ligetil.
Det har man så valgt at ændre således at man har opsat en skærm, ( ikke touch) et gammeldags tastatur og en mus. Nu skal man så klikke sig igennem mange spørgsmål og betalingen forgår ved registrering af betalingskort med hele pivtøjet. Dertil kommer at man ikke kan købe billet medmindre man opgiver sin emailadresse og sit telefonnummer. ( er det lovligt ??)
Jo - der står da at hvis man ikke har en mailadresse kan man gå tilbage til bom-anlægget hvor man så kan købe en billet.
Adskillige minutter senere havde jeg ( en ferm IT bruger) klikket mig igennem systemet - og modtog en billet. 3 sider A-4 print fra en lille HP printer der var koblet op.
Det er så aldeles talentløst og giver absolut ingen mening.
Ovenikøbet skal jeg så trækkes med emails fra jer - som det så bliver MIN opgave at frasige. Jeg skal IKKE have en bekræftelse på købt billet 5 minutter efter at færgen er sejlet - eller i det hele taget. Hvad skal jeg bruge det til ?
Altså - hvad har I dog gang I ??? Kan I forestille jer en dag hvor der er 10 gående uden billet der skal købe ??
Jeg ringede til jeres kundeservice - og den venlige mand er jo sandsynligvis ikke den kvikke arkitekt bag det nye betalingssystem. Han måtte bare lægge øre til - og han foreslog at jeg downloadede jeres app - så går det automatisk.
NEJ TAK - det sker måske hvert 3 år jeg skal købe en billet til en gående - så hvorfor skulle jeg tilkoble mit kort til en APP jeg aldrig bruger.
Jeres færger er fine - og personalet ombord er søde og rare.
MEN - I er kongerigets dyreste færge, og der er ikke meget service hverken v. bom eller nu v. betalingsanlæg.
Jeg kan kun opfordre til at man tager Storebæltsbroen hvis man er med bil - og er man gående kan man tage toget over Fyn eller måske hoppe på en bus, hvor billetten inkluderer færgefart så man ikke skal stå med det roderi.
Få nu styr på det !!!!
God service og billige transport med…
God service og billige transport med bil og 8 personer.
Sidder og venter på en færge igen
Sidder og venter på en færge igen. Det er så typisk at færgen ikke kan sende info om at de er forsinket. I sidste uge sad vi og ventede en time. I dag 30 min. Hvor svært kan det være at rykke check ind når i ved i er forsinkede?
Til gengæld er i dårlige til at placere bilerne på færgen 😀 det er vildt så mange der må kravle ud af modsatte side i bilen.
Ualmindelig flabet og dårlig oplevelse
Har netop oplevet en ualmindelig flabet og ligeglad hjælp fra "kontrolrummet" i forbindelse med problemer med Bro-bizz check in ved afgang fra Fynshav. Efter flabede svar og en påstående holdning blev forbindelse afbrudt med beskeden "prøv igen".
Det er ganske enkelt uacceptabelt at behandle sine kunder sådan.
Grundet en ulæselig skærm i modlys kunne felterne på skærmen ikke ses.
I andet opkald efter "hjælp" kom personalet fra den manuelle bane til hjælp, og løste problemet.
Langelandsfærgen er skøn!
Jeg tager tit Langelandsfærgen og jeg er tosset med det. Den sejler stort set altid til tiden, hvis man kommer lige på et hængende hår, så gør de meget for at man skal kunne komme med. Personalet er altid søde og hjælpsomme, både Kombardoerne og dem i cafeteriaet. Altid et godt udvalg af varer og mad og jeg ELSKER, at der er en stillezone. Kunne dog godt bruge en dør ind til stillezonen.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.