Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg bestilte online booking med færgen fra Hou til Tunø og retur, fik en bekræftelse af køb som mail og alt virkede som det skulle, troede jeg. Jeg mødte så op til Hou havn, fuld oppakning på min træk... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Noté 1 sur 5 étoiles

Endnu engang møder man et rederi som udnytter deres monopol ret og ikke kan give noget der minder om service da der er alt for mange biler som ikke kan komme med, og alligevel ligger man med færger t... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Mest utilregnelig færgeforbindelse. Man kan ikke regne med at de overholder deres egen sejlplan og de har nok Danmarks dårligste service blandt personalet.. det er kun en penge maskine, hvor man skide... Voir plus

À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Unik og sjældent god behandling

Fremragende service man ikke oplever mange steder længere. Altid glade og imødekommende mennesker både i telefonen og om bord. Kommer virkelig til at savne jer efter 1. september. Pøj-pøj og varme hilsner fra en trofast kunde gennem mange år.

18 août 2018
Noté 3 sur 5 étoiles

Hvorfor ikke få rulletrapper installeret?

Når man ankommer på færgen, er det svært at se, hvordan man kommer op på dækket på færgen. Et forslag i stedet for almindelig trapper, kunne være at lave rulletrapper, for hvis de endelig går i stykker, så ja, så kan folk bare gå på dem, som almindelige trapper. (Det er min fars ide og han er ret genial, til tider). Ellers udmærket sejlads.

15 août 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

Stadig forsinkelser, stadig ingen erfaring

Utroligt at bornholmerfærgen ikke har lært at sejle og ankomme til planlagt tid endnu, efter så mange års erfaring.
De ved det er højsæson, og så burde der være nogle tiltag, så folk der fx skal til 40 års fødselsdag, ikke kommer for sent. Ser frem til nyt rederi på banen

28 juillet 2018

Dårlig betjening

Dårlig betjening, og enormt ringe personale ombord på “færgen”. Hvor blev den gode og professionelle betjening af fra Bornholmstrafikken.

26 juillet 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

Når man har bestilt en billet på…

Når man har bestilt en billet på færgen.dk som medlem så kan man ikke finde nye afgange når man ønsker at ændre ens billet ?men når man ikke er lokket på sin konto så kan man godt find en masse rejser
Så ens konto bliver låst når man har en tur/retur billet
Og ej heller bestille en ny afrejse uden at ændre dato på ens billig billet
Dette er ikke lovligt

3 juillet 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

Så nåede færgen da lige at pisse på mig…

Så nåede færgen da lige at pisse på mig igen! Rejser sent(22.30) med to børn og er først hjemme kl 3 om natten. Min søn kommer stolt med sin rullekuffert (som er lille nok til at komme med på et fly som håndbagage!) men den måtte han da ikke have med ombord. Så nu i stedet for at skynde os fra borde og hen til bilen og komme hjem, kan vi i stedet bruge lang tid på at vente på bagagevognen!! Er så træt af det her L***E selskab og deres komplette mangel på kundeservice! Det kan da KUN gå for langsomt med at blive erstattet af bornholmslinjen!

18 juin 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

Ingen advarsel på gebyr for billet-annullering

Jeg har fået mulighed for anden hjemrejse end med færgen, og trykker derfor på "Ændre billet"-linket i min email med bestillings-bekræftelse, da jeg vil fjerne hjemrejsen.
Jeg kommer fint ind og kan ændre rejsen, men jeres web-interface giver ikke mulighed for at ændre rejsen til en enkelt-vejs-rejse og beskriver ingen steder hvorfor dette ikke kan lade sig gøre.
Nå, men så begynder jeg da bare at bestille en ny billet. Da det er gjort annullerer jeg den gamle rejse, og får så at vide at jeg ikke får pengene tilbage, først EFTER at billetten er annulleret. Det stod der ikke noget om nogen steder!
Jeg ringer ind og vil annullere annulleringen, da det jo helt klart bedre kan betale sig så bare at rejse med retur-billeterne, i stedet for, som jeg nu har gjort, at betale for 3 rejser i stedet for 1! Men får bare at vide at jeg accepterede betingelser for 3 måneder siden da jeg bestilte billetterne.

Tak for god kundeservice!!!

17 juin 2018

Priserne stikker da fuldstændig af🤔

Priserne stikker da fuldstændig af🤔
Det er da blevet noget dyrer, i år at rejse i sommerferien. Og med den sædvanlige under middel service i sigte, overvejer vi for første gang i 15 år, at tage sydpå da dette koster stort set det samme. Vi er ellers på Bornholm 2-3 gange årligt.

21 mai 2018

Dårlig mad og service.

Rejste tur retur Ystad/Rønne på weekend.
Da det var en sen tur, ville vi spise på færgen. Der var mange mennesker med, og mange af disse brugte pladserne ved bordene til at ligge og sove, så dem der ville sidde og spise var der ikke pladser til - så vi måtte spise ved flysæderne. Hvordan kan det være personalet ikke beder dem der ligger og optager 3 pladser om at sætte sig i feks. flysæderne. Men det er nok sidste gang jeg spiser om bord, magen til dårlig mad skal man lede længe efter - det var under alt kritik. Syntes det er meget ærgerligt, at os turister oplever dette som indgangen til det ellers dejlige Bornholm, hvor man virkelig kan få god service og dejlig mad.

19 février 2018
Noté 5 sur 5 étoiles

Vi ankom til Ystad en halv time efter …

Vi ankom til Ystad en halv time efter afgang, da jeg havde set helt forkert på bookingen og tager ankomsttiden i Rønne som afgangstid. - så holdt først ved en låst gitterport - uden er menneske eller en ide om hvor færgens kontor var.

Googlede "for sent til færgen" og så man skulle ringe og håbe på hjælp. Det fik jeg straks, men blev henvist til Team Bornholm som havde udstedt billetten - og heldigvis var det lige en enkelt plads på næste afgang, som jeg fik.

Jeg havde indstillet mig på en ny billet, og håbede bare på ikke at misse en overnatning på Bornholm i sammen omgang.

Nu fik vi en om-booking - fint vejr på sejlturen - og har udsigt til nogle dejlige dage.

Fin service - tak!

16 juillet 2017
Noté 1 sur 5 étoiles

De er ligeglade med din bagage...

Da jeg bor på Bornholm, bruger jeg BornholmerFærgen og Bussen en hel del. Dog er chaufførerne på busserne gang på gang hensynsløse og uhøflige, og her i dag var det decideret uacceptabelt. Vi lagde vores kuffert ind i en bus, og stillede os i kø. Vi var nødt til at tage den bag, da den forreste endte med at blive fyldt op. Vi spurgte chaufføren på bussen bag, om vi så skulle fiske vores bagage ud af den anden, da jeg havde hørt det var bedst. Han sagde det var noget sludder, og at den ville vente på os i Ystad. Da vi så er i Ystad ser jeg den anden bus køre imod os, da den havde sat sine passagerer af, og var på vej tilbage mod København. Hvor var vores kuffert så? Den havde chaufføren blot stillet på fortovet midt i det hele, så alle mennesker kunne have nuppet den med. Det er så forkert, specielt efter vi fik at vide den ville vente. Er så skuffet!

7 avril 2017

Det er en kæmpe ommer

Nu har de lanceret ny hjemmeside, der skulle ligne deres mobile version for at gøre det nemmere.
Jeg benyttede aldrig den mobile version førhen, fordi det ikke virkede med min bizz.
Nu kan jeg ikke logge ind, og da jeg ringede til dem, blev jeg oplyst jeg skulle bruge koden som jeg fik da aftalen blev oprettet, ja hallo, den blev oprettet for over 14 år siden, og blev ændret samme da jeg modtog den.

Så kan man nulstille, og den siger at en e-mail er blevet sendt, men ingen e-mail modtaget, hun meddeler så at den funktion er gået ned, trods nettet skriver noget andet, og jeg kan forsøge igen i morgen.
Jeg er så glad for at jeg ikke skal rejse de første par dage.

Nu har man mistet et genialt overblik som de havde på den gamle side, tvunget til en mobil version, som så ikke virker.

Ligenu glæder jeg mig til at Molslinien overtager til næste sensommer, så kan man da håbe på at slippe for dette bras.

Update...

Så fik man endelig en e-mail så jeg kunne nulstille koden.

Nu lever vi jo i en digital tidsalder med stor fokus på adgang især koder, og ja koden må ikke være den sidst benyttede, men den må heller ikke være for sikker, for maks 9 tegn er godkendt. WHAT kom dog nu ind i kampen.

Men det virker ikke alligevel, for selvom man vælger en kode mellem 4-10 tegn siger den fejl, og den siger intet om store og små bogstaver eller tal, har prøvet alverden nu.

14 mars 2017

elendig kundeservice

var med over den 9/1 - var lidt stresset pga vi havde bestilt elevatorplads, og skulle kalde hjælp ved check in, kom fejlagtigt til at angive vi var 4 i bilen selv om vi kun var 2 - så ikke på kvitteringen idet vi blev dirigeret til en anden bane end den angivne - opdagede først fejlen da vi fik kontoudtog fra Bizzén - færgen afviser at refundere prisen fra 4 personer til 2 - pga at turen var overstået. - de videovervåger når man kører gennem check in - så det kan ikke være det store problem at kontrollere det - men henviser til man kan klage til søfartsstyrelsen !!
vi glæder os til et andet selskab overtager ruten

12 janvier 2017

Fantastisk færgeselskab

Er ovenud tilfreds med selskabets service. Vi ønskede at ombooke en billet (bil + 2 passagerer) til en tidligere afgang samme dag. På billetkontoret blev vi henvist til indtjekningsautomaterne, hvor vi skulle kalde en medarbejder for personlig betjening. Hun løste prompte opgaven - uden ekstra betaling, og vi kom med den ønskede afgang.
Ombord nød vi 2 stk. smørrebrød, som vi havde ladet os friste af i salgsbrochuren. Og disse levede til fulde op til vores forventninger. Billederne, der havde fået vores tænder til at løbe i vand, overdrev ikke!
Inden vi lagde til kaj i Ystad blev vi 2 gange informeret om, at vejen var spærret mellem Ystad og Øresundsbroen, og fik anvist en alternativ rute.
Har simpelthen aldrig før oplevet så positiv en sejlads med så højt et serviceniveau.

31 août 2014
Noté 4 sur 5 étoiles

Vi havde set forkert på afgangstidspunktet og kom derfor for sent til færgen i Rønne. Da det var midt i sommer travlheden frygtede vi om vi overhovedet kunne få plads på en anden afgang samme dag, og var på det rene med at det nok kostede os en ny billet.
En opringning til selskabet gav os en ombooking til lidt senere på dagen uden ekstra omkostninger.

16 juillet 2014

Dårlig mad

På Spodsbjerg-Tårs ruten skal man undgå at købe deres retter da de er elendige.
Dessuden er der ingen startinfo på tysk, da det mest er danskere og tyskere der tager denne rute.
Færgerne er i super stand og sejler perfekt.

31 juillet 2013

Dyrt og ringe kundeservice

Én ting er, at priserne for ydelserne er høje - man får dog tanker hen imod et monopol og ligegladhed.

En anden er, at til den pris bør kundeservicen også være i orden. Hvilket den på ingen måder er! Jeg havde booket og betalt min udrejse-billet uden problemer. Min hjemrejse-billet kunne derimod ikke bookes fuldt igennem deres system. Jeg kontaktede derefter kunderservice pr. mail asap, men der var ikke megen hjælp.
De sagde, at jeg i så fald skulle kontakte dem telefonisk med det samme - ja tak, men vi har ikke alle sammen adgang til bare lige at kunne ringe på alle tider, og min mail indeholdt alle informationer om bookningen.

Min rejsemakker oplevede samme problemer.

Var der anden mulighed for at kunne rejse på de strækninger, ville jeg til enhver tid vælge denne! (Hvilket der desværre ikke er...!).

3 janvier 2013

ågerkarle

ved ikke lige hvad der sker for det amatør firma, de er jo dybt sindsyge med deres priser, føj for pokker i burde skamme jer, men konkurrence får i åbenbart hurtigt kvalt
sassnitz rønne enkelt med bil 1650 kr, det er noget forbandet svineri

2 janvier 2013

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus