Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Mooie piano, voldoet aan alle wensen. Helaas in de winkel niemand die advies kon geven, omdat vaste kracht met vakantie was. Super levering; gemeld dat deze even op zich kon laten wachten omdat het mo... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Besteld, betaald, geleverd. Alles "volgens plan" (kleine opmerking) Op de site staat "voor 22:00 besteld, de volgende dag afgeleverd" enzovoorts. Maar op de order bevestiging en/of verzendbon sta... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Normaal is feedback supersnel en bereikbaar maar deze keer duurde het een volle week voordat ik de spullen in handen had. Dat kwam deels door een pakjesboeren staking. De telefonische klantenlijn va... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Via de webshop een Arturia The Player besteld. Niet geheel recent artikel. Wel op de site te selecteren maar uiteindelijk niet leverbaar. Er werd door een medewerker andere opties aangeboden. Na enke... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'instruments de musique

Informations provenant de diverses sources externes

Feedback is de grootste en goedkoopste muziek- en webwinkel van Nederland met alles op het gebied van gitaar, slagwerk, toetsen, licht, geluid, DJ gear en accessoires. Al meer dan 25 jaar een begrip!

Coordonnées de contact

2 étoiles
1 étoile

Noté 3 sur 5 étoiles

Lang wachten

Op mijn bestelling moest ik lang wachten. Ongeveer anderhalve maand. Terwijl ik bestelde, gaf de webshop aan dat het artikel op voorraad was. Ik kreeg na de betaling direct een bevestiging van mijn bestelling. Dat vond ik netjes. Ik heb alleen in de tijd daarna niets gehoord over de status van mijn bestelling. Toen ik van plan was om er eens achteraan te gaan, stond het pakketje voor mijn deur.

23 septembre 2013

vreselijk trage levering

hallo,
ik heb mijn basspedaal twee weken na bestelling ontvangen. dit duurde mij veel te lang. ik ben teleurgesteld over deze bezorgtijd. ik zal ook niet meer bij jullie bestellen.

18 septembre 2013

fantastische zaak

Feedback is vriendelijk, betrouwbaar en heeft een enorm aanbod, een van mijn favoriete muziekwinkels

helemaal top!

Feedback heeft echt hele goede prijsjes , een goede regeling zoals o.a voor 20:00 uur besteld , morge in huis! En dat is ook echt zo . In een zin dus helemaal top!

Geweldige service!

Zeer aan te bevelen. Het doen van mijn bestelling ging prima en mijn bestelling was de volgende dag al in huis. Geweldige service!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service, ook als er iets misgaat

Na een eenvoudige bestelling van een boek, wat ook nog eens voordelig was, werd er de volgende dag een pakje bezorg. Pakbon goed, maar verkeerde boek. Jammer maar vergissen is menselijk. Boek leek er wel heel erg op. 1 belletje en terwijl ik aan de telefoon was, leek het erop of de bestelling alweer onderweg was. Gratis retour adres en klaar. zo hoort het.

13 septembre 2013

Geweldige afhandeling

Ik heb mijn bestelling de volgende dag na het bestellen meteen ontvangen, het ging hierbij om een keyboard statief met opzetstuk voor een tweede keyboard. wat er ook zeer stevig in zeer professioneel uitzag, ben er zeer blij mee en zal hier nog wel meer gaan bestellen.

12 septembre 2013
Noté 2 sur 5 étoiles

Het viel een beetje tegen!

Toen ik de twee artikelen bestelde, stond er duidellijk dat ze op voorraad waren. Eenmaal betaald bleek echter dat een van de twee nageleverd zou worden. Zodoende werd er, een dag na de bestelling, slechts een artikel bezorgd. Het andere is nog steeds niet bezorgd. Lijkt meniet helemaal volgens afspraak!

11 septembre 2013

Ondanks vooraad op de website moet 1 artikel nageleverd worden

Beoordeling is goed door eerdere bestellingen. Nu 3 artikelen besteld waarvan 1 niet op voorraad ondanks een melding op de website dat dit artikel wel op voorraad is Wordt nog nageleverd. Geen idee hoe lang dat gaat duren.

Men had mij ook kunnen bellen op ik soms het zelfde artikel wil maar dan een andere kleur. Gaat hier om een gitaar

Mede door eerdere bestellingen gedaan door mij toch geen klachten

11 septembre 2013
Noté 2 sur 5 étoiles

Feedback online bestellen : een vijfje

Snaren besteld, afleveradres anders dan factuuradres. Snaren arriveerden op het goede adres, maar waren verkeerde set.
Over gebeld, ik kon de sets houden (dat was aardig) en de juiste sets opgestuurd. Prima, maar die gingen naar het factuuradres. Uiteindelijk heb ik ze opgehaald op het postkantoor, ok., maar een vijfje dus.

8 septembre 2013
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus