Banner for Fiberby

Fiberby Avis 817

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og stabilt internet til en super pris. Super service. Skulle det ske at noget ikke virker, er de kompetente medarbejdere hurtige til at tage affære. Kun et par timer efter vores ejendoms switch... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hej jeg købte router fra Fiber by der var noget galt med den.efter 1 kun 1 opkald De bytede router og der kom teknikern installer den uden en eneste DKK til regning eller betaling bare sådan.derfor... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde en rigtig god oplevelse med teknikeren/sælgeren som kom og installerede mit nye internet – både på min mobil og mit TV. Han arbejdede grundigt og professionelt og sørgede for, at alt f... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi var meget utilfredse med vores nuværende leverandører af Fibernet på grund af kvaliteten, men også at det var meget dyrt. Ved en tilfældighed, da jeg var på besøg hos min datter, så jeg i op... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de connexion internet
  2. Cablô-opérateur
  3. Fournisseur d'accès Internet

À propos de Fiberby

Écrit par l'entreprise

Hurtigt og driftssikkert internet med ekstraordinær kundeservice
Med Fiberby får jeres boligforening lynhurtigt, driftssikkert internet med nem adgang til kundeservice uden lange telefonkøer.

Klik her og bestil tilbud online i dag!
Fordele for beboerne:
✅ Hurtigt og driftsikkert internet.
✅ Spar penge og få større valgfrihed.
✅ Nem adgang til support.

Klik her og beregn jeres besparelse
Vi lover boligforeningen:
> Garanteret 1000/1000 Mbit i hver lejlighed og frivillig tilmelding.
> Nem adgang til kompetent og hjælpsom kundeservice - uden lange telefonkøer.
> Driftssikkert netværk, døgnovervåget af vores egne teknikere.
> Robust backbone-netværk som dækker København og hele tiden bliver udvidet.

Hvad betyder "internet vi selv ville vælge?"
Fiberby adskiller sig fra de landsdækkende internetudbydere ved, at I som boligforening selv ejer netværket i ejendommen. På den måde undgår I at betale en månedlig leje til det landsdækkende selskab, som ellers ejer internetkablerne i jeres ejendom. Derfor er Fiberbys priser meget lavere, samtidig med at kvaliteten er i top. Dét er "internet vi selv ville vælge".

FIBERBY - Internet til byens folk

"Internet vi selv ville vælge"

Écrit par l'entreprise

🟢 Hurtig og driftsikker internetforbindelse
🟢 Optimal til streaming og gaming
🟢 Professionel support med minimal ventetid
Vi leverer internet til 1000 boligforeninger

Coordonnées de contact

Internet til en fast, lav pris

... også efter 6 måneder

Répond généralement dans un délai de 24 heures

meget hurtigt!

7 février 2025

Hej Konstantina

Mange tak for din fine anmeldelse! Vi sætter stor pris på, at du har delt din oplevelse med os her.

Hej Jonatan

Tusinde tak for din fine anmeldelse af vores forbindelse. Vi sætter stor pris på, at du har delt din oplevelse med os her.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fiberby leverer hurtigt og stabilt…

Fiberby leverer hurtigt og stabilt internet og rigtig god kundeservice

5 février 2025

Hej Morten

Tusinde tak for din flotte anmeldelse af vores forbindelse og søde kundeservice. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med os her.

Mange hilsner,

Noté 4 sur 5 étoiles

Hej Michael

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du har delt din oplevelse med os her. Men, vi kan ikke lade være med at være nysgerrige på, hvad der kunne have givet dig en 5-stjernet oplevelse. Du er meget vekommen til at sende os en mail på support@fiberby.dk med feedback.

Har oprettet 3 forbindelser

Har oprettet 3 forbindelser, og alle spiller bare med det samme, en gik ned i hastighed, og det krævede kun et enkelt opkald, så kørte den på fuld hastighed igen.

12 février 2025

Hej Kunde

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Vi er super glade for at høre, at det hele spiller på alle 3 forbindelser, selvom den ene drillede lidt. Vi sætter stor pris på, at du har delt din oplevelse med os her.

Alt godt!

Super hurtig levering og god service! Nemt at få til at virke

6 février 2025

Hej Malene

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er så glade for at høre dine rosende ord, og sætter stor pris på at du har delt dem med os her.

Noté 5 sur 5 étoiles

Man er straks på internettet og jeg kan…

Man er straks på internettet og jeg kan høre radio

28 janvier 2025

Hej Leon

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du er kommet godt online og nu igen kan høre radio. Vi er meget glade for, at du har delt din oplevelse med os her.

Rigtig god hjælp

Kort ventetid, og meget professionel og venlig hjælp.

29 janvier 2025

Hej Peter

Tusinde tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du har delt din oplevelse med os her.

Super venlig kundeservice

21 janvier 2025

Hej Zeljko

Noté 1 sur 5 étoiles

Ubehagelig og uopdragen “konsulent”

Blækhus-Valby. Her skulle i på besøg rundt om hele bloggen. Vi gør som der står på jeres seddel. Vi indtaster vores oplysninger, da vi IKKE er interesseret i et besøg, da vi arbejder nat og derfor sover fra morgen til eftermiddag. Vi overholder fristen og tilmelder os, hvor vi FRASIGER et besøg. Alligevel bliver vi vækket med det hårdste bank/spark på dør vores dør og vindue ved siden af. Det er så ubehøvlet. Vi har naturligvis optaget det. Vi er ikke de eneste der har fået næsten slået vores dør i stykker.

Vi har frasagt os et besøg. Tag jer sammen.

14 janvier 2025

OPDATERET d. 15/1 2024 kl. 16.01:

Hej Emil

Jeg kan ikke se, at vi har modtaget en registrering med dit navn. Vi har derfor sendt dig en mail via Trustpilot med anmodning om flere oplysninger, da vi selvfølgelig gerne vil undersøge sagen med den specifikke tekniker.

Indtil videre har jeg talt alle teknikere, der var ude hos jer i går.

Vores teknikere kan ikke genkende gengivelsen af besøgene. De har banket på så man kunne høre det, men ikke hverken højere eller voldsommere end man normalt banker på en dør.

Jeg kan forstå, at I er flere derude der har glasdøre, hvilket kan give en ekstra rungen og dermed få det til at virke mere voldsomt end det er tiltænkt. Det er der forsøgt at blive taget hensyn til, men vi beklager at det ikke er oplevelsen. Hvis du har en optagelse af hændelsen, må du meget gerne sende mig den på support@fiberby.dk att: Anette. Det skal for god ordens skyld nævnes, at vores teknikere ikke er informeret om eller har givet samtykke til at blive optaget.

Teknikerne havde lister med over hvilke adresser, der allerede var tilmeldt og hvilke der skulle have besøg, men der kan ske fejl. Vi beklager hvis det er tilfældet og I allerede havde registreret jer.

Vi tager selvfølgelig din feedback med i vores evaluering af forløbet hos jer, så vi kan give en bedre oplevelse fremover.

_______________________________________________________________________
Hej Emil

Vi undersøger sagen og vender retur til dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hjælpsom og god service.

10 janvier 2025

Hej Anders

Noté 5 sur 5 étoiles

Da jeg hentede min router

Da jeg hentede min router, blev jeg mødt af en medarbejder, som forberedte min router og forklarede mig, hvordan jeg installerede den. En meget kompetent og serviceminded medarbejder, som gav sig god tid til at forklare.

30 décembre 2024

Hej Annie

Tusinde tak for din virkelig fine anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse, da du afhentede din router. Vi sætter stor pris på, at du har delt din oplevelse med os her.

Noté 5 sur 5 étoiles

God telefonvejledning og upåklagelig…

God telefonvejledning og upåklagelig levering.

19 décembre 2024

Hej Jesper

Tusinde tak for din flotte anmeldelse! Vi sætter stor pris på, at du har delt din oplevelse med vores dygtige Kundeservice her.

Kun gode oplevelser med Fiberby

Vi har nu haft Fiberby i 2 år og har været meget tilfreds med drift og service. Nu flytter vi til en anden adresse.

30 décembre 2024

Hej Hanne

Tusinde tak for din flotte anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at I har været glade for os. Vi sætter stor pris på, at du har delt jeres oplevelse med os her.

Mange hilsner,

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget godt en til videre

23 décembre 2024

Hej Henrik

Mange tak for din fine anmeldelse! Det er vi rigtig glade for at høre! Vi sætter stor pris på, at du har delt din oplevelse med os her.

Meget godt service

Meget godt service. Intet at klage. De ligger godt tæt på Dybbølsbro st.

12 décembre 2024

Hej Sofia

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Vi sætter stor pris på, at du har delt din oplevelse med os her.

Nylig tilmeldt

Nylig tilmeldt. Det virker👍

10 décembre 2024

Hej Niels

Hurtig og godt produkt

10 décembre 2024

Hej Mette

Noté 5 sur 5 étoiles

Mega rar og god service af…

Mega rar og god service af personale. Tak.

3 décembre 2024

Hej Nadia

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus