Smidigt att beställa och duktig personal i affären där jag hämtade ut färgen. Vill tala om att jag målat mitt hus med färg från Flügger redan för 25 år sedan och kulören håller sig bra och färgen sitt... Voir plus
Superb service från kvinnorna i butiken i Helsingborg... Visste vad jag behövde, men inte vilken sort... Lämna butiken med rätt grejor och en massa tips och trix. Slutresultatet på detta akutjobb b... Voir plus
Vad som drar ner betyget är att vi inte kunde få alternativet att hämta i vår närmaste butik,när vi beställde på nätet, Södertälje. Utan vi fick åka till Huddinge. Södertälje fanns inte som ett alte... Voir plus
Fluggers Kundservice är en av de bästa! Höjer dock en varningens finger för att välja hemleverans med Bring, dom är ett riktigt blufföretag, låtsas försöka leverera och lämnar paketet på ombud 10km bo... Voir plus
Flügger har cirka 150 butiker i Sverige och över 550 totalt i Danmark, Sverige, Norge, Polen, Island och Kina. Vi har funnits på den svenska marknaden sedan 1994 och våra rötter i Danmark sträcker sig ända tillbaka till 1890. Flügger har utvecklat, producerat och distribuerat moderna färger och tillbehör för både privat och professionellt bruk i över 100 år. Detta har gett oss enorm insikt i vad modernt byggande kräver för att förbli relevant. På Flügger har vi ett stort utbud av färger, spackel, penslar, rollers och tillbehör. Nästan alla våra produkter är certifierade med miljömärkningar som EU Ecolabel och Svanenmärket, vilket är anledningen till att det är viktigt för oss att säga att vi bryr oss om miljön. Hos Flügger färg kommer du alltid att träffa fackligt kompetenta medarbetare, som kan ge dig den goda vägledningen, som Flügger är känt för. Tillsammans med vår höga produktkvalitet ger det dig den bästa utgångspunkten för ett bra resultat hela vägen genom ditt projekt.
Mölndalsvägen 77, 412 63, Göteborg, Suède
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Köpte färg bland annat online. Allt gick bra. Inga konstigheter.

Snabbt o enkelt
Beställde renoveringstapet
Tog typ 3-5 dygn så fick jag dom.

Réponse de Flügger färg
Snabb enkel shopping med en färg av kvalitet.

Réponse de Flügger färg
Väldigt snabb och bra leverans. Flügger hade verkligen gjort allt för att vare sig färgen eller lacknaftan skulle kunna skadas under leveransen. Jag är väldigt nöjd.

Réponse de Flügger färg
Gick snabbt att beställa min speciella färg, jag kommer att beställa igen. Praktiskt!

Skulle varit en 5a men hela beställningen kom inte samtidigt

Réponse de Flügger färg
Mycket bra produkter och snabb leverans

Réponse de Flügger färg
Flügger färg var väldigt hjälpsamma och trevliga.
Men! Bring fungerande mycket dåligt!
Dom sa att dom skulle komma med färgen den 18/7 mellan 8-10 dom kom inte jag satt och väntade kl14,00 kom det sms att dom kommer inte utan att dom kommer en annan dag.
Sen får jag ett sms att dom kommer den 22/7 mellan 8-17 dom kommer inte och hör inte av sig!
Saken är den att jag hade hjälp att måla på lördag och söndag dom åkte upp i onödan.
Jag åkte på semester den 23/7 på torsdagen stod färgen på trappen.

Réponse de Flügger färg
Det som först lockade mig till Flügger Färg var rabatten för nyregistrerade samt det stora utbudet av kulörer – det fanns verkligen något för alla smaker. När jag fick hem mitt paket blev jag dessutom glatt överraskad av ett handskrivet meddelande, en väldigt personlig touch som jag uppskattade mycket.
Som grädde på moset låg det med ännu en rabattkod i paketet, vilket gjorde att jag handlade igen ganska snart.
Det här var min första gång med Flügger Färg, så jag kan inte uttala mig om hur färgen håller långsiktigt – men jag kan säga att den var dryg och lätt att arbeta med.
Leveranstiden hölls exakt som utlovat.
Kommer absolut att handla igen!

Réponse de Flügger färg
Bra produkter och priser. Enkelt att navigera på hemsidan. Hämtade min beställning i butiken i Jönköping denna gången. Klart att hämta efter bara någon timme. Super trevligt personal!

Réponse de Flügger färg
Det var en fjuttbeställning på en klisterspruta men den hanterades lika snabbt, smidigt och trevligt för det 👍🏼🙂

Réponse de Flügger färg
Flugger bra men BRING transport fungerar dåligt ett - på de

Réponse de Flügger färg
Fantastisk kundservice! Och produkten motsvarade mina förväntningar och levererades snabbt!

Réponse de Flügger färg
Mycket nöjd med kundservice, fick beställda färgen hem via Bring, tyvärr visade sig det att paketet blev
skadad och en del färg hade runnit ut.
Efter kontakt med mail och bild på den skadade försändelsen hos kundservice fick jag hämta ut
en ny burk hos den lokala butiken, tack för smidigheten