Smidigt att beställa och duktig personal i affären där jag hämtade ut färgen. Vill tala om att jag målat mitt hus med färg från Flügger redan för 25 år sedan och kulören håller sig bra och färgen sitt... Voir plus

Superb service från kvinnorna i butiken i Helsingborg... Visste vad jag behövde, men inte vilken sort... Lämna butiken med rätt grejor och en massa tips och trix. Slutresultatet på detta akutjobb b... Voir plus

Vad som drar ner betyget är att vi inte kunde få alternativet att hämta i vår närmaste butik,när vi beställde på nätet, Södertälje. Utan vi fick åka till Huddinge. Södertälje fanns inte som ett alte... Voir plus

Fluggers Kundservice är en av de bästa! Höjer dock en varningens finger för att välja hemleverans med Bring, dom är ett riktigt blufföretag, låtsas försöka leverera och lämnar paketet på ombud 10km bo... Voir plus

1. Magasin de peinture
  2. Service de restauration des planchers
  3. Fabricant de peinture

Flügger har cirka 150 butiker i Sverige och över 550 totalt i Danmark, Sverige, Norge, Polen, Island och Kina. Vi har funnits på den svenska marknaden sedan 1994 och våra rötter i Danmark sträcker sig ända tillbaka till 1890. Flügger har utvecklat, producerat och distribuerat moderna färger och tillbehör för både privat och professionellt bruk i över 100 år. Detta har gett oss enorm insikt i vad modernt byggande kräver för att förbli relevant. På Flügger har vi ett stort utbud av färger, spackel, penslar, rollers och tillbehör. Nästan alla våra produkter är certifierade med miljömärkningar som EU Ecolabel och Svanenmärket, vilket är anledningen till att det är viktigt för oss att säga att vi bryr oss om miljön. Hos Flügger färg kommer du alltid att träffa fackligt kompetenta medarbetare, som kan ge dig den goda vägledningen, som Flügger är känt för. Tillsammans med vår höga produktkvalitet ger det dig den bästa utgångspunkten för ett bra resultat hela vägen genom ditt projekt.

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

280 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Snabb och proffsig hjälp!

Snabb och proffsig hjälp!
Väldigt trevlig personal.

27 mai 2025

Réponse de Flügger färg

Tack snälla för din fina kommentar! Vi blir jätteglada att höra att du är nöjd med både hjälpen och personalen. Varmt välkommen igen! 😊

/Flügger Kundsupport

Snabb leverans och trevligt med två omrörare

Färgen jag var ute efter blandades snabbt och levererades snabbt direkt hem. I paketen låg dessutom två omrörare vilket kändes omtänksamt. Jag väljer absolut Flügger igen.

7 mai 2025

Réponse de Flügger färg

Tack så mycket för din fina feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och de extra rörpinnarna. Varmt välkommen tillbaka till Flügger!

Vänliga Hälsningar,
Flügger Kundsupport

Bra kvalitet och sortiment

Bra kvalitet och sortiment. Uppskattar att rabatter på hela sortimentet förekommer. Vänliga och proffsiga medarbetare i Kungens kurva och Västberga där vi handlat.

24 avril 2025

Réponse de Flügger färg

Stort tack för din fina återkoppling! Vi är glada att höra att du uppskattar både kvaliteten på vårt sortiment och våra erbjudanden. Det värmer extra mycket att höra att du fått ett bra bemötande av våra medarbetare i Kungens Kurva och Västberga – vi ser till att dela det vidare med teamet där. Varmt välkommen tillbaka!

Vänliga Hälsningar
Flügger Kundsupport

Hjälpsam personal

Fick vänta en längre stund för att komma fram till kassan. Personalen var trevliga och hjälpsamma.

5 mars 2025

Réponse de Flügger färg

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension. Vi är glada att höra att du upplevde vår personal som trevlig och hjälpsam – det betyder mycket för oss! Vi beklagar att du fick vänta länge vid kassan och tar till oss din feedback. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra rutiner för att minska väntetiderna. Varmt välkommen tillbaka!

Med vänlig hälsning

Snabbt och enkelt

Snabbt, smidigt och enkelt att hämta upp i butik efter beställning online.

17 avril 2025

Réponse de Flügger färg

Tack så mycket för din fina recension! 🥳 Vi blir jätteglada att höra att det gick snabbt, smidigt och enkelt – precis som det ska vara! Varmt välkommen tillbaka snart igen! 😊

Flügger Kundservice

Kommer aldrig sluta handla här

Kommer aldrig sluta handla här. Helt klart professionella grejer till bra priser.

26 avril 2025

Réponse de Flügger färg

Stort tack för din fina feedback! 🌟 Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både våra produkter och priser. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen snart!🌻

/Flügger kundsupport

Allt bra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2 avril 2025

Stort tack för dina 5 stjärnor – det betyder mycket för oss! 💛
Vi är glada att du är nöjd, och finns här om du behöver hjälp framöver.

Flügger Kundservice

Färgproverna vi fick hem stämde inte…

Färgproverna vi fick hem stämde inte ens i närheten med stora färburkarna vi sen beställde. Vart tvungen att "spä" ut med nästan 1 liter vit färg för att komma nära.

3 février 2025

Réponse de Flügger färg

Tack för din återkoppling! Tråkigt att höra att färgen inte stämde. Vi rekommenderar att du besöker din närmaste butik – där kan personalen hjälpa dig att hitta en lösning och justera färgen vid behov.

Bra varor bra pris....

14 mars 2025

Réponse de Flügger färg

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd med både våra produkter och priser. Hoppas vi får möjligheten att välkomna dig tillbaka snart! 😊

/Flügger Kundsupport

Utmärkt produkt

Utmärkt produkt

3 mars 2025

Réponse de Flügger färg

Tack för ditt fina omdöme! Vi jobbar hårt för att erbjuda produkter av högsta kvalitet, så det är alltid kul att få bekräftat att vi gör rätt. Hoppas vi får se dig igen snart!

Snabbaleveranser.

Snabbaleveranser.
Bra sökning på hemsida.
Bra rabatter.

10 mars 2025

Réponse de Flügger färg

Tack så mycket för din fina feedback! 😊 Vi är glada att höra att du uppskattar våra snabba leveranser, smidiga sökfunktion och bra rabatter. Det är precis så vi vill att din upplevelse ska vara – enkel, prisvärd och snabb! Hoppas vi får möjlighet att välkomna dig tillbaka snart
Kundsupport

Har målat med färgen nu med underbart resultat 🙂👍

Har målat med färgen nu Juli 2025 (ljusare grön nyans, Pocket Green FL8017 diffusionsöppen-färg till källaren) med underbart resultat faktiskt 🙂 Men det var Frun som målade!
Fina erbjudanden minsann från Flugger 👍🙂

11 mars 2025

Réponse de Flügger färg

Tack för din recension! 😊 Vi hoppas att färgen lever upp till dina förväntningar när du väl hinner måla. Hör gärna av dig om du har några frågor eller behöver tips inför målningen. Och såklart – kul att du uppskattar våra erbjudanden!

Kundsupport

Lätt att hitta rätt kulör

Lätt att hitta rätt kulör, sen bara klicka, och sen hämta!

6 février 2025

Réponse de Flügger färg

Tack så mycket för din fina recension! 😊 Vi är glada att höra att du tyckte det var enkelt att hitta rätt kulör och hämta den. Hoppas vi får hjälpa dig igen snart!

Kundsupport

Super performance and quality products…

Super performance and quality products 👍😊

1 mars 2025

Réponse de Flügger färg

Thank you so much for your kind words! 😊 We're thrilled to hear that you're happy with both the performance and quality of our products. Hope to see you again soon!

Kind regards,
Customer support

Trevlig personal när dottern hämtade ut…

Trevlig personal när dottern hämtade ut färg i butiken🌟

7 février 2025

Réponse de Flügger färg

Tack så mycket! Vi blir så glada att höra att du är nöjd med servicen i butiken. Det är precis det vi strävar efter! 😊 Välkommen tillbaka.

Snabb leverans!!

Är så himla nöjd med den snabba leveransen 1-2 dagar beroende när man beställer!

8 février 2025

Réponse de Flügger färg

Tusen tack för din recension! 😊 Vi är så glada att du är nöjd med den snabba leveransen. Vi gör alltid vårt bästa för att få iväg beställningarna så fort som möjligt. Hoppas vi får hjälpa dig igen snart! 🚀✨

Med vänlig hälsning
Kundsupport

Smooth process from choosing to picking it up

We chose and ordered the paint colour through the website, which is always a bit risky as the colour may vary a bit. However the colour was exactly what we wanted, the quality and coverage of the paint is very good. I’m also very pleased with the process. I was able to pick up the order next day first hour (we ordered the night before). The order was ready when I got to the store, all seamlessly.

29 décembre 2024

Fin färg & bra service

Färgen var superfin och så härlig att måla med, tjock och pigmenterad. Så nöjd med resultatet! Fått underbar service både i butik här i Gävle och via kundservice när ett av mina paket gick sönder.

3 janvier 2025

Réponse de Flügger färg

Vilken härlig feedback – stort tack! 🙌 Vi älskar att höra att du är nöjd både med färgen och servicen, det betyder verkligen mycket för oss. Att lösa saker som trasiga paket snabbt och smidigt är självklart, men vi uppskattar att du uppmärksammade det. Hoppas resultatet av ditt projekt blir precis så fantastiskt som du tänkt dig! 🌟
Kundsupport

En savoir plus sur les différents types d'avis.