Jeg har desværre haft en meget dårlig og utryg oplevelse med denne klinik, og jeg fortryder oprigtigt, at jeg valgte at få min behandling udført her. Jeg gennemgik en Invisalign-behandli... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg får altid fin menneskelig behandling af min tandlæge, men jeg synes, det skulle være mere tydeligt, hvor stor regningen bliver, inden behandling starter. Min økonomi er anspændt i øjeblikket, så j... Voir plus
L'entreprise a répondu
Første besøg hos dem. De var meget grundig i deres gennemgang og behandling. Forklarede hvorfor de gjorde som de gjorde. Ulempen var adgangsforhold når man er kørestolsbrugere stejl opkørsel til ind... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi tilbyder alle former for tandbehandling, som øger livskvaliteten i alle aldre.
Ny Strandvej 56, 3050, Humlebæk, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Jeg gennemgik en Invisalign-behandling, hvor jeg på forhånd fik at vide, at mine tænder kunne flyttes på en måde, der tog hensyn til det eksisterende slid på mine tænder. Min oplevelse efter behandlingen er desværre det modsatte. Mit bid føles blevet dårligere, og resultatet lever slet ikke op til det, jeg blev stillet i udsigt.
Jeg har især været meget utilfreds med behandlingen hos tandlæge Jeanette. Jeg følte mig ikke tryg under forløbet og oplevede flere gange, at mine bekymringer ikke blev taget alvorligt. Det mest alvorlige for mig er, at der efter min opfattelse er blevet slebet alt for meget på mine fortænder. Efterfølgende har jeg fået vedvarende isninger og smerter, som jeg nu skal leve med. Samtidig er jeg meget ked af det kosmetiske resultat, fordi det naturlige tandvæv naturligvis ikke kan erstattes, når det først er slebet væk.
Jeg fik også lavet plast på fortænderne, som allerede faldt af efter blot to dage. Det har kun gjort mig endnu mere usikker på kvaliteten af den behandling, jeg har modtaget.
Derudover oplevede jeg et stort fokus på yderligere behandlinger og betaling, selv når jeg allerede var utilfreds og bekymret over resultatet. Det efterlod mig med en følelse af ikke at blive lyttet til som patient.
Hele forløbet har påvirket mig meget, både fysisk og psykisk. Jeg er oprigtigt ked af, hvordan mine tænder ser ud og føles efter behandlingen, og jeg ville ønske, at jeg kunne få mine oprindelige tænder tilbage.
På baggrund af min personlige oplevelse kan jeg desværre ikke anbefale denne klinik.

Réponse de Tandlægehuset i Humlebæk
Jeg har altid en fantastisk oplevelse i denne klinik. Min tandlæge, Nicolai Baumgarten, og hans klinikassistent er et utroligt team. Jeg er normalt meget nervøs, men deres tålmodighed og grundige forklaringer gør mig helt tryg. Altid 100% effektivt og helt uden smerter!
En stor tak skal også lyde til Sanela i receptionen. Hun er altid utrolig varm, smilende og hjælpsom. Det er en fornøjelse at komme i en klinik med så dygtige og venlige mennesker.

Réponse de Tandlægehuset i Humlebæk
Har prøvet mange tandlæger gennem et langt liv - men aldrig fået så professionelt arbejde som I Tandlægehuset i Humlebæk

Réponse de Tandlægehuset i Humlebæk
Super flinke tandlæger,og fantastisk dygtige til deres job.
Kæmpe respekt herfra.

Réponse de Tandlægehuset i Humlebæk
Tak til Maj for grundig og professionel tandrensning og ikke mindst betænksom kundebetjening:)

Réponse de Tandlægehuset i Humlebæk
jeg har været kunde hos Tandlægehuset i over 10 år. Man får ikke en bedre faglig kompetent og venlig behandling - og altid med et stort drys af god service. i skal have mine bedste anbefalinger

Réponse de Tandlægehuset i Humlebæk
Super dygtig, nærværende, kompetent og sød tandlæge samt klinikassistent. Helt igennem en behagelig oplevelse, og helt klart et sted hvor jeg glædeligt kommer igen.

Réponse de Tandlægehuset i Humlebæk
Jeg har fået den mest fantastiske behandling af en dybt professionel tandlæge Jeanette Kruger og klinikassistent Sabrina Hansen. De var begge samtidig så omsorgsfulde under hele behandlingen.
Jeg blev tilmed ringet op af klinikassistenten 3 timer efter endt beh. For at høre hvordan jeg havde det.
Så flot behandling.
Kan kun anbefale dette tandlægehus:-)

Réponse de Tandlægehuset i Humlebæk
Det har været min Aller beste besøg hos Adam. Da jeg er meget bange for tandlæger men hos Adam gik det så hurtigt og meget beder med den bedøvelse jeg fik i dag hos Adam. Jeg vil sende alle ind til Adam da han er mega god til sidst job og han er ved at lave hvors vens mund fra bunden . God weekend til jer alle vi ses snart igen . Hilsen Karina Hamborg Larsen 😊

Réponse de Tandlægehuset i Humlebæk
De var super søde og smilende hele vejen igennem☺️ Og jeg fik info jeg ikke har fået noget andet sted før

Réponse de Tandlægehuset i Humlebæk
Annahit er et hit som tandplejer. Hun er sød, omsorgsfuld og altid meget professionel.

Réponse de Tandlægehuset i Humlebæk
Aldrig har jeg i løbet af mine +50 års gang hos tandlæger oplevet så faglig stærk, betryggende og fuldstændig fantastisk empatisk behandling som hos Annahit, Nikolaj og Jeanette ❤️ jeg ville blot ønske, at jeg havde mødt dem noget før!

Réponse de Tandlægehuset i Humlebæk
Great clinic! The staff is very polite and professional, every visit I receive the best care for my teeth and I couldn’t be more happy with it. Great specialists!