Jeg har desværre haft en meget dårlig og utryg oplevelse med denne klinik, og jeg fortryder oprigtigt, at jeg valgte at få min behandling udført her. Jeg gennemgik en Invisalign-behandli... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har altid en fantastisk oplevelse i denne klinik. Min tandlæge, Nicolai Baumgarten, og hans klinikassistent er et utroligt team. Jeg er normalt meget nervøs, men deres tålmodighed og grundige fo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg får altid fin menneskelig behandling af min tandlæge, men jeg synes, det skulle være mere tydeligt, hvor stor regningen bliver, inden behandling starter. Min økonomi er anspændt i øjeblikket, så j... Voir plus
L'entreprise a répondu
Første besøg hos dem. De var meget grundig i deres gennemgang og behandling. Forklarede hvorfor de gjorde som de gjorde. Ulempen var adgangsforhold når man er kørestolsbrugere stejl opkørsel til ind... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi tilbyder alle former for tandbehandling, som øger livskvaliteten i alle aldre.
Ny Strandvej 56, 3050, Humlebæk, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
De er toptjekkede, venlige, hurtige og imødekommende. Man føler sig i trygge "Tænder" hos Tandlægehuset.

Réponse de Tandlægehuset i Humlebæk
Rigtig god service og kompetent personale.
Glade og imødekommende.
Vil til hver en tid anbefale Tandlægehuset i Humlebæk.

Réponse de Tandlægehuset i Humlebæk
Det er altid en god oplevelse af blive behandlet hos tandlægehuset i Humlebæk.
De er altid venlige og imødekomne, og yderst kompetente til deres arbejde.
Jeg har haft rigtig mange dårlige oplevelser andre steder, og havde udviklet en tandlægeskræk.
Denne er nu borte! Og på trods af det aldrig bliver noget jeg ser frem til, kan jeg i det mindste gå trygt til tandlægen nu :-)

Réponse de Tandlægehuset i Humlebæk
Det er en fornøjelse at være til tandlæge. Virkelig kompetente mennesker, omhyggelige, dygtige, og man føler sig godt behandlet. Vil til hver en tid anbefale klinikken.
Annie Nielsen

Réponse de Tandlægehuset i Humlebæk
Jeg er normal tæt på angst for at gå til tandlægen. Fik tandlægehuset anbefalet af min kone, som fortæller at hun havde hørt at tandlæger og assistenter i Tandlægehuset er rigtig gode til at håndtere tandlægeskræk og at der er stor respekt for din skræk.
Det er de bestemt. Der er en meget behagelig, rolig og tryk stemning når du træder ind af døren. Når du så ligger i tandlægestolen bliver man under behandlingen fortalt hvad der skal ske og man er meget fokus på at holde pauser hvis der er behov for det.
Det er dig som patient der bestemmer tempoet og tempoet for behandlingen.
Det bedste sted jeg har fået behandling er tandlægehuset i Humlebæk

Réponse de Tandlægehuset i Humlebæk
Meget tilfreds med behandlingen hos Jeanette, men det var ikke rart hos sekretæren, fordi jeg havde en følelse af at jeg næsten skulle ned på knæ for at få lov til at betale af på regningen.

Réponse de Tandlægehuset i Humlebæk
Jeg fik en rigtig god behandling.
Jeg havde brug for en akut tid og fik det. Altid imødekommende og professionel oplevelse og et meget kompetent team.

Réponse de Tandlægehuset i Humlebæk
Super fin undersøgelse og tandrensning. Jeg kan godt lide, at tandlægen ikke laver mere end, hvad der er nødvendigt.

Réponse de Tandlægehuset i Humlebæk
Super kundekontakt og professionel behandling:)

Réponse de Tandlægehuset i Humlebæk
Igen til tandrens i tandlægehuset Humlebæk. Som sædvanlig megadygtige allesammen i det tandlægehus. Går altid tilfreds derfra. Varmt anbefales. 😀 Hilsen Joan

Réponse de Tandlægehuset i Humlebæk
At vælge ny tandlæge , er en stor tillidssag . Jeg valgte Humblebæk klinikken , pgra . Af en god omtale . Og de lever op til mine store forventninger . Og de har ikke været små , da jeg selv har en indsigt i ( Tand verdenen )

Réponse de Tandlægehuset i Humlebæk
Søde og rare,god behandling,kan varmt anbefale at gå der👍👍👍

Réponse de Tandlægehuset i Humlebæk
Altid sød og venlig behandling og super proff