Tandlægehuset i Humlebæk Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,5

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har desværre haft en meget dårlig og utryg oplevelse med denne klinik, og jeg fortryder oprigtigt, at jeg valgte at få min behandling udført her. Jeg gennemgik en Invisalign-behandli... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har altid en fantastisk oplevelse i denne klinik. Min tandlæge, Nicolai Baumgarten, og hans klinikassistent er et utroligt team. Jeg er normalt meget nervøs, men deres tålmodighed og grundige fo... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Jeg får altid fin menneskelig behandling af min tandlæge, men jeg synes, det skulle være mere tydeligt, hvor stor regningen bliver, inden behandling starter. Min økonomi er anspændt i øjeblikket, så j... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Første besøg hos dem. De var meget grundig i deres gennemgang og behandling. Forklarede hvorfor de gjorde som de gjorde. Ulempen var adgangsforhold når man er kørestolsbrugere stejl opkørsel til ind... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Dentiste

Informations provenant de diverses sources externes

Vi tilbyder alle former for tandbehandling, som øger livskvaliteten i alle aldre.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Venlig, imødekommende og hensynsfuld behandling.

Endnu en god oplevelse hos Tandlægehuset:-)
Venlig, imødekommende og hensynsfuld behandling, hvor man virkelig føler sig i trygge hænder.
Kan varmt anbefales.

21 novembre 2017

Kære Line !

Mange tak for den flotte anmeldelse!
Vi bliver SÅ glade for den slags.

Hilsen
Tandlægehuset

Noté 5 sur 5 étoiles

Tak til Annahit for fantastisk service …

Tak til Annahit for fantastisk service og for en glimrende behandling

9 novembre 2017

Kære Abed!

Du kan tro vi er glade for at du tager dig tid til at sende en så god anmeldelse.
det stimulerer os til at blive endnu bedre.
med venlig hilsen

Professionel og god behandling

God professionel rådgivning og behandling.
Altid godt humør hos alle og plads til humor.

7 novembre 2017

Kære Jan !
Mange tak for de pæne ord.
Det er så dejligt at kunne gå videre med til hele teamet.

søde kompetente tandlæger

super søde og kompetente tandlæger, jeg er meget tilfreds

11 octobre 2017

Kære Mette
Tusind tak for at du har givet dig tid til at skrive en så positiv anmeldelse, det glæder os meget
Mange hilsner tandlæge Jeanette Garner

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode og tillidsvækkende behandler i et …

Gode og tillidsvækkende behandler i et lækkert etablisement

26 septembre 2017

Kære Kurt

Mange tak for din søde anmeldelse, den er vi rigtig glade for :-)

Kærlig hilsen
Tandlægehuset i Humlebæk

God tandbehandling

God tandbehandling, værd at rejse efter👍

8 septembre 2017

Kære Edit.
1000 tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for at du tager dig tid til det og er stolte af, at du ikke regner det fror noget at komme fra København til Humlebæk.
Jeanette Garner

Professionel behandling

6 septembre 2017

Kære Bjarne!
Mange tak for at du giver dig tid til at lave en anmledelse,
det glæder os meget og vi vil altid forsøge at hjælpe hurtigt ved en knækket tand.
med venlig hilsen

5-stjernet behandling

Jeg er aldrig blevet taget så varmt imod og har modtaget så nærværende behandling som hos Garner. Jeg vil uden tvivl køre fra København til Humlebæk for at få ordnet tænder, det er det værd.

30 août 2017

Kære Christian!

Du kan tro det glæder os meget at du føler dig så godt behandlet.
Og det er dejligt at du tager dig tid til at skrive det!
det betyder så meget for os.

Mange tak.

Tandlægeklinikken GARNER repræsenterer det ypperste,,

Kompetent udført behandling, super professionel vejledning, og fredagens dejligste smil fra Marianne Fürstnow. Ønsker dig god vind med dit nye projekt - Philip

18 août 2017

Hej Philip

Tusind tak for dine søde ord, det varmer rigtig meget at få sådan en fin anmeldelse, og Marianne blev meget glad.

Mange hilsner fra
Tandlægehuset

Professionel og fair behandling

Professionel og fair behandling, altid god stemning og service minded stab.Ingen i vores familie nyder at gå til tandlægen, men selv vores teenage datter som besøgte Adam for at få en objektiv vejledning vedr potentiel bøjle, har sagt at hun vil gå der når en gang at hun skal vælge sin egen tandlæge. Så kan man vist ikke få en bedre anmeldelse.

9 août 2017

Kære Michael!
Du kan tro det varmer og gør også glade, at du giver dig tid til at skrive så fin en anmeldelse, det er sådan noget, der gør dagene ekstra sjove og bekræfter at vi er på rette vej.
Mange hilsner
tdl. Jeanette Garner og Co.
Tandlægehuset i Humlebæk

Rigtig god behandling

Kort ventetid, søde behandlere og perfekt tandeftersyn- og rensning.

5 juillet 2017

Kære Lise !
MANGE Tak for din søde anmeldelse , du skal vide vi sætter rigtig stor pris på at tager dig tid til at skrive den.
mange hilsner

Enestående service niveau

Enestående service niveau, 100% professionel, fantastisk flot klinik, suveræne parkerings forhold... Helt igennem en luksus oplevelse på et ganske særligt niveau

27 juin 2017

Når virkeligheden overgår skrækken

Dygtig, kompetent, venlig behandling og service.

27 juin 2017

Kære Frants !
Du skal virkelig have mange tak for din flotte anmeldelse, det sætter vi så stor pris på.
mange hilsner tdl.Jeanette Garner

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus