Nem bestilling og hurtig levering. En af vores døre var beskadiget da vi pakkede dem ud. Jeg kontaktede genbyg på mail fredag og mandag var der allerede afklaring på sagen. Super god service.
Lisez les avis des autres
Super sød mand, ringede op og sagde undskyld og det kommer ikke til at ske igen, håber det bedste fremadrettet. (Pas på med at købe gamle hvidevarer hos dem, det lover at rense og rengøre va... Voir plus
L'entreprise a répondu
Stort sortiment av vackra fönster och dörrar. Bra och informativ hemsida med många bilder och tydlig infotmation. Extra plus att man också kan reservera det man är intresserad av! Men bäst av allt ä... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har efterhånden bestilt en del træ gennem Genbyg, og ofte efterspurgt specifikke stykker træ, og hver gang er mine krav blevet mødt. Ingen spørgsmålstegn, varen bliver leveret og jeg står tilb... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vi har alt indenfor bæredygtige byggematerialer. Køb billige vinduer eller flotte døre, vvs, trægulve, dørgreb og meget mere.
Coordonnées de contact
Amager Landevej 185, 2770, Kastrup, Danemark
- 38192466
- genbyg@genbyg.dk
- www.genbyg.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Nem bestilling og hurtig levering.
Super service! Købte dejlige knager☺️ Mikkel fra weekendholdet var super hjælpsom og gav konge service!
Pas på med at købe gamle hvidevarer hos…
(Pas på med at købe gamle hvidevarer hos dem, det lover at rense og rengøre varen, så kommer man ud og ser kølefryseskabet og ser for klamt den er, lugter gammel mug, godt nok ulækkert købt jeg har lavet
Så når man prøver få fat på kundeservices, så svarer de ik !
Pas på med hvad i køber!
De lover alt muligt men overhoveder intet hvad de skriver på deres hjemmeside og over mail)

klamp og dårlig service
gider ikke engang at gå i detaljer
går til ejerkredsen istedet
men i snød den forkerte kunde
håber i blev glade for at få jeres vare retur

Virkelig søde og hjælpsomme
Virkelig søde og hjælpsomme. Og meget imødekommende ift. Træets kvalitet ☺️ Tobias madsen er en fornøjelse at kommunikere med.
Altid god service, også på specifikke krav!
Ingen spørgsmålstegn, varen bliver leveret og jeg står tilbage med præcis de træstykker jeg skal bruge.
Det kan ikke blive mere enkelt og ligefrem end det.
Tak til Genbyg, I gør et stort stykke arbejde, og I tager jer rigtig godt af jeres handlende kunder.
Bedre service findes ikke.
Bedre service findes ikke.
Jeg skulle bruge klinker, som var udgået til en sålbænk.
Der blev ledt og sendt prøver - og jeg endte med at få de helt samme klinker, så man slet ikke kan se reperationerne.
KÆMPE tak og de varmeste anbefalinger :-)
Tekst fra "takke mail" til Genbyg.dk
Tekst fra "takke mail" til Genbyg.dk:
Hej med jer,
i går eftermiddags (45 minutter efter lukketid…) var jeg forbi for at hente to grønne hoveddøre.
Jeg vil blot lige sige tak for hjælpen med både at læsse dørene, men også for spontant at finde strøer, tæppe og spændebånd frem til mig.
Og i øvrigt tak for at stole på, at begge døre var betalt, jeg havde kun sat den ene overførsel til at være en straks-betaling, men den anden dør burde nu også være betalt.
Dørene kom i øvrigt sikkert (men langsomt….) til Sønderborg.
Mojn
Henrik
Amazing company
Excellent company! They’re extremely flexible and skilled and eager to help. I will definitely recommend this company, beyond this review.
Rigtig god service og kæmpe stort plus…
Rigtig god service og kæmpe stort plus de leverer i egen bil! Kommer helt sikkert til at handle her igen ☺️ Hilsen huset med det nu meget store runde vindue ☺️
Virkelig god service
Virkelig god service! Modtog skabe, med låger som desværre blev beskadiget i fragten, fik nye låger straks efter henvendelse! Og så elsker jeg konceptet! Handler helt sikkert her igen!
Fik mere end hvad jeg ønskede
Købte 145 meter almue lister hos dem, en rest fra en byggeplads.
Nem handel, hurtig levering, listerne i god kvalitet og så var der endda 10 % mere lister med en aftalt.
Hvis ikke det fortjener 5 stjerner, ved jeg ikke hvad gør!.
3-4 mdr efter et køb af en elkontakt
3-4 mdr efter et køb af en elkontakt, havde jeg problemer med den. Kunne jeg ikke finde kvitteringen, men over telefonen slog de mig op og sendte en ny.
Uretfærdigt og uærligt
For to år siden renoverede vi vores villa og havde Genbyg til at hente flere ting hos os. Genbyg viste stor interesse for vores hoveddør fra 1963 og fortalte os, at vi kunne få mange penge for den. To år senere, da vi kontakter Genbyg igen for at sælge døren, da vi havde købt en ny, får vi at vide, at vi kun kan få 500 kr. for døren, da Genbyg også selv skulle hente den.
Da jeg kort efter tjekker Genbygs hjemmeside, ser jeg, at døren er sat til salg for 10.000 kr. Jeg ringer til Genbyg, og de forklarer, at prisen nok var sat for højt, og at den nye pris bliver 6.500 kr. Jeg synes, det er urimeligt, at Genbyg kun køber døren af os for 500 kr. og derefter sælger den videre til en betydeligt højere pris.
Dette virker uretfærdigt og uærlig, især nu med svar fra Genbyg. Jeg kan bestemt ikke være ligeglad med, hvad I sælger den for. Ja, I skal selvfølgelig tjene penge, men at sætte døren til salg for 10.000 kr. og kun give mig 500 kr. er simpelthen for groft. Havde jeg kendt jeres salgspris, før jeg solgte jer døren, ville situationen have været anderledes.

Réponse de Genbyg.dk
Fik bestilt en bordplade til levering…
Fik bestilt en bordplade til levering lidt sent pga af en menneskelig fejl.
Ringede til genbyg og fik leveret min bordplade på under 24 timer uden ekstra omkostninger.
Købt greb til mit skab
Købt greb til mit skab. Super fine! Meget tilfreds og hurtig levering.

fede møbler, dårlig kommunikation
Genbyg virker til at have nogle fede varer, som man endda kan køb med god samvittighed, nu hvor det er genbrug. Jeg havde set frem til at bestille hylder herfra. Jeg skrev for at forespørge bestemte mål (som der står at man kan kontakte dem for), men jeg opgav til sidst. Der var en virkelig langtrukken kommunikation over mail. Endelig får jeg at vide at de ville ringe x dag, men det skete aldrig, heller ikke de efterfølgende dage. Jeg tror bestemt at de har travlt og det ikke har været hensigten, men det er stadig en dårlig service. øv! en skam med det ellers fede koncept.

Ikke mindre end perfekt
Ikke mindre end perfekt !
Jeg bestilte lidt træ for at se kvaliteten på træet.
og det rest træ jeg fik er helt perfekt ! Sublim klasse.
og så fik jeg endda pakke allerede dagen efter bestilling.
Det klasse ! og bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Genbyg.dk

L’expérience Trustpilot