Genbyg.dk Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem bestilling og hurtig levering. En af vores døre var beskadiget da vi pakkede dem ud. Jeg kontaktede genbyg på mail fredag og mandag var der allerede afklaring på sagen. Super god service.

Noté 3 sur 5 étoiles

Super sød mand, ringede op og sagde undskyld og det kommer ikke til at ske igen, håber det bedste fremadrettet. (Pas på med at købe gamle hvidevarer hos dem, det lover at rense og rengøre va... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Stort sortiment av vackra fönster och dörrar. Bra och informativ hemsida med många bilder och tydlig infotmation. Extra plus att man också kan reservera det man är intresserad av! Men bäst av allt ä... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har efterhånden bestilt en del træ gennem Genbyg, og ofte efterspurgt specifikke stykker træ, og hver gang er mine krav blevet mødt. Ingen spørgsmålstegn, varen bliver leveret og jeg står tilb... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de portes

Écrit par l'entreprise

Vi har alt indenfor bæredygtige byggematerialer. Køb billige vinduer eller flotte døre, vvs, trægulve, dørgreb og meget mere.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Useriøs forretning

Ville give mig 300 kr. for et helt nyt vindue. Som har kostet 6000.

1 juin 2022

Hej Kristian

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med salg af materialer til os. Vi handler med rigtig mange privatpersoner og professionelle hver eneste dag, så vi forsøger altid at give en fair pris, som er baseret på, hvad vi ved, at vi kan sælge materialerne for samt håndteringen af dem - herunder bl.a. fotografering, opmåling og lagerhåndtering.

Markedsprisen for videresalg af nyproducerede vinduer er ikke særlig høj. Desuden falder værdien, når der kun er tale om ét vindue, da de fleste kunder skal bruge mere end ét af samme slags.

Vi er kede af, at du har valgt af give os én stjerne i din bedømmelse. En anden gang er du mere end velkommen til at ringe, hvis du ønsker et uddybende svar. Vi er tilgængelige på telefon hver dag i vores åbningstider.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk sted at handle.

Fantastisk sted at handle.
Genbyg er et fantastisk sted at handle, via nettet, og er aldrig blevet skuffet.
Vi har købt adskillige håndtag, funkisgreb, ved Genbyg og er aldrig blevet skuffet.
Der sker så det at vi modtager et håndtag, hvor sruen til palen er deftekt.
Ringer til Genbyg, hvor jeg taler med deres søde medarbejder, som straks er klar til at hjælpe og jeg sender billeder af håndtaget via mail og går svar indenfor 1 time, hvor de straks meddeller mig at der vil blive sendt et nyt håndtag og en returlabel til det defekte håndtag.
Vis alle virksomheder levered samme gode service som Genbyg. Ja så havde vi ikke brug for sure smileys og 1 stjerne på trustpilot.
Tak til Genbyg for den gode service.
Kommer og besøger jer en dag..

26 avril 2022

Hej Jesper.

Tusind tak for de rosende ord og din rigtig fine anmeldelse af os. Vi er bare så glad for at høre, at du har haft en god oplevelse, og at vi hurtigt kunne hjælpe dig med en løsning på det defekte greb. Du skal bare være så velkommen til at komme forbi en dag i vores butik :-)

Noté 1 sur 5 étoiles

Hjallerup marked uden juridisk fundament

Originale døre med mere fra et gammel hus fra 1934 blev afbilledet sendt med opfordring til tilbud. Gen-byg ved butikschef Morten kommer tilbage med tilbud på 250 pr. stk af fremsendte. Sælger accepterer dette tilbud og Morten sender en bil for afhentning mod at sælger hjælper med at laste bilen. Efter modtagelse af døre ønsker Morten ikke længere at betale den aftale pris, jf. aftale, da Morten mener at disse ikke er salgsbare. Morten sender et billede af 2 døre som er malede og da disse ej var afbilledet i det fremsendte materiale imødekommer sælger naturligvis ved at disse døre udgår. Morten hævder at 80% har ridser og ikke er egnet til salg. Ridser som var afbilledet ved tilbudafgivelse og således oplyser sælger at billeder forelå, herunder at sælger har opfyldt sin loyale oplysningspligt, og at det er køber som har undersøgelsespligten ved indgåelse af handel.
Morten mener subjektivt at han kun kan sælge 20%. Sælger fastholder sin imødekommenhed ved at lade et par malede døre udgå af handlen, men ønsker udover dette ikke udtræde af en handel, eller indgå i dialog om hvad Morten subjektivt mener er egnet til salg i Deres Butik alene fordi køber ikke finder døre fra 1934 i den ønskede stand som på billederne viser eller mener st kunne presse sælger længere ned i pris.

Denne form for Hjallerup marked klæder ikke en professionel erhvervsdrivende der handler med brugte genstande uden hensyn (kendskab?) til almindelig juridisk færden.

Morten mener at sælger bør afhente døre med mere fordi de fylder. I forlængelse heraf og på vegne af de som ellers blot har føjet sig og accepteret et nyt og lavere tilbud fra butikschefen, har sælger fastholdt sit juridiske standpunkt;
Aftaleretten er helt klar og en aftale er indgået. Et hvert tilbud herefter må anses som et nyt tilbud.
Obligationsretten er ligeledes helt klar og det påhviler sælger at håndhæve den loyale oplysningspligt, mens dette ikke fritager køber fra dennes undersøgelsespligt (klassisk brugtbilsforhandler-scenarie), samt at ovenstående obligationsretlige grundsætninger er implementeret i Købeloven, som er forbrugerbeskyttende.

Efter en uge er betaling, jf. aftale ikke fremsendt. Der er dags dato fremsendt mail med frist for betaling af fordring inden onsdag den 13. april kl. 12:00, hvorefter en stævning indleveres til retten.

Usmagelig forretningsgang.

12 avril 2022

Kære Benjamin

Vi er rigtig kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med salg af materialer til os. Vi handler med flere hundrede privatpersoner og professionelle hver måned, og vi må også indrømme, at vi også er meget overraskede, da vi aldrig har oplevet en sag som denne.

Vi foretrækker at tage dialogen med dig via mail, som vi er i gang med nu, men for gennemsigtighed vil vi selvfølgelig også svare her.

Vi kan forklare vores side af sagen meget simpelt: Du sendte billeder af nogle materialer, du ønskede at sælge – herunder de originale finerdøre, som du nævner. De så rigtig fine ud på billederne, så vi takkede ja og sendte en ekstern fragtmand ud for at hente dem. Dette er altid sådan, at vi arbejder, da vores handler er baseret på gensidig tillid. Da materialerne ankommer, ser vi dog hurtigt, at deres stand afviger rigtig meget fra billederne, du har sendt. Der er store, dybe ridserne i mange af dørene, og de er desuden malet på den ene side.

Det betyder, at dørene ikke kan videresælges, da de kun kan videresælges som finerdøre, og denne stand gør det ikke muligt. Dette er ikke en subjektiv mening, men en faglig, håndværksmæssig vurdering samt 24 års erfaring med salg af genbrugsmaterialer, som er baggrund for dette.

Vi forsøger derfor at ringe til dig og tage en god dialog om det, men dette ønskede du ikke. Vi fortsætter derfor dialogen kun via mail for at finde en løsning.

Vi tilbyder, at vi kan sende dørene tilbage til dig uden beregning, da de, som beskrevet, ikke stemmer overens med det, som du sendte billeder af. Vi forsøger også at finde en samlet pris med dig, hvor flere af materialerne udgår af handlen. Begge dele accepteres ikke, og vi er derfor stadig i fortsat dialog om dette med dig.

Vi anser derfor dialogen som værende afsluttet her på Trustpilot, da vi ikke føler, at den hører dette fora til. Vi ser frem til at finde en god løsning med dig over mail, hvor dialogen stadig er i gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Personalet går den ekstra mil ...

Frederikke på kontoret må have slået knuder på sig selv, for at hjælpe mig. Under hendes ferie tog kollega over og leverede samme høje service. Materialerne er inspirerende og giver mit nye hjem personlighed.

24 octobre 2021

Hej Marina.

Mange tak for din super fine anmeldelse og de rosende ord. Det var en fornøjelse at hjælpe dig, og jeg er så glad for at høre, at du er glad for dine varer :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

De har alt i beslag og hængsler

De har alt i beslag og hængsler. Det er fedt for en snedker som mig :-)

20 octobre 2021

Hej Jesper.

Det er vi bare så glade for at høre! Tusind tak for den fine anmeldelse :-)

Har netop forsøgt at købe et vindue i genbyg

Har netop forsøgt at købe et vindue i genbyg
Fandt det på nettet
Kørte 124 km
Kunne ikke finde det på pladsen
Gik ind og fik en seddel med hylde nr på
Gik rundt ude på pladsen igen uden at finde det vindue

Gik ind i butikken igen og sagde at jeg syntes ikke det er særligt let at købe noget hos dem

Og da jeg så kørte kom han endelig ud og ville vise vinduet
Da var min tålmodighed så opbrugt
Jeg kom med et vare nummer og vidste præcis hvad jeg skulle købe
Det var bare ikke så let som jeg troede

Måske kunne genbyg have folk ude på pladsen
Når nu deres nummer system er så svært at gennemskue

Jeg kommer ikke igen
Denne tur tog 3,5 timer uden noget vindue med hjem

10 septembre 2021

Hej Aron
Jeg beklager, at du har haft en ærgerlig oplevelse, da du besøgte os.
Vores personale har måske haft travlt den pågældende dag, siden der gik lidt tid før de kunne hjælpe dig. Vi arbejder altid på at forbedre kundeoplevelsen og de udfordringer der følger med, når man har åbent lager, hvor kunderne selv finder varerne. Kan du oplyse hvilken vare, du forsøgte at finde? Så vil jeg se på om synligheden af varens placering kan forbedres.

Hvis du får mod på at handle med os igen, så kan du næste gang bestille varen online. Hvis du vælger ´afhentning´ finder vores ansatte varen frem til dig, så den er klar, når du ankommer. Hvis varen ikke lever op til dine forventninger ved selvsyn annullerer vi blot ordren.

De bedste hilsener
Thomas Skov

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service! Havde købt noget online som jeg ikke var helt tilfreds med, skrev en mail til genbyg, fik svar tilbage med det samme, at de ville sende et nyt produkt, ub.

19 février 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Har haft flere gode oplevelser

Har haft flere gode oplevelser - både i butikken på Amager og ved køb over hjemmesiden med hurtig og nem korrespondance pr. e-mail og hurtig levering.

22 janvier 2021

Fedt koncept

Fedt koncept, der gør det muligt at renovere Vesterbro-lejlighed i original stil. Fin og hurtig betjening i butik.

26 novembre 2020

God service og kvalitetsprodukter

Jeg har over flere år købt dele til vinduesprojekter hos Genbyg. Altid meget hurtig levering og godt udvalg. Nu har jeg så dristet mig til at købe et nyt dørhåndtags sæt lavet efter gammelt design. FLOT kvalitet, de helt rigtige skruer og en fin monteringsanvisning.

16 octobre 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Produktet var i bedre stand end jeg havde regnet med.

Super hurtig levering. Produkterne var i overraskende god stand og bar kun ganske lidt præg af brug. Der kunne jeg godt handle igen.

30 juillet 2020

Hej Claus

Mange tak for din bedømmelse og er godt at høre , du er glad for de varer du har modtaget.

Noté 5 sur 5 étoiles

Stikkontakt af ældre årgang.

Stod og manglede en stikkontakt af ældre årgang.
Efter søgning på nettet viste det sig at Genbyg.dk var dem der kunne hjælpe. Selv om der er tale om genbrug var den fremsendte stikkontakt som jeg havde dagen efter bestilling nærmest som ny.

14 juillet 2020

Hej Carsten

Vi er rigtig glade for at du fandt den stikkontakt du lige stod og manglede og alt var som det skulle være.
Du skal have mange tak for din 5-stjernet bedømmelse af Genbyg, det sætter vi rigtig stor pris på.

De Bedste Hilsner

Noté 5 sur 5 étoiles

Genbrug og renovering går op i en højere enhed.

Kun de mest originale materialer er gode nok, når de fredede ejendomme skal holdes ved lige. Tak til genbyg.dk, som leverer gamle, afrensede mursten til renovering af sommerhus i Tisvilde, tegnet af Arne Jacobsen i 1956

11 juillet 2020

Hej Jens

Håber virkelig sommerhuset tager form og er glad for at høre, at alt er som det skal være med leveringen af murstenene.
Du skal have tusind tak for din flotte bedømmelse af Genbyg og de 5 stjerner!

De Bedste Hilsner
Kundservicemedarbejder

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service, kom til at bestille for meget af en vare. Skrev mail om 10 min efter var der svar om det var rettet i ordren.

23 juin 2020

Hej Kristian

Tak for din 5-stjernet bedømmelse af Genbyg.dk

Det var godt du lige fik fat i mig, så jeg kunne rette din ordre, til det rigtige antal, så vi kan få den afsted til dig i en fart.

Købte vinduer hos Genbyg

Købte vinduer hos Genbyg - desværre kunne jeg ikke få tilladelse fra kommunen til at sætte dem i og ringede og spurgte om jeg kunne bytte dem - slet ikke pengene tilbage - men bare bytte dem til noget andet .
Svaret var klart nej
Tilbød dog at købe dem tilbage for 20 procent af min købspris
Ikke et sted jeg vil anbefale at handle

13 juin 2020

Hej Bo

Må sige jeg er en smule ærgerlig over denne bedømmelse, som jeg bestemt ikke synes er berettiget og fair, hvis jeg kigger på hele forløbet.

Har undersøgt sagen lidt nærmere og kan se at du d. 09/10-2019 køber nogle jernvinduer hos os og vi tilbyder dig 10% på købet.

Du ringer så ind til os efter 8 måneder og har desværre ikke fået tilladelse til det byggeprojekt, som vinduer var tiltænkt, hvilket selvfølgelig er virkelig surt.

Du spørger så ind til om vinduerne kan returneres eller byttes, hvilket desværre ikke er muligt efter 3 måneder iht. vores betingelser (https://genbyg.dk/betingelser/), som vi endda har gjort utrolig favorable, så man udover de 14 dages fuld returret på både nye og brugte varer, ydermere har 3 måneder returret mod et gebyr på -25%.

8 måneder er rigtigt lang tid og langt over vores returfrist.
Jeg tilbyder dig istedet, at vi køber vinduerne retur til vores normale indkøbspriser, da vi stadig har en del udgifter forbundet med annoncering, fotografering, arbejdsløn og samtidig kan vi risikere de står på lager i 8-12 måneder, hvilket også er en udgift for os og derfor den pris vi kan tilbyde dig .

Det ønsker du ikke at tage imod og jeg anbefaler dig så istedet at prøve "Den blå avis", "Guloggratis" eller via facebook, da du selvfølgelig vil kunne få mere for dem, hvis du sælger dem direkte til slutbrugeren, hvilket du også afslår.

Så synes faktisk vi har været utrolig imødekommende, men vi kan desværre ikke tage ting retur til fuld pris efter de 3 måneder iht. vores betingelse, som det også er gældende hos alle andre butikker og netbutikker, som ofte kun tilbyder mellem 14-30 dages returret.

Håber du vil genoverveje din bedømmelse af Genbyg.

Alt fint!

Alt fint. Og god service og kommunikation :)

12 juin 2020

Hej Christian

Jeg er glad for du hurtigt fandt hvad du skulle bruge.
Vi håber på at se dig meget snart hos Genbyg i fremtiden.

Mange tak for din 5-stjernet bedømmelse af Genbyg.

Dørhåndtag og porcelænsknopper.

Dørhåndtag og porcelænsknopper.
Har nu tre gange bestilt nye dørhåndtag og greb til skabe og ophængning mv. Alt leveret hurtigt og som beskrevet på hjemmesiden. Derfor kan Genbyg kun anbefaler herfra.

5 juin 2020

Hej Ralph

Mange tak for din flotte bedømmelse af Genbyg, sætter vi utrolig stor pris på.

Superbra service!

Superbra service!
Beställde lite olika saker, och allt var perfekt.
Bl.a några gamla brädor som ska bli bordskiva, förklarade hur
jag ville de skulle vara, o de blev super.
Jag hade flera frågor och allt löstes omgående.
Kan varmt rekommendera Genbyg.

Benedikte

27 mai 2020

Hej Benedikte

Mange tak for din fine bedømmelse af Genbyg.
Vi er glade for vi synes om vores udvalg og vi hurtigt fik besvaret dine spørgsmål, så du fik fat i de rigtige materialer til dit byggeprojekt.

Noté 5 sur 5 étoiles

SÅ GOD service :) søgte flise til et…

SÅ GOD service :) søgte flise til et hjemmeprojekt, og fandt hurtig min løsning på genbyg`s hjemmeside.. jeg skulle bruge varen få dage efter, og det lykkes uden nogen problemer.. jeg har skrevet til om de mon kunne nå at levere, og de har svaret så hurtig og fint på “alle” mine mails.. pakken var forsvarlig pakket ind, og alle fliser var intakte, da de blev leveret på min hjemmeadresse.. rigtig god oplevelse, og dejligt at kunne skabe nyt liv i genbrugs materiale :) kan varmt anbefales.

7 mai 2020

Hej Birgitte

Er rigtig glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med Genbyg og vi hurtigt fik ekspederet din ordre, så du kunne komme godt videre med dit projekt.

Vi håber på at se dig igen i fremtiden.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus