GLOBUS BILER AS Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger! 😊 Jeg fik en rigtig fin pris for min bil, og hele processen har været utrolig nem og behagelig. Der blev svaret lynhurtigt på mine mails, og m... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin service, pæn velkomst og flink folk hos Globus biler. Jeg skulle hente min nye bil og kom ikke der fra før Anders havde gået bilen igennem med mig og fået sat ens telefon op med bilen og fået hent... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Købte en bil for halvandet år siden hos Globus biler. Salget forløb smertefrit, bilen blev leveret som aftalt. Det eneste der efterfølgende siden har været af kontakt, var en dialog om en manglende se... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Først blev vi godt mødt af Henrik - som ved ankomsten fik forklaret godt om bilen inden vi skulle på prøve tur (første gangs elbils ejere) I mens vi var på prøvetur fandt han en bytte pris - som... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Concessionnaire automobile
  2. Atelier de carrosserie automobile
  3. Service de réparation de pare-brise
  4. Atelier de réparation automobile
  5. Société de crédit et de prêt automobile
  6. Magasin de pneus

Écrit par l'entreprise

Globus Biler er en moderne og professionel bilforhandler i Silkeborg med fokus på kvalitet, gennemsigtighed og høj kundetilfredshed. Virksomheden er etableret i 1972 og er Silkeborgs ældste bilhus, hvilket vidner om solid erfaring og en stærk position i autobranchen. Hos Globus Biler håndplukker vi de mest efterspurgte nyere brugte biler og elbiler og tilbyder et nøje udvalgt sortiment til konkurrencedygtige priser. Alle biler gennemgås grundigt med fokus på kvalitet, sikkerhed og driftssikkerhed. Vi hjælper både private og erhverv med køb, salg og finansiering af biler og sikrer professionel rådgivning med udgangspunkt i kundens behov. Vores værksted i Silkeborg, CarPeople Silkeborg, er et professionelt autoværksted og skadescenter med moderne udstyr og høj faglighed. Vi udfører service, reparationer, fejlfinding og forsikringsskader på alle bilmærker. Vi er specialister i elbiler og certificeret til service og reparation af elbiler på tværs af alle mærker. Som Tesla-specialist har vi opbygget en stor kundeportefølje og arbejder dagligt med avanceret fejlfinding og vedligeholdelse af Tesla og andre elbiler. Hos Globus Biler kombinerer vi erfaring, teknologi og personlig service – både ved køb, salg og service af din bil. Vi er med dig hele vejen, også efter handlen, og skulle der mod forventning opstå noget, står vi klar til at hjælpe. Vi sender aldrig en kunde afsted uden, at trygheden er helt på plad

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

28 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fantastisk service

Fantastisk service, jeg købte bilen online uden at se den personligt, og jeg blev ikke skuffet, jeg kan varmt anbefale den.

11 mars 2026

Réponse de GLOBUS BILER AS

Kære Tomasz. Tusind tak for din flotte anmeldelse, den blev vi glade for, mange tak for roserne. Mvh Team Globus.

God oplevelse

13 février 2026

Réponse de GLOBUS BILER AS

Kære Johanne. Mange tak for din søde anmeldelse, roserne er sendt videre til rette vedkommende. Mvh Team Globus.

Super dejlig oplevelse

Er på udkig efter ny bil og ender hos Globus biler hvor jeg bliver mødt af en venlig og hjælpsom sælger der er lyttende og forstår mine behov.

11 janvier 2026

Réponse de GLOBUS BILER AS

Kære Mette. Tusind tak for roserne, dem værdsætter vi. Mvh. Team Globus.

god oplevelse

god oplevelse, meget hjælpsomme med alle mine ønsker

4 janvier 2026

Réponse de GLOBUS BILER AS

Kære Carsten, Tak for de venlige ord, og endnu engang tak for at du valgte os som din bil-partner. Mvh. Team Globus.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service , Henrik er en super flink fyr - det er sjældent at man finder en forhandler man rent faktisk stoler på - ikke sidste gang jeg handler ved Globus 👌🏼

18 novembre 2025

Réponse de GLOBUS BILER AS

Kære Michael. Tusind tak for roserene, der er sendt videre.Mvh Team Globus.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ubehagelig oplevelse

10 juillet 2025

Hej Hazel Tot 🌪️
Tak for din anmeldelse — vi må sige, det er imponerende, hvordan man kan skabe så meget drama med så få ord 😅
Vi ved dog stadig ikke helt, hvad der var ubehageligt… Var det lyset i showroomet, bilens farve, eller bare vores alt for gode humør den dag? 🚗💡😁

Vi vil jo helst gøre alle glade (selv dem, der skriver som en spændingsroman uden slutning), så du er meget velkommen til at kontakte os direkte — så finder vi måske ud af, hvad kapitel 2 handler om 📞😉

Fin service

Fin service . Kort leveringstid . Behagelig betjening både ved handle og udlevering

6 mai 2025

Réponse de GLOBUS BILER AS

Tak for de venlige ord Susi.
Mvh. Team Globus.

Super god service.

Vi købte ny bil af Henrik Thomsen, og følt os yderst godt behandlet. Henrik var både venlig, kompetent og fleksibel, idet han arrangereden prøvetur, selvom bilen var under klargøring. Super god service.

21 mars 2025

Kære Jørn.
Mange tak for din fine anmeldelse.
Mvh Team Globus.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service, man føler sig velkommen og de følger op på tingene, alt i alt en god oplevelse.

20 février 2025

Réponse de GLOBUS BILER AS

Tak for de søde ord Lars og Karina.

Mvh. Team Globus

Det var et fint forløb

Det var et fint forløb, gode råd og hjælp.

15 février 2025

Tak for roserne Michael.
Mvh. Team Globus

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid seriøs behandling af…

Altid seriøs behandling af forespørgsler og super venlig betjening fra alle hos Globus Biler A/S

11 février 2025

Réponse de GLOBUS BILER AS

Tusind tak for roserne Henrik. Vi værdsætter vores samarbejde.
Mvh. Team Globus.

Noté 1 sur 5 étoiles

Utrolig ubehøvlet og arrogant sælger…

Utrolig ubehøvlet og arrogant sælger kommer aldrig tilbage igen. Kan bestemt ikke anbefales.

24 janvier 2025

Réponse de GLOBUS BILER AS

Kære Karsten. Vi kan ikke genkende dit navn, eller din oplevelse. Vi har bedt dig om at uddybe din anmeldelse uden at du svarer tilbage. Vi ønsker dig det bedste.
Mvh Globus biler.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus