Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger! 😊 Jeg fik en rigtig fin pris for min bil, og hele processen har været utrolig nem og behagelig. Der blev svaret lynhurtigt på mine mails, og m... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fin service, pæn velkomst og flink folk hos Globus biler. Jeg skulle hente min nye bil og kom ikke der fra før Anders havde gået bilen igennem med mig og fået sat ens telefon op med bilen og fået hent... Voir plus
L'entreprise a répondu
Købte en bil for halvandet år siden hos Globus biler. Salget forløb smertefrit, bilen blev leveret som aftalt. Det eneste der efterfølgende siden har været af kontakt, var en dialog om en manglende se... Voir plus
Først blev vi godt mødt af Henrik - som ved ankomsten fik forklaret godt om bilen inden vi skulle på prøve tur (første gangs elbils ejere) I mens vi var på prøvetur fandt han en bytte pris - som... Voir plus
L'entreprise a répondu
Globus Biler er en moderne og professionel bilforhandler i Silkeborg med fokus på kvalitet, gennemsigtighed og høj kundetilfredshed. Virksomheden er etableret i 1972 og er Silkeborgs ældste bilhus, hvilket vidner om solid erfaring og en stærk position i autobranchen. Hos Globus Biler håndplukker vi de mest efterspurgte nyere brugte biler og elbiler og tilbyder et nøje udvalgt sortiment til konkurrencedygtige priser. Alle biler gennemgås grundigt med fokus på kvalitet, sikkerhed og driftssikkerhed. Vi hjælper både private og erhverv med køb, salg og finansiering af biler og sikrer professionel rådgivning med udgangspunkt i kundens behov. Vores værksted i Silkeborg, CarPeople Silkeborg, er et professionelt autoværksted og skadescenter med moderne udstyr og høj faglighed. Vi udfører service, reparationer, fejlfinding og forsikringsskader på alle bilmærker. Vi er specialister i elbiler og certificeret til service og reparation af elbiler på tværs af alle mærker. Som Tesla-specialist har vi opbygget en stor kundeportefølje og arbejder dagligt med avanceret fejlfinding og vedligeholdelse af Tesla og andre elbiler. Hos Globus Biler kombinerer vi erfaring, teknologi og personlig service – både ved køb, salg og service af din bil. Vi er med dig hele vejen, også efter handlen, og skulle der mod forventning opstå noget, står vi klar til at hjælpe. Vi sender aldrig en kunde afsted uden, at trygheden er helt på plad
Navervej 4-6, 8600, Silkeborg, Danemark
Demande des avis aux clients
Har købt bil ved globus biler, men bestemt ikke en god oplevelse. Der stod på nettet at bilen havde Apple CarPlay, hvilket bilen overhovedet ikke havde. Sælger Anders var ikke villig til at slå lidt af selvom det var skrevet i annoncen.
Da vi henter bilen, går chefen direkte forbi, men kan ikke engang ønske os tillykke med den.
Vi kommer hjem med bilen og der er flere fejl på bilen. Anders er svær at komme i kontakt med, og vil ikke betale for at vi får lavet bilen til den pris det koster. Efter mange mails frem og tilbage så giver han sig endelig.
Efter et par måneder begynder bilen at miste noget af malingen på forkofangeren, vi skriver til Anders om problemet og siger at det er et problem der har været der fra købstidspunktet, da bilen jo må være omlakeret.
Det eneste Anders siger, er at det må handle om hvordan vi har vasket den, men en bil skal kunne holde til at komme i vaskehal uden den skaller af….
Så alt i alt en rigtig dårlig oplevelse, nu står vi også skal betale mange penge for at få den omlakeret..
Køber ALDRIG bil igen ved Globus biler

Réponse de GLOBUS BILER AS
Vi handler med en der hed Anders, supergod service ,god til at forklare om alting det er ikke sidste gang vi handler ved globusbiler🤗🤗🤗👏💪💪
God, nem og tryg oplevelse og handel. Vil klart anbefale Globus biler og en handel med Henrik.

Réponse de GLOBUS BILER AS
Sælger var behagelig at tale med og gav sig tid

Réponse de GLOBUS BILER AS
Her får man en rigtig god behandling når man skal have en ny bil i familien. Man bliver hørt og får en top håndtering fra start til slut. Der er styr på alt papir arbejdet og tingene køre smidigt
Så vi køre gerne igen fra Dragør næste gang når tiden er inde til ny bil.
Bh
Dorte og Teis

Réponse de GLOBUS BILER AS
Købte nyere bil af Anders og han tog min bil i bytte. Jeg følte mig godt behandlet

Réponse de GLOBUS BILER AS
Først mødet med den unge mand, der solgte os bilen, og siden Henrik gav et meget godt indtryk. På dagen for afhentning, virkede straksoverførsel fra banken ikke , og desuden heller ikke MitID. Henrik udviste stor tillid til os, og vi fik bilen med uden at kunne betale. Det er en service ud over det sædvanlige.

Réponse de GLOBUS BILER AS
Vi havde en god oplevelse med at købe bil hos globus biler

Oktober 2024
Vi mødte en ung og mere end kompetent og sympatisk sælger, som med humor og stor menneskelig indsigt fulgte os hele vejen og væsentlig længere i købet af Mercedes EQA. Hans viden og hans tilstedeværelse i salget var nærværende og distanceret på samme tid. Vi har den aller største respekt for en ung sælger, som tilgår sit arbejde og sin funktion som sælger med den fineste intuition og et balanceret mindset.
Pga. denne sælger kan vi kun give Globus Biler den allerbedste anmeldelse.

Réponse de GLOBUS BILER AS
Fantastisk kundeservice. Hurtig betjening på værkstedet. Kan varmt anbefale Globus Biler.

Réponse de GLOBUS BILER AS
Meget tilfredse nye ejere af en lækker Mercedes, som Henrik hjalp os i mål med. Alle aftaler er overholdt og handlen gik nemt og gnidningsfrit. Rigtig positiv oplevelse!

Réponse de GLOBUS BILER AS
Super kompetent sælger og super service igennem hele processen med køb af bil hos globus biler

Réponse de GLOBUS BILER AS
Der var forståelse for hvorfor en bil vi vil have og hvor hurtig vi kunne god en

Réponse de GLOBUS BILER AS
Jeg snakkede flere gange med Henrik, og besluttede at købe en bil der endnu ikke var ankommet til Danmark.
Jeg var meget nervøs over dette scenarie, men blev godt behandlet i forløbet.
Bilen ankom, og jeg var meget tilfreds med standen, og handelen blev gennemført uden nogen komplikationer.

Réponse de GLOBUS BILER AS
Vi følte, at vi fik en kompetent betjening af en yderst engageret medarbejder. Han vidste virkelig noget om bilen og dens muligheder.
Per Andersen, Ørbæk

Réponse de GLOBUS BILER AS
En rigtig god sympatisk sælger (Henrik), og en meget fin behandling -

Réponse de GLOBUS BILER AS
Handlede med dir. Henrik Thomsen, som er en meget behagelig og troværdig person. Vi fik en meget god behandling og tilfredse med bytteprisen med vores egen bil. Kan kun anbefale Globus Biler v/ Henrik Thomsen.
Hilsen Mette og Hans Kolstrup

Réponse de GLOBUS BILER AS
En savoir plus sur les différents types d'avis.