Geen eigen gemaakte kleding! Kleding komt uit China en komt totaal niet overeen met de afbeelding. Goedkope pruttel die helemaal verkreukelt zijn geleverd. Retourneren kostte mij 34,50 Nu nog wach... Voir plus
Lisez les avis des autres
Bont jasje besteld. Duurde lang voordat binnen kwam. Slechte kwaliteit, kleur kwam niet overeen. Was gewoon een vodje. Gemaild mey foto's. Retouren zou tussen de 20 en 30 euro kosten. Enige wat ze kon... Voir plus
China spul dus niet aan de keukentafel gemaakt. Wilde nog lager geven als een 1. Levertijd klopt niet retourneren gaat moeizaam en erg duur…is gewoon een oplichter die zich anders voordoet als op de s... Voir plus
Goeiemode levert B-keuze producten!! Deel bestelling werd zonder opgaaf van reden geannuleerd. Zeer lange levertijd (> 1 maand). Houdt zich niet aan eigen voorwaarden: kosten voor retour verz... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Goeiemode biedt elke dag aanbiedingen van A-merken, zoals Denham Jeans, Dockers, Kuyichi en Ralph Lauren, tegen hoge kortingen. Elke dag om 9:00 ’s ochtends staan er twee nieuwe topdeals klaar, één voor mannen en één voor vrouwen.
Coordonnées de contact
Harteveltweg 2G, 2314 XX, Leiden, Pays-Bas
- +31 (0)71-8200333
- klantenservice@goeiemode.nl
- www.goeiemode.nl
N'a pas répondu aux avis négatifs
Snelle levering en altijd leuke producten
Altijd benieuwd naar welke leuke actie er nu weer op de site staat. Dat maakt hebberig!!
Levertijd 3 weken!
Eind mei via de veronicagids Converse Allstars besteld.
Die zouden na de actieperiode verzonden worden. Op dat moment liep de actieperiode tot 4 juni.
Op 4 juni bleek de actieperiode ineens verlengd naar 11 juni. Vorige week kreeg ik mail dat de zending iets vertraagd was, maar dat ze 13 juni zouden binnenkomen en dan zouden ze direct worden doorgestuurd.
Het is nu 17 juni en na een telefoontje blijkt dat de schoenen pas eind van déze week verwacht worden....
Lekker dan, had ik dat geweten, had ik ze elders besteld.
De schoenen zijn al betaald, ik begrijp niet dat het zo lang moet duren!
Laatste keer dat ik heb besteld bij goeiemode.nl!
Klantenservice is daar onbekend
Ik heb een paar schoenen besteld via goeiemode! Helaas kreeg ik de verkeerde maat schoenen in de goeie maat doos! Hoe het kan? Niemand weet het maar dat kan gebeuren! Helaas is de verder opvolging wel heel slecht! Dit verhaal naar de klantenservice gestuurd vragen ze me eerst vriendelijk om het pakket terug te sturen (let op: op MIJN kosten) dit maar even niet gedaan nogmaals gemaild, na zeuren kreeg ik eindelijk een antwoordnummer dus kon het retour! Vervolgens braaf gewacht op restitutie danwel een nieuw paar schoenen! Na een maand nog maar eens gemaild waar mijn schoenen bleven (het ging om all stars die na mijn bestelling nog minstens drie keer op de site hebben gestaan) kreeg vervolgens een mailtje dat ze er toch echt aan kwamen, mooi niet! Twee weken later weer maar eens gemaild toen kreeg ik antwoord dat ze dezelfde dag, danwel de dag erna opgestuurd zouden worden! Mooi niet! Weer een week verder gemaild nu zeggen ze weer dat ze eind deze week verstuurd gaan worden en ter compensatie krijg ik 7,5 euro! WOW wat een belabberde klantenservice zeg! Niet te geloven! En mijn schoenen heb ik ook nog steeds niet!
Supersnelle service, ook als het niet helemaal was wat je in gedachten had!
Supersnelle service, ook als het niet helemaal was wat je in gedachten had! Ik had en clutch besteld, die ietwat groter was dan op het plaatje leek...netjes een retourprocedure opgestart en binnen een week mijn geld terug! I'll be back!
Profiteurs?
Begin januari een op het eerste gezicht mooie aanbieding van Burberry. Hele mooie sjaals met een aantrekkelijke korting en dat in hartje winter twee weken voor mijn verjaardag. Levering in de week van 21 januari. Bestellen dus! Zoals betaamt boter bij de vis m.a.w meteen betaald.
De week van 21 januari kwam voorbij maar niet het bestelde, 28 januari, ook niet. Er werd mij een keuze voorgesteld, andere kleuren! Daar zat ik niet op te wachtten. Als je blauw besteld dan wil je geen bruin anders had ik die wel besteld! 20 februari komt het bericht dat het niet te leveren is. Terugbetaling zo spoedig mogelijk uiterlijk 30 na dagen. Dat spoedig valt wel mee en die dertig dagen zijn bijna voorbij. Wie profiteert? 2 maanden geleden betaald, niks ontvangen! Profiteurs!
Belachelijk
Ik heb een horloge bij ze besteld..Eerst moest ik langer dan een maand wachten totdat het bezorgd kon worden. Daarna kreeg ik één dag voor dat de bestelling zou aankomen een bericht, waarin stond dat ze het product niet konden leveren. Binnen 30 dagen zou ik het geld weer terugkrijgen. Eerst moet ik 30 dagen wachten tot de bestelling ZOU aankomen en daarna moet ik weer eens 30 dagen wachten tot ik mijn geld terugkrijg. Dit is gewoon belachelijke service!!!!. Ik heb dus 60 dagen moeten wachten, voor NIKS..
Dan nog hopen dat ik het ooit terugkrijg.
Super!
Ik verbaas me echt over alle negatieve reacties op het internet over goeiemode.nl. Heb hier nu 2 keer iets besteld en nooit geen problemen mee gehad. Werd gewoon netjes op de hoogte gehouden als het pakket verzonden werd. 1 keer had ik het na 1 werkdag al in huis! De andere keer duurde het wat langer als een week. Maar dat geeft niet want de levertijd word netjes aan gegeven. Een aanrader is om met afterpay te betalen! Eerst zien en dan pas
betalen. 10+
Helaas vooral B-keuze merken
Toen deze site net live was boden ze vooral A-merken aan (GUESS, D&G) en heb ik twee keer iets besteld. Sinds ongeveer een jaar is het roer om gegaan en staat er vooral B-garnituur kleding op de site. Merken die volkomen onbekend zijn in Nederland en van Albert Cuyp kwaliteit blijken te zijn. Jammer, want de site begon zo goed.

Réponse : Goeiemode
betrouwbaar
ik heb al enkele keren iets besteld ,altijd netjes bericht ontvangen wanneer het verzonden werd ,en alles goed ontvangen, nergens problemen mee, en dezelfde dag reactie terug als er iets is,en wordt netjes opgelost, een dikke pluim voor Goeiemode
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.