Fijne familiezaak in HHW. Geen slap geouwehoer, duidelijke communicatie over wat wel/niet kan. Niet t idee dat je iets aangesmeerd wordt maar gewoon een helder verhaal, goeie prijs kwaliteit verhoudin... Voir plus
L'entreprise a répondu
Enorm goed geholpen door Brahim van Grando Keukens(Breda)! Wat heeft hij goed meegedacht in het samenstellen van onze keuken. Prachtige tekening waardoor we goed konden beslissen wat we het mooist zou... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring bij Grando Verwijst Keukens in Uden. Vanaf het eerste gesprek tot de oplevering zijn we fantastisch geholpen door Ivo. Hij nam alle tijd om mee te d... Voir plus
L'entreprise a répondu
Toiletpot van Ben gekocht 2 jaar geleden wat onderdeel was van totale aanschaf nieuwe badkamer en toilet en nu laat er een stukje keramiek los zegt men dat het nooit kan en niet vanzelf los laat. Valt... Voir plus
L'entreprise a répondu
Grando Keukens & Bad onderscheidt zich op veel fronten. Bij ons is elk filiaal een eigen zaak. U krijgt dus te maken met een echte ondernemer die hart voor de zaak heeft en een luisterend oor. Bij Grando Keukens & Bad vindt u de kracht van de combinatie: keukens, badkamers en renovatie. Wij bieden u kwaliteit en topmerken. Het is voor ons van groot belang dat u vanaf het begin geniet en de service krijgt die u wenst. Grando. Koken. Baden. Genieten
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 95 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Wij kochten een huis met een "oude" Grando-keuken. Deze keuken is heel mooi gerenoveerd en bijpassend uitgebreid

Réponse de Grando Keukens | Badkamers
Super goed geholpen door Grando Hoofddorp.
Ze werken zeer praktisch, efficiënt en communiceren duidelijk. Dachten goed mee met onze wensen en budget. Zijn zeer klantgericht, alles is bespreekbaar en/of aanpasbaar. Al onze wensen zijn in de keuken, badkamers en toiletten, verwerkt tot een prachtig resultaat.
Top adviseurs!
Daarbij een strakke montage door vakkundige vriendelijke en zeer net werkende monteurs.
Enorm blij met het eindresultaat.
Echt een aanrader wanneer je aan vernieuwing of vervanging van je keuken en/of sanitair toe bent.

Réponse de Grando Keukens | Badkamers
De manier van benaderen in de winkel paste bij ons. Vrijblijvend.
Grando Den Helder heeft ons verrast. We waren helemaal niet van plan binnen te lopen.
Joop is een topper. Remi is een kanjer.
Onze droomkeuken is een feit!

Réponse de Grando Keukens | Badkamers
Zeer netjes geholpen met het kiezen en samenstellen van onze keuken bij grando Purmerend.
Wij hebben het aansluiten van het water en stroom ook door grando laten doen netzo als het plaatsen.
Bij beide dagen de zelfde 2 heren hier over de vloer gehad die alles netjes met lol hebben geregeld, tijdens het plaatsen hebben de heren 2 onderdelen gevonden welke helaas beschadigd/stuk zijn geleverd dit is gelijk besteld en word nog geplaatst zodra dit geleverd is.
Het afval zou opgehaald worden dit is helaas niet helemaal goed gegaan, contact gezocht met grando en na eerste instantie beetje moeizaam contact uiteindelijk in overleg zelf het afval afgevoerd en netjes het bedrag wat wij hiervoor betaald hadden weer terug gekregen.
Al met al een prima ervaring en een hele mooie keuken!

Réponse de Grando Keukens | Badkamers
Goed advies, afspraken worden nagekomen en keurig verwerkt.

Réponse de Grando Keukens | Badkamers
Goed geholpen van tekening naar installeren van de keuken

Réponse de Grando Keukens | Badkamers
Wel Thomas die ons de keuken en badkamer heeft verkocht. Had veel geduld met ons en dacht mee.
Er waren strubbelingen maar daar kon hij niks aan doen. Een andere verkoper die we kregen omdat Thomas op vakantie was. Snapte er totaal niks van . Deed ook geen enkele moeite. Als we hem in het begin hadden gehad had ik daar nooit een keuken gekocht. Daan de monteur fantastisch nam de tijd en dacht met ons mee.

Réponse de Grando Keukens | Badkamers
we hebben een paar maanden geleden een keuken gekocht bij Johan in Naaldwijk. Hij heeft een topkeuken voor ons ontworpen en zijn er erg blij mee. Hij luisterde naar onze wensen en was niet opdringerig. Ook wil de de mannen die de keuken kwamen bezorgen een 10 geven. wat waren ze vriendelijk, vrolijk en super voorzichtig met de keuken, die ze op 8 hoog moesten brengen Voor ons een 10 voor Grando

Réponse de Grando Keukens | Badkamers
Wat een oplichters! In de winkel word je vriendelijk geholpen, maar zodra er problemen zijn, staan ze nergens voor in. Ze hebben geen eigen monteurs en bij een lekkage in mijn badkamer (die nog maar een maand oud is!) werd er alleen maar met vingers gewezen. Niemand nam verantwoordelijkheid. Gevolg: ik mag zelf de kosten betalen en alles zelf uitzoeken. Garantie? Daar doen ze blijkbaar niet aan. Echt slecht geregeld

Réponse de Grando Keukens | Badkamers
Voor 3e keer keuken gekocht bij grando hoofddorp perfect gemonteerd en wij zijn er super blij mee en kon nog vensterbanken bestellen het zelfde als aanrechtblad het is echt super mooi en keurig gemonteerd toppers

Réponse de Grando Keukens | Badkamers
We hebben bij Gert in Hazerswoude een keuken gekocht. Omdat het iets is dat je niet dagelijks doet moet je altijd maar afwachten hoe het allemaal uitpakt. Het aanvraag en uitwerk proces ging heel plezierig en snel. Gert heeft ook goed geholpen en was ook kritisch. En dat heeft ons erg geholpen. Hij heeft ons hierdoor behoed voor een paar ondoordachte keuzes. Uiteindelijk is het eindresultaat nog mooier geworden dan we hadden durven dromen waarbij de inbouwers ook een compliment verdienen. Wat een kundige en nette mensen. Zo tevreden dat ik er nu voor eerst in mijn leven een positieve review aan durf te wagen.

Réponse de Grando Keukens | Badkamers
Grando leverde een Grandioze badkamer & Toilet, met een uitstekende bijdrage van de verkoop adviseur. Op basis van ons verhaal stond bv. een selectie van tegels klaar en was de keuze snel gemaakt! De aanbevolen installatiegroep heeft perfect werk geleverd, waarbij de uitstekende samenwerking tussen beide partijen naadloos was geregeld!

Réponse de Grando Keukens | Badkamers
Met de adviseur van Grando hadden wij meteen een hele fijne klik. Vakkundig, ruim de tijd nemend, heel precies in de voorbereiding en kwam met een prachtig creatief keukendesign. Ondanks wat uitdagingen tijdens de installatie van de keuken, zijn we super blij met de nieuwe keuken!

Réponse de Grando Keukens | Badkamers
Super ervaring! Van A tot Z geholpen door Grando Breda, van het tekenen van de keuken tot opdracht en leveren/plaatsen. Alles top!

Réponse de Grando Keukens | Badkamers
Wij kochten bij grando barendrecht op aanraden van de verkoper een badkamerkastje van kunststof met twee laden voor 1300 euro (U leest het goed).Bij levering bleek dit kastje erg instabiel te zijn en kukelde bij de minste beweging om Ook zaten er nog twee beschadigingen aan. Monteur maakte een noodoplossing door met tweezijdig plakband het kastje aan de schuifdeur van de badkamer te bevestigen.Dit was niet onze bedoeling en belden met grando.Advies van de waarschijnlijk technisch hoogbegaafde heren het kastje maar met kit hetzij aan de vloer danwel aan de deur te bevestigen, en dit vervolgens met een likje verf te maskeren.Dit advies hebben wij maar niet opgevolgd en het kastje is retour gegaan richting grando, die niet meer te bereiken is .Ze hebben gewoon lak aan je om het plat te zeggen. De 1300 euro kunnen we naar fluiten.

Réponse de Grando Keukens | Badkamers
Ik ben absoluut niet tevreden met dit bedrijf. Er wordt veel beloofd, maar weinig waargemaakt. De medewerkers tonen geen interesse in de klant en problemen worden niet opgelost. Alles voelt onprofessioneel en rommelig. In plaats van meedenken en service bieden, word je aan het lijntje gehouden. Dit was voor mij de eerste én de laatste keer dat ik hier iets koo

Réponse de Grando Keukens | Badkamers
Ze komen alle afspraken na.
Personeel en monteur zeer vriendelijk en behulpzaam

Réponse de Grando Keukens | Badkamers
Je wordt er super goed begeleid en ze komen met mooie ideeën komen waar je zelf niet aan denkt. Op aantal puntjes na kan ik zeker wel aanraden, wij zijn super tevreden met onze keuken, nu wachtend tot alles echt goed wordt afgerond

Réponse de Grando Keukens | Badkamers
Advies was goed.Montage is gedaan door vaklui die alles goed plaats en keurig werkte niets dan lof