Grando Keukens | Badkamers Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Enorm goed geholpen door Brahim van Grando Keukens(Breda)! Wat heeft hij goed meegedacht in het samenstellen van onze keuken. Prachtige tekening waardoor we goed konden beslissen wat we het mooist zou... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring bij Grando Verwijst Keukens in Uden. Vanaf het eerste gesprek tot de oplevering zijn we fantastisch geholpen door Ivo. Hij nam alle tijd om mee te d... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

In de mooie showroom inspiratie opgedaan en onze wensen besproken. De verkoper heeft ons uitstekend geholpen, had goede ideeen en had een goede kennis van technische installaties en mogelijkheden. Hi... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Toiletpot van Ben gekocht 2 jaar geleden wat onderdeel was van totale aanschaf nieuwe badkamer en toilet en nu laat er een stukje keramiek los zegt men dat het nooit kan en niet vanzelf los laat. Valt... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles de cuisine
  2. Rénovateur de salle de bains
  3. Magasin d'articles de salle de bains
  4. Prestataire de réaménagement de cuisine

Écrit par l'entreprise

Grando Keukens & Bad onderscheidt zich op veel fronten. Bij ons is elk filiaal een eigen zaak. U krijgt dus te maken met een echte ondernemer die hart voor de zaak heeft en een luisterend oor. Bij Grando Keukens & Bad vindt u de kracht van de combinatie: keukens, badkamers en renovatie. Wij bieden u kwaliteit en topmerken. Het is voor ons van groot belang dat u vanaf het begin geniet en de service krijgt die u wenst. Grando. Koken. Baden. Genieten

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 95 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

220 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Voor de tweede keer hebben wij een…

Voor de tweede keer hebben wij een keuken van Grando. De eerste beviel prima en dus kwamen we nu ook uit bij Grando. Wij hopen weer van jaren kookplezier in onze nieuwe keuken te genieten.

2 février 2026

Réponse de Grando Keukens | Badkamers

Dank jullie wel voor het vertrouwen in Grando, en zelfs al voor de tweede keer. Fijn dat de eerste keuken zo goed is bevallen en dat dit de keuze opnieuw makkelijk maakte. We wensen jullie heel veel kookplezier en mooie momenten toe in de nieuwe keuken – hopelijk weer voor vele jaren! 🍳✨

Goed geholpen door Herman

Goed geholpen door Herman, alles opties duidelijk kunnen bespreken. En in de showroom alles op ons gemak kunnen bekijken. Hele fijne ervaring!

1 octobre 2025

Réponse de Grando Keukens | Badkamers

Wat fijn om te horen dat Herman jullie zo goed heeft geholpen en dat er alle ruimte was om de opties rustig door te nemen. Precies zoals het hoort. We geven het compliment graag aan hem door. Veel plezier met jullie verdere keukenavontuur! 🍽️✨

Ik heb een nieuwe keuken gekocht bij Grando Zevenbergen

Ik heb een nieuwe keuken gekocht bij Grando Zevenbergen. Met het uitzoeken van de keuken ben ik prima geholpen door Frank. Ik kon mijn wensen goed overbrengen. Ook kwam Frank met allerlei goede ideeën. Was prettig dat er mee gedacht werd. Dit resulteerde na een paar gesprekken in een definitieve specificatie van de keuken. Ik werd gewezen op DVG Keukenmontage voor plaatsing van de keuken en bijkomende werkzaamheden. De levering van de keuken verliep volgens afspraak. Het resulteerde uiteindelijk in een keuken waar ik zeer blij mee ben en achteraf gezien geen spijt van mijn keuze voor Grando Zevenbergen en DVG Keukenmontage.

24 décembre 2025

Réponse de Grando Keukens | Badkamers

Hartelijk dank voor het uitgebreide en positieve bericht! 😊
Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door Frank en dat uw wensen duidelijk zijn vertaald naar een keuken die echt bij u past. Mooi dat het meedenken en de ideeën hebben bijgedragen aan een resultaat waar u zo tevreden over bent. Ook goed om te lezen dat zowel de levering als de montage via DVG Keukenmontage naar wens zijn verlopen. We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken en danken u voor het vertrouwen in Grando Zevenbergen! 🍳✨

Fantastisch geholpen

Fantastisch geholpen! Veel moeite gehad met het maken van keuzes, Mike en Evert hebben eindeloos geduld opgebracht. De aannemer die ons werd aangeraden was fantastisch in de uitvoering. Al bij al een echte aanrader!

31 janvier 2026

Réponse de Grando Keukens | Badkamers

Fantastisch om te horen dat Mike en Evert jullie zo goed hebben begeleid en met alle geduld hebben meegedacht bij het maken van de keuzes. Fijn ook dat de aanbevolen aannemer zo goed is bevallen in de uitvoering. Daar doen we het voor! Veel plezier met het eindresultaat en dank voor de warme aanbeveling. ✨🍽️

Noté 5 sur 5 étoiles

Een jaar later en nog iedere dag verliefd op de keuken..

Een jaar na plaatsing ben ik nog steeds verliefd op mijn keuken 😍
Dave heeft mij fantastisch geholpen met de juiste keuzes maken en mijn vertrouwen lag volledig bij hem. En dat heeft geweldig uitgepakt. De 100 jaar oude keuken is perfect vervangen door een prachtige nieuwe. De aannemers vanuit Dave hebben ook super geholpen met de keuken want het was een lastig project! Strak werk, goede communicatie en top vakmensen.
Ik krijg nog steeds complimenten. Absolute aanrader!

31 janvier 2025

Réponse de Grando Keukens | Badkamers

Wat bijzonder om te lezen dat je een jaar na plaatsing nóg steeds zo verliefd bent op je keuken – dat is echt het mooiste compliment dat we kunnen krijgen.

Fantastisch dat Dave je zo goed heeft begeleid en dat je met een vertrouwd gevoel samen tot de juiste keuzes bent gekomen. Een 100 jaar oude keuken vervangen is zeker geen standaardproject, dus des te mooier dat alles zo goed is uitgepakt. Complimenten ook voor de aannemers: strak werk, goede communicatie en vakmanschap maken echt het verschil, en fijn dat jij dat ook zo hebt ervaren.

Dat je nog steeds complimenten krijgt, zegt eigenlijk alles 😉
Heel veel blijvend kook- en woonplezier gewenst met deze prachtige keuken, en dank je wel voor de warme aanbeveling! 🍳✨

Noté 1 sur 5 étoiles

Pas opPas op: service stopt zodra er iets misgaat

Pas op: service stopt zodra er iets misgaat
Verkopen kan iedereen. Mooie praatjes in de showroom, alles lijkt perfect geregeld. Maar de echte kwaliteit van een bedrijf zie je pas als er iets misgaat. En daar heeft GRANDO helaas totaal geen kaas van gegeten.
Toen er serieuze problemen ontstonden met onze keukenapparatuur, werd direct elke verantwoordelijkheid afgewezen. Alles was de schuld van de klant: installatie, vervoer, gebruik – noem maar op. Meedenken of zoeken naar een oplossing? Ho maar.
Uiteindelijk heeft onze rechtsbijstandverzekering het moeten overnemen om überhaupt beweging in de zaak te krijgen. Dat zegt genoeg.
Mijn advies: denk goed na voordat je hier koopt. Zolang alles goed gaat is er niets aan de hand, maar verwacht geen service als het spannend wordt.

1 décembre 2025

Réponse de Grando Keukens | Badkamers

Dank voor het delen van uw ervaring. We vinden het vervelend om te lezen dat u dit traject als negatief heeft ervaren en begrijpen dat een situatie rondom een defect apparaat frustratie kan opleveren.

Wij willen voor de volledigheid graag aangeven dat wij gedurende het gehele traject steeds inhoudelijk en tijdig hebben gereageerd op alle correspondentie. Daarbij hebben wij gehandeld conform de geldende CBW-voorwaarden en het consumentenrecht, op basis waarvan wij ook juridisch in ons recht staan. U bent hiervan op de hoogte gesteld.

Vanaf het begin hebben wij bovendien aangeboden om mee te denken over een passende oplossing voor het betreffende apparaat (de vaatwasser). Hierbij is relevant dat het gaat om een showroomkeuken die u heeft geëxporteerd en ruim vier jaar geleden in Curaçao is geplaatst. Dit brengt specifieke omstandigheden met zich mee ten aanzien van garantie, service en verantwoordelijkheid, die wij steeds transparant hebben toegelicht.

Het spijt ons dat dit desondanks niet heeft geleid tot een voor u bevredigende uitkomst. Wij blijven echter achter onze zorgvuldige werkwijze en de stappen die wij in dit dossier hebben genomen staan.
Het reeds gecommuniceerde aanbod om de vaatwasser tegen kostprijs te leveren (in Nederland) blijft staan.

Noté 5 sur 5 étoiles

Uitstekend advies gesprek gehad met…

Uitstekend advies gesprek gehad met meneer Cohen waarin goed geluisterd werd naar onze wensen waaruit een perfect ontwerp is ontstaan. Alle afspraken, zijn nagekomen tot aan de rommeropruimen toe. Super service! Nu genieten

21 janvier 2026

Réponse de Grando Keukens | Badkamers

Wat een fantastische reactie, dank jullie wel! 😊

Geweldig om te horen dat het adviesgesprek met meneer Cohen zo goed is bevallen en dat er echt geluisterd is naar jullie wensen. Dat dit heeft geleid tot een ontwerp waar jullie helemaal tevreden mee zijn, maakt ons ontzettend blij.

Ook fijn dat alle afspraken precies zijn nagekomen, tot en met het opruimen van de rommel na de plaatsing. We vinden het belangrijk dat het hele proces soepel verloopt en dat jullie zorgeloos kunnen genieten van jullie nieuwe keuken.

Geniet volop van jullie prachtige keuken en veel kookplezier gewenst! 🍳✨

Noté 5 sur 5 étoiles

Erg prettig bedrijf met duidelijk en…

Erg prettig bedrijf met duidelijk en eerlijke communicatie. Medewerker denken graag mee over ideeen.

8 janvier 2026

Réponse de Grando Keukens | Badkamers

Goed om te horen dat je onze communicatie als duidelijk en eerlijk hebt ervaren. We vinden het belangrijk om echt mee te denken met de ideeën van onze klanten, dus het is geweldig om te lezen dat dit zo is opgevallen.

Bedankt voor het vertrouwen en veel plezier met alles wat jullie gaan realiseren!

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een geweldige ervaring bij Grando…

Wat een geweldige ervaring bij Grando Zwolle! Vanaf het eerste moment voelde ik me welkom. Het team is enorm vriendelijk, denkt echt met je mee en neemt alle tijd om alles perfect af te stemmen op jouw wensen. De showroom is prachtig en inspirerend, met enorm veel mogelijkheden.

De begeleiding van begin tot eind was top: professioneel, duidelijk en vooral heel betrokken. Afspraken werden netjes nagekomen en alles verliep soepel. De kwaliteit van de keuken is fantastisch – je ziet en voelt dat er met hoogwaardige materialen wordt gewerkt.

Kortom: uitstekende service, vakmanschap en een team dat écht het beste voor de klant wil. Ik zou Grando Zwolle zonder enige twijfel aan iedereen aanraden. Een dikke 10!

23 janvier 2026

Réponse de Grando Keukens | Badkamers

Wat ontzettend fijn om te lezen, dank je wel voor deze prachtige en uitgebreide review! 😊

Het doet ons enorm goed dat je je vanaf het eerste moment welkom hebt gevoeld bij Grando Zwolle. Dat is precies wat we willen: dat klanten zich op hun gemak voelen en samen met ons kunnen toewerken naar een keuken die écht bij hen past. Geweldig om te horen dat je onze betrokkenheid, het meedenken en de tijd die we nemen zo hebt gewaardeerd.

Ook je complimenten over de showroom, de begeleiding van begin tot eind en het nakomen van afspraken nemen we met trots in ontvangst. We vinden het heel belangrijk dat het hele proces soepel en transparant verloopt, en het is fantastisch om te horen dat je dat ook zo hebt ervaren.

Dat je daarnaast zo tevreden bent over de kwaliteit van de keuken en de gebruikte materialen is voor ons de kers op de taart. Daar doen we het uiteindelijk voor: een eindresultaat waar je jarenlang plezier van hebt.

Namens het hele team van Grando Zwolle: ontzettend bedankt voor je vertrouwen, je aanbeveling en deze mooie woorden. We wensen je heel veel kookplezier en wooncomfort toe! 🌟

Noté 1 sur 5 étoiles

Geen opvolging na gesprekje in winkel.

Zeer lange gesprekken gehad en persoon die ons verder heeft geholpen in de winkel heeft niks meer van zich laten horen… hij ging nochtans een goede prijs geven voor ons.

11 janvier 2026

Réponse de Grando Keukens | Badkamers

Dank je wel voor je bericht. Mogen we vragen in welke winkel dit was?

Betrouwbaar

Betrouwbare, vriendelijke mensen en daar bovenop goede service

4 décembre 2025

Réponse de Grando Keukens | Badkamers

Hartelijk dank voor deze fijne feedback. Betrouwbaarheid, vriendelijkheid en service staan bij ons centraal!

Noté 2 sur 5 étoiles

Mooie praatjes tot de handtekening gezet is, daarna sta je er alleen voor. Voor ons nooit meer.

n 2025 bestelden we onze keuken en een ingebouwde waskast bij Grando Roeselare. Tot en met het ondertekenen van de offerte verliep alles correct. Daarna liet de opvolging echter zwaar te wensen over. Communicatie was zo goed als onbestaande, behalve wanneer het ging over herinneringen en dreigementen bij (nog niet betaalde) facturen.

Bij de uitvoering doken meerdere fouten op. Zo was er in de waskast een ingebouwde wasmand voorzien volgens de offerte. Bij plaatsing bleek die er niet te zijn en draaide de kast bovendien anders open dan afgesproken. Achteraf kregen we te horen dat men die wasmand simpelweg niet kon leveren. Dit werd nooit vooraf gecommuniceerd, waardoor we voor een voldongen feit werden geplaatst. Er is iemand komen kijken, maar een oplossing bleef uit. We kwamen uiteindelijk overeen om het openstaande saldo van €200 niet te betalen. Toch bleef de boekhouding hardnekkig betalingsherinneringen sturen.

Alsof dat nog niet volstond, vertoont de waskast na amper twee maanden al mankementen. Ze blijkt slecht bestand tegen water, wat bijzonder onpraktisch is voor een kast waarin een wasmachine en droogkast ingebouwd zijn.

Ik geef nog enkele punten voor de installateurs zelf: zij waren vriendelijk en professioneel. Over de ondersteunende diensten kan ik dat helaas niet zeggen. De verkoper die het ontwerp maakte en beloofde het project op te volgen, hebben we na het ondertekenen van de offerte geen enkele keer meer gehoord.
Conclusie: mooie praatjes tot de handtekening gezet is, daarna sta je er alleen voor. Voor ons nooit meer.

16 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Nadat we 27 jaar met de vorige Grando…

Nadat we 27 jaar met de vorige Grando keuken hadden gedaan werd het tijd voor een nieuwe. Uiteraard wéér een van Grando! Daarover werd niet getwijfeld. De vorige keuken was kwalitatief nauwelijks te overtreffen. Dus voor de nieuwe was de keus niet moeilijk. Door het Tilburgse team werden wij uitstekend geadviseerd. Na het afhaken van een Tilburgse keukensteller zorgde Dave Tierie voor inschakeling van "Keukenbouwers +".
Ook over dit bedrijf niets dan niets dan lof. Inmiddels genieten wij van onze vernieuwde en gedeeltelijk verbouwde keuken. In 2052 zien wij wel weer welke Grando keuken dan in aanmerking komt!

11 décembre 2025

Réponse de Grando Keukens | Badkamers

Hartelijk dank voor deze prachtige en loyale review! Wat bijzonder om te lezen dat u maar liefst 27 jaar plezier heeft gehad van uw vorige Grando-keuken – dat is voor ons het ultieme bewijs van kwaliteit en duurzaamheid. Dat u daarna zonder twijfel opnieuw voor Grando heeft gekozen, waarderen wij enorm.

Fijn om te horen dat u door het team in Tilburg uitstekend bent geadviseerd en dat Dave Tierie snel en adequaat heeft geschakeld toen de oorspronkelijke keukensteller afhaakte. Ook uw lovende woorden over Keukenbouwers + geven aan dat het traject uiteindelijk professioneel en naar volle tevredenheid is verlopen.

Het is geweldig dat u nu volop geniet van uw vernieuwde en deels verbouwde keuken. Wij wensen u daar nog heel veel kook- en woonplezier mee toe. En wie weet… in 2052 staan wij graag weer voor u klaar voor de volgende Grando-keuken 😉.

Noté 5 sur 5 étoiles

Van het ontwerp tot de combinatie van de kleuren en kasten enorm fijn geholpen. Kundig advies, de tijd voor de afspraken en altijd vriendelijke, prettige communicatie. De locatie in Hoofddorp heeft een enorm mooie keuken geleverd. Rob bedankt voor de fijne samenwerking!

7 janvier 2026

Réponse de Grando Keukens | Badkamers

Hartelijk dank voor deze positieve reactie!

Wat fijn om te lezen dat u zich gedurende het hele traject – van het ontwerp tot de combinatie van kleuren en kasten – zo goed geholpen heeft gevoeld. We vinden het erg belangrijk om de tijd te nemen voor onze klanten en deskundig advies te geven dat écht aansluit bij wensen en stijl. Mooi om te horen dat dit ook zo is ervaren, evenals de vriendelijke en prettige communicatie.

Het is geweldig dat de locatie in Hoofddorp een keuken heeft mogen leveren waar u zo tevreden over bent. Een speciaal dankwoord voor Rob geven we uiteraard met plezier aan hem door. Hij zal dit compliment zeker waarderen.

Dank voor het vertrouwen en de fijne samenwerking. We wensen u enorm veel kook- en woonplezier toe met uw prachtige keuken!

Noté 2 sur 5 étoiles

De werkbladen zijn van slechte kwaliteit

De keuken is helemaal prima maar de werkbladen van composiet zijn van slechte kwaliteit. Er zitten lelijke vlekken in het gesteente. Toen ze langskwamen en er naar keken gaven ze aan dat ik er maar mee moest leren leven, naar mijn mening was het echt een productiefout.

6 janvier 2026

Réponse de Grando Keukens | Badkamers

Hartelijk dank voor uw review. Goed om te horen dat de keuken goed bevalt. Composiet is een machinaal gemaakte werkblad. Wat wel belangrijk is dat composiet juist gereinigd en onderhouden dient te worden. Zie onderstaande link.

Noté 5 sur 5 étoiles

Er werd de tijd genomen om mijn keuken…

Er werd de tijd genomen om mijn keuken samen te stellen. Ook al was het na sluitingstijd! Alles goed levert en nog nalevering van de verlichting. Communicatie was erg goed!

19 novembre 2025

Réponse de Grando Keukens | Badkamers

Hartelijk dank voor uw fijne reactie!
Wat prettig om te horen dat er ruim de tijd is genomen om samen uw keuken samen te stellen, zelfs na sluitingstijd. Fijn ook dat alles goed is geleverd en dat de nalevering van de verlichting netjes wordt opgepakt. Dank voor het compliment over de communicatie – we wensen u veel plezier van uw keuken!

Noté 4 sur 5 étoiles

Vervangen keukenapparatuur.

Vlot en goed geholpen bij het vervangen van de keukenapparatuur.
Installatie van de apparatuur prima volgens afspraak geregeld.
We zijn bij Grando terecht gekomen omdat deze firma de keuken enkele jaren geleden ook naar tevredenheid heeft geleverd.

18 décembre 2025

Réponse de Grando Keukens | Badkamers

Vriendelijk dank voor uw mooie review!
Fijn om te horen dat u vlot en goed bent geholpen bij het vervangen van de keukenapparatuur en dat de installatie volgens afspraak is verlopen. Extra leuk dat u opnieuw voor Grando heeft gekozen op basis van uw eerdere positieve ervaring. We wensen u veel plezier met uw (vernieuwde) keuken!

Iets beloven en niet nakomen

Iets beloven en niet nakomen
gebruik geen smoesjes
wees eerlijk en communiceer proactief

5 janvier 2026

Réponse de Grando Keukens | Badkamers

5-1-2026 Beste heer / mevrouw Neen. Bedankt dat u de moeite neemt om een review te plaatsen.
We vinden het erg vervelend om te lezen dat uw ervaring niet positief is geweest. We hechten veel waarde aan eerlijke feedback, zodat we u verder kunnen helpen.
U begrijpt, dat we onder de naam "neen" u niet in ons systeem gaan terug vinden. Wilt u daarom contact met ons opnemen via email: service@grandoretail.nl

Noté 5 sur 5 étoiles

Super blij met de nieuwe keuken die ik…

Super blij met de nieuwe keuken die ik kocht bij Grando Keukens in Tilburg! Dave dacht heel goed mee over de mogelijkheden en ondanks de geringe ruimte staat er nu een prachtkeuken in mijn huis! Grando regelt alles, ook de montage, de vloer, en het stuc- en schilderwerk. Ook daar ben ik heel tevreden over. Alles volgens de planning, geen vervelende verrassingen en het ziet er allemaal prachtig uit. Echt een aanrader dus!

21 février 2025

Wat fijn om te lezen! 😄
Gefeliciteerd met je nieuwe keuken! Super dat Dave zo goed heeft meegedacht en dat er, ondanks de beperkte ruimte, zo’n prachtige keuken is gerealiseerd. Ook ideaal dat alles van montage tot vloer en afwerking strak volgens planning is verlopen. Geniet ervan — en bedankt voor het delen van deze aanrader! 👏🍽️

Ze denken mee met je

Ze denken mee met je

10 décembre 2025

Réponse de Grando Keukens | Badkamers

Dat is inderdaad één van de grootste pluspunten. Vanaf het eerste gesprek wordt er echt geluisterd naar wat jij belangrijk vindt. Ze nemen de tijd om je wensen, ideeën en eventuele twijfels te bespreken en komen zelf met slimme suggesties en oplossingen waar je misschien niet eens aan had gedacht. Vooral bij uitdagingen, zoals een beperkte ruimte of specifieke stijlwensen, laten ze zien dat ze meedenken en creatief zijn. Dat persoonlijke meedenken zorgt ervoor dat het eindresultaat niet alleen mooi is, maar ook perfect past bij jouw manier van wonen en leven.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus