Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb een zeer teleurstellende ervaring gehad bij deze winkel. Bij binnenkomst leek de medewerkster me in eerste instantie te willen groeten, maar zodra ze opkeek, negeerde ze me volledig en ke... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn levering was niet aangekomen en heb gebeld/gemaild Hierop gelijk antwoord. Netjes te woord gestaan en uiteindelijk is het keurig bezorgd. Dankjewel daarvoor Groetjes claudia Leus

À propos de l'entreprise

Informations provenant de diverses sources externes

Haarimport verkoopt shampoos, conditioners, haarverf, haaraccessoires en andere haarverzorging van kappersmerken voor superscherpe prijzen! Bestel nu online!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

3,0

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Geweldige service!

Ik bestel hier al jaren!
Perongeluk verkeerde verf besteld.
Contact gehad en krijg kosteloos een nieuwe goede tube opgestuurd.
Wat een fijne service!
Hier kunnen veel webshop heel veel van leren!

28 janvier 2021

Super service

Super service! Kom altijd in de winkel en word altijd mega fijn geholpen en nu een bestelling geplaatst via de webshop. Vragen worden snel en goed beantwoord. Een van de producten is kapot gegaan tijdens de verzending. Dit werd spoedig en zeer netjes opgelost. Wederom zeer tevreden.

10 avril 2020
Noté 3 sur 5 étoiles

produkt niet meer beschikbaar

4 weken geleden een product besteld en ik kreeg een mailtje het product was tijdelijk niet meer op voorraad. zodra dit kon werd het geleverd. 4 weken later zie ik op de webshop dat het voorradig is ik mailen waar blijft mijn levering? Nee het is uit de handel? En mijn geld dan? en waarom staat het dan nog op de webshop? - Ik kreeg enkele dagen later mijn geld terug

13 mai 2019
Noté 3 sur 5 étoiles

Stipt maar slordig en geen reactie.

Product volgens afspraak ontvangen. Was prima. Echter was de verpakking niet goed afgesloten waardoor het was gaan lekken. Hierop heb ik een reactie gestuurd met het voorstel om de schade te verrekenen. Hier heb ik echter nooit een reactie op ontvangen. Dat is wel jammer, want verder leek het een serieuze zaak.

26 juillet 2012

Perfect!!!

Ik heb op Vrijdag 17 Februari iets beteld voor 15:00, de volgende dag was het binnen. Top!

18 février 2012

Prima webshop

Heb er een tondeuse besteld. Stukken goedkoper dan ergens anders én binnen 2 dagen geleverd. Van de bestelling direct een bevestigingsmail ontvangen. Alleen van de verzending zelf geen bevestiging. Dat zou wel prettig zijn. Maar goed ze doen wat ze beloven en dat is snel leveren.

18 décembre 2011

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus