Hold jer væk Meget dårlig oplevelse. Pengene trukket på min konto. Ingen varer leveret. Helsekost svarer ikke på mail. Når man ringer får man telefonsvarer, og selv om jeg har lagt besked, ringer H... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ordre dato: ons. 09. september, 2015 Ventet toldmodigt. Men bukket under i sidste uge og efter min henvendelse blev den tørret af på at de havde problemer med deres IT "denne uge" som besy... Voir plus
Leverings-datoen for varen blev udskudt flere gange. Nu er det 2 1/2 uge siden jeg bestilte varen, og jeg har stadig ikke modtaget dem. Dog har de trukket mit kreditkort. Har forsøgt utallige gange... Voir plus
Meget dårlig oplevelse. Pengene trukket på min konto. Ingen varer leveret. Helsekost svarer ikke på mail. Når man ringer får man telefonsvarer, og selv om jeg har lagt besked, ringer Helsekost ikke... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Helsekost.dk har et bredt udvalg af de mest seriøse helsekost og kosttilskud, samt særlige fødevarer med unikke egenskaber.
Coordonnées de contact
Kystvejen 64, 9400, Nørresundby, Danemark
- ukendt
- kontakt@helsekost.dk
- www.helsekost.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
God service og hurtig afsendelse.
Billig/hurtig, tryg og præcis handel. Hver gang er der en lille pose slik med uden beregning. Til jul var der en lille hilsen med. (det varmer) Kan kun varmt anbefales.
Bare billigst ;-)
Stort udvalg, super billige varer og kanon hurtig forsendelse. Kan bestemt kun anbefales:
Hurtig, billig, god :-)
Det er super nemt at bestille, mail om hvor langt ordren er, og jeg fik det dagen efter bestilling.
Billig helsekost
Klart et af de billigste steder at handle kosttilskud og naturmedicin. Havde siden været lidt bedre bygget op med menuerne og søgefunktionen så det fungerede optimalt ville den sidste stjerne være i hus.
god kundeservice
Man får hurtigt svar på, om varen er hjemme og er den det, sendes den omgående. Gode konkurrencedygtige priser
Det er hurtigt, billigt og altid i orden. Ingen dikkedarer - det du bestiller - får du - hurtigt.
Co9
Utrolig flot service og behagelig kommunikation.
Havde fortrudt et køb. Sendte varen retur. Beløbet blev straks tilbageført min konto. Inden da en meget venlig og behagelig kontakt via e-mail.
Bedste og billigste helsekost på nettet
Super hurtig levering - ingen ekstragebyrer i form af ekspedition og porto - og alligevel ligger priserne under sammenlignet med lignende der sælger helsekost på nettet.
KANON
Bestilte mandag...........fik det tirsdag. Det kan ikke være bedre. Til ligemed billig og gratis fragt.......... Godt nytår
Super-duper--- igen !!
De bedste priser og lynhurtig levering, det er en fornøjelse. Godt gået.
Super !!!
Lynhurtig respons på bestillingen pr. e-mail fra virksomheden. Varen kom dagen efter jeg bestilte. Varen var omhyggeligt emballeret. Priserne er særdeles billige. Portofri levering i DK og ingen skjulte gebyrer.
super service
Lyn hurtige, bestilte torsdag og havde varene dagen efter super dejligt og hurtigt :o)
Nemt, Hurtigt, Billigt og Sikkert
Super Service og hurtig levering samt billigere en andre.
Også en del billigere end butikker - og så er alt fragtfrit leveret.
Kort sagt helt i top.
No title
De allerbedste anbefalinger ;-) Varerne jeg har købt (Eye-Q) er de billigste jeg endnu har fundet - og afsendelse er hurtig og præcis.
L’expérience Trustpilot