Op 19 oktober 2025 eettafel besteld en betaald met verwachte levering midden/eind oktober. Op 28 oktober nog contact gehad met Emma via de mail om de status te checken, en mij werd verzekerd dat ik... Voir plus
hermosafloors.nl
Lisez les avis des autres
Bestel niet bij deze webshop! Het zijn fraudeurs. Een benedenvloer volledig aanbetaald en nooit ontvangen, geld kwijt. Meermaals contact gezocht maar ze reageren nergens op en post komt retour. Terwij... Voir plus
Bij mijn eerste bestelling was iets mis gegaan, Dit netjes via de mail gecommuniceerd en zij hebben dit ter plekke opgepakt met de juiste oplossing. Buiten dat de japandi wollen tapijt een eye catche... Voir plus
Op zoek naar een mooie visgraatvloer bij Hermosa terechtgekomen. In de prachtige showroom zeer kundig en goed advies gekregen en voor een mooie prijs een prachtige Ambiant Spigato Vivero plak PV... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Bij Hermosa Floors ontdek je een wereld van stijl en klasse, gespecialiseerd in verschillende soorten vloeren als PVC, Parket, Laminaat, Tapijt en luxueuze Vloerkleden. Met een uitgebreide collectie hoogwaardige vloerproducten en prachtige vloerkleden streven we naar de perfecte combinatie van esthetiek en comfort voor elke ruimte. Ons ervaren team staat voor je klaar om de ideale oplossing te vinden die aansluit op jouw specifieke wensen. Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen en laat ons jouw dromen werkelijkheid maken.
Coordonnées de contact
Wij hebben onze pvc vloer laten leggen…
Wij hebben onze pvc vloer laten leggen en wij zijn erg tevreden. Van a tot z denken zij me en ze zijn erg behulpzaam. Het is een keurig en eerlijk bedrijf. Ik raad het zeker iedereen aan.
Visgraat pvc vloer beneden verdieping.
Visgraat pvc vloer beneden verdieping.
Contact met Omar was heel goed. Hij heeft passie voor zijn vak en is erg kundig. Hij dacht goed met ons mee en gaf goed advies. Vriendelijk en goed bereikbaar. Afspraken worden nagekomen. De vloer is netjes gelegd en wij zijn er ontzettend blij mee!!
Goede kwaliteit vloeren en service
Omar van Hermosa begrijpt goed wat service betekent. Na het uitvoerig bekijken van de vloeren, werd er goed meegedacht en geadviseerd. Het contact verliep soepel en alle afspraken die gemaakt zijn werden netjes nagekomen. De vloer en de plinten zijn uitstekend gelegd. De enige tip die ik nog wil meegeven is om het afval van de vloeren ook netjes af te voeren. Dit was een kleine moeite geweest, maar ik zou desondanks jullie service en kwaliteit van de vloeren 100% aanbevelen. Bedankt Omar en veel succes met Hermosa Interiors!

Réponse de hermosafloors.nl
Bij Hermosa is de klant koning!
Na een aantal miskopen van een vloerkleed kwamen we uiteindelijk door aan aanbeveling bij Hermosa terecht. Er werd tijd voor ons gemaakt om op ons gemak in de showroom te kijken. Het contact is daarbij al het visitekaartje want dat hebben wij als zeer prettig ervaren.
Eenmaal in de showroom ben je gelijk verkocht. Kwaliteit straalt van alles af! Er werd met ons meegedacht en advies gegeven waarbij alle tijd voor je wordt genomen. We hebben er dus ook niet over na hoeven denken en hebben een super mooi vloerkleed besteld. Het hele aankoop proces bij Hermosa kan ik niet anders omschrijven dan klantvriendelijk en servicegericht. De klant is bij Hermosa echt koning. Vandaag het vloerkleed ontvangen en het is prachtig! Wij weten waar we moeten zijn als we weer iets willen hebben voor ons huis. We zeggen dit zeker voort want ze verdienen het!

Réponse de hermosafloors.nl
Jong stelletje is zeer tevreden
Jong stelletje, net getrouwd en samen een eerste huis gekocht. Volledige verbouwing van onze woning waarbij we PVC vloer boven door Hermosa hebben laten leggen incl. Pvc trap. Grote investering maar je krijgt er kwaliteit voor terug. Persoonlijk contact en een miscommunicatie werd keurig opgelost waarbij een bedrag werd gecrediteerd en waarbij notabene de eigenaar van Hermosa mee kwam helpen om de klus af te ronden.
Kortom: zoek je zekerheid en wil je betalen voor kwaliteit dan ben je bij Hermosa aan het juiste adres. Onze volgende vloer en trap bestellen we weer bij deze partij!
Zo enthousiast
Goede mooie reclame soms lijken producten te mooi om waar te zijn via internet. (Dus ik had al weer twijfels bij het zien van al het moois haha)
Voor het eerst in December gevraagd om langs te kunnen komen kon gelijk dezelfde dag nog komen voor een mooi vloerkleed. De showroom sprak ons zo aan dat wij gelijk verkocht waren. Geslaagd met een vloerkleed naar huis gegaan.
Doordat ik al een tijd de Instagram pagina volgde werd ik zo enthousiast van alles wat ik voorbij zag komen. Prachtige vloeren, trappen mooie vloerkleden. Afgelopen mei besloten wij de bovenverdieping aan te willen pakken. De vloer en trap wilde wij natuurlijk door Hermosa laten doen. Gelijk weer een afspraak gemaakt om langs te kunnen gaan. Hier zijn wij uitgekomen op een prachtige vloer en mooie bekleding voor de trap. Vorige week vrijdag zijn alle laatste puntjes op de I gezet en wij zijn zooooo blij. Fijne communicatie vooraf en achteraf. Als ik vragen had maakte het niet uit hoeveel ik er had niks was te veel.
Familie en vrienden zijn net zo enthousiast als wij. Dus zeker een aanrader! Na verwachting gaan wij in september beneden verbouwen. Ik weet in ieder geval wie onze vloer gaat doen :)
Goede service en top kwaliteit.
Goede service en top kwaliteit.
Op zeer kort termijn en prachtige vloer geplaatst.
Aardig mensen en werken keurig.
Zeer tevreden mee!
Top kwaliteit voor scherpe prijzen!
Bij dit bedrijf heeft men passie voor hun vak! Super mooie producten en fijn geholpen; denken goed met je mee, Top service en scherpe prijzen voor prachtige kwaliteit stoffering en vloeren. Ben super blij met alles dus een absolute aanrader voor als je op zoek bent naar stijlvol interieur.
Super blij met het vloerkleed die wij enige tijd geleden hebben ontvangen. Vloerkleed heeft een fijne kwaliteit, vooral als je gevoelig bent voor allergieën.
Vriendelijkheid en service is top.
Eerlijke/lieve eigenaar.
Bedrijf is zeer aan te raden!

Réponse de hermosafloors.nl
Fijne service en kwaliteit!!
Wat een fijne service en kwaliteit!!
Super blij met mijn mooie vloerbedekking op de bovenverdieping en mn trap.
Ik kan dit iedereen aanbevelen!
Hartstikke bedankt hiervoor.

Geweldige service!
- Hele vriendelijke mensen
- Leveren top kwaliteit
- Reageren netjes en optijd op appjes en telefoontjes
- Goeie service & een nette prijs
- Top bedrijf! Ik kan het iedereen aanraden. Voor mij een 10!!

PVC visgraat vloer
Op zoek naar een mooie visgraatvloer bij Hermosa terechtgekomen.
In de prachtige showroom zeer kundig en goed advies gekregen en voor een mooie prijs een prachtige Ambiant Spigato Vivero plak PVC vloer uitgezocht.
Gelegd door echte vakmannen.
Ook mooi tapijt in de inloopkast, en een hoogpolig kleed bij de bank besteld.
Kortom, dit is een bedrijf van geen woorden maar daden en komen alle afspraken na…
Bedankt Hermosa!
PVC vloer
Voor een scherpe prijs toch van ons huisje een mooi thuis kunnen maken. Super blij met onze nieuwe PVC en dat deze ook nog eens op tijd gelegd kon worden. Binnen 3 weken kon onze vloer geïnstalleerd worden. Legservice overlegde alles netjes en gaven goed advies. Erg blij met het eind resultaat
Fijn bedrijf om mee te werken!
Hele vriendelijke mensen! Geven goed advies en hebben bij ons een prachtige vloer en trapbekleding geleverd! Zeer tevreden!
Slechte ervaring
Doe aub geen zaken met dit bedrijf. Onprofessioneel, komt geen afspraken na, 0% service.
Edit: leugens en nog meer leugens. Dit toont al aan wat voor een gebrek aan professionaliteit aan dit bedrijf kleeft. De legafspraak is niet 4 keer gewijzigd. De legafspraak is slechts 1 keer gewijzigd. Daarna is er een maand lang geprobeerd om een nieuwe datum in te plannen DOOR MIJ. De nieuwe datum is nooit vastgelegd, aangezien jij telkens zei “dat het wel goed kwam” of “dat je erop terug komt”. Ik heb inderdaad enkele nieuwe data doorgegeven, dat is alleen maar goed toch? Het punt is om met de klant in gesprek te gaan en enkele OPTIES door te nemen. Als jij nou direct een nieuwe datum had ingepland met mij, was dit allemaal voorkomen geweest. Daarnaast zou jij mij ook bellen om de nieuwe datum vast te leggen en ook dit heb jij nagelaten. Kortom: het is volledig aan jou te wijten dat er geen nieuwe datum ingepland is. Wanneer ik vervolgens AANDRING om een datum in te plannen omdat het wel heel lang ging duren zo, wordt er direct gezegd dat ik maar mijn IBAN moet sturen om geld terug te krijgen. Onprofessioneel en dus ook nog eens heel onbeschoft om een klant die €1600 heeft betaald 3 weken van te voren te laten zitten.
Kortom: ik raad iedereen aan om ver weg te blijven van dit onprofessionele bedrijf. Ga liever met iemand in zee die ervaring heeft met het runnen van een bedrijf ipv met een dergelijk amateur die klaarblijkelijk zijn eigen planning niet eens in orde heeft.

Réponse de hermosafloors.nl
Installatie pvc, trappen en bovenverdieping
Wij hebben in onze nieuwe woning een pvc vloer laten leggen door dit bedrijf. De trappen en bovenverdieping hebben we ook door hun laten stofferen. Na de installatie nog een belletje gehad of alles naar wens was. Nogmaals bedankt voor het meedenken de kleuren komen perfect uit.
Vriendelijk maar matige service
De eigenaar van deze webshop is erg vriendelijk. Echter krijg je hier alleen 2 maanden garantie op de randen van het kleed (op fabrieksfouten). Verder is de winkel ook niet aangesloten op thuiswinkel waarborg. Dit heeft ons er toch vanaf gehouden om een kleed te bestellen.

L’expérience Trustpilot