Jeg var skeptisk, før jeg bestilte hos HMWtrading, fordi firmaet har en meget begrænset online tilstedeværelse. Men jeg blev positivt overrasket. Jeg bestilte en Skil kædesav søndag til den bedste pri... Voir plus
HMW Trading (og SKIL Danmark) har simpelthen forbilledlig kundeservice. Hvis man gåt og overvejer hvilket mærke man skal investere i ift. El-Værktøj, kan jeg ikke anbefale SKIL (og HMW) nok. Ikke... Voir plus
Købte en rundsav som kom hurtigt. Jeg var dog ikke helt tilfreds med modellen og jeg ringede lørdag til hmwtrading, som var flinke og hjælpsomme. Samme mandag sendte de allerede den nye ønskede rundsa... Voir plus
Opdatering 29/7/23: Jeg har sidenhen fået to opkald fra ejer der har undskyldt for forløbet og tilbudt kompensation. En sådan personlig service og omtanke findes kun hos små virksomheder. Jeg ønsk... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Kan kun anbefale HMW Trading
Venlig personale, hurtig forsendelse og kvalitetsprodukter.
Jeg havde bestilt produkter, som blev leveret dagen efter. Kvalitetsprodukter til rigtig fornuftige priser.
Kan helt klart anbefales.
🫡 Alt er godt
Bestilte et stykke "SKIL" el værktøj hos HMWTrading sent på aftenen den 29. november og varen blev modtage den 1. december. 🙌
Jeg er allrede bekendt med SKIL og er også tilfreds med kvaliteten på denne model.
HMWTrading gav mig en let bestilling, tilfredsstillende pris og hurtig levering.
Super godt!
Bestemt ganske fint, gode priser og meget lynhurtig levering. Tak for noget der virkelig virker.
UK:
Definitely quite nice, good prices, and very quick delivery. Thanks for something that really works.
OPDATERET Bestilte min vare torsdag Ca 1130 og på…
Opdatering 29/7/23:
Jeg har sidenhen fået to opkald fra ejer der har undskyldt for forløbet og tilbudt kompensation. En sådan personlig service og omtanke findes kun hos små virksomheder. Jeg ønsker jer alt held og lykke med foretagendet 🙂
---
Bestilte min vare torsdag Ca 1130 og på hjemmesiden står der 1-2 leveringsdage. Jeg har ikke engang fået besked om at pakke skulle være afsendt og det er nu mandag over middag. De svarer hverken på email eller telefon. Sikke en elendig oplevelse.
Meget hurtig levering
Meget hurtig levering, konkurrencedygtige priser og overskuelig hjemmeside. Her handler jeg gerne igen.