Bra kommunikation från företaget när de inte hade tillräckligt på lager för att omgående leverera. Fick besked om att det skulle dröja uppemot 4 v innan jag fick min order, vilket jag godtog då jag på... Voir plus

Att beställa foder hos Hogsta är enkelt och dom har nästan alltid mitt sortiment inne. Och behövs något beställas får jag direkt sms om när jag kan få det.Sen kan jag bara backa in bilen mot foderlada... Voir plus

Dessa handskar är inte så varma som man skulle kunna tro efter texten. Frös om fingrarna i dessa i -7 och kallare än så kan det bli. Ett plus är att dom är sköna och man har ett bra grepp i dom, så h... Voir plus

Mycket bra sortiment som innehåller både vardags- och lyxprodukter och det där lilla extra som man inte ens visste att man behövde 😊 Alltid ett trevligt, engagerat och kunnigt bemötande med stort tål... Voir plus

1. Magasin de matériel d'équitation
  2. Magasin d'alimentation animale
  3. Magasin d'articles pour animaux
  4. Magasin de fournitures scolaires
  5. Magasin d'articles de sports
  6. Magasin de vêtements pour femmes

Den stora passionen för häst och ridsportutrustning som du finner du hos oss alla som arbetar på Hogsta Ridsport, speglas både i webb shoppen och butiken på Drottningholm. Hogsta Ridsport erbjuder ett väl tilltaget sortiment med bra till bästa kvalité på våra produkter då vi vet att det är vad som krävs inom ridsporten. Kunskap, omtanke och service är våra ledord i vår stävan efter att bli den bästa leverantören på ridsport- och hästutrustning för dig som söker kvalité. Våra värderingar innefattar hållbarhet på alla nivåer och vi väljer våra leverantörer med omsorg, samtidigt som vi försöker tillgodose dina behov så långt det är möjligt.

4,0

Bien

TrustScore 4 sur 5

672 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

4,0

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Dålig hantering av reklamation

Jag har varit kund hos Hogsta sedan 2020 men nu är det slut på det på grund av deras hantering av en reklamation. Det är en mycket välsorterad butik med kunnig personal. Jag förväntade mig inte att bli ifrågasatt när jag reklamerade den hästsalva för karleder för 469 kr som jag köpt från dem. Salvan var helt oanvändbar eftersom den var så hård i sin konsistens att det inte gick att få upp någon salva ur burken (tänk stearinljus). Denna salva är en naturprodukt och marknadsfördes med texten "lätt att applicera och absorberas snabbt utan kladd”. Istället för erbjudande om en annan salva eller pengarna tillbaka blev jag uppmanad att använda vattenbad innan jag applicerar salvan. Vattenbad i ett stall... Detta är självklart något som borde ha upplysts om vid köpet. Enligt 4 kap 1§ och 4 kap 2§ 4 punkten Konsumentköplagen är varan felaktig. Jag har framfört mina synpunkter i butik och per mail men konstigt nog står de på sig och hänvisar till ARN (som har en beloppsgräns på 750kr och inte kommer att bry sig om denna salva). Jag är en bra kund och förväntade mig inte det bemötande jag fick. Besviken! Handlar elsewhere framöver, vilket är synd!

11 décembre 2025
Avis spontané

Jag hade stora förhoppningar på den här…

Jag hade stora förhoppningar på den här webbutiken, men tyvärr var leveransen en mardröm. Mitt paket kom flera veckor för sent och kundtjänsten var inte hjälpsam med att lösa problemet. Undvik att handla här om du värdesätter snabb leverans

1 mars 2024
Avis spontané
Logo de Hogsta Ridsport

Réponse de Hogsta Ridsport

Så tråkigt att du inte är nöjd! Vad jag kan se i vårt affärssystem så finns det ingen order på ditt namn, vilket gör det svårt att veta vad som skulle vara fel.
Vi är ytterst måna om att lösa uppkomna problem, så vill vill gärna att du kontaktar oss på info@hogstaridsport.com, så att vi kan följa upp vad som i så fall kan ha hänt.

Dessa handskar är inte så varma som man…

Ett plus är att dom är sköna och man har ett bra grepp i dom, så höst och när det inte är jätte många minus ute är dom en perfekt handske.

2 janvier 2023

Bra service och kvalitet

Det är enkelt att svänga förbi Hogsta Ridsport om man saknar något till sin pålle. Här finns allt man kan önska - och lite till! Utbudet är toppen och bra kvalitet.

26 décembre 2022

En savoir plus sur les différents types d'avis.