Højmark Rejser Avis 573

TrustScore 5 sur 5

4,8

Fantastisk skiferie Alt var godt planlagt fra Højmarks side Fra begyndelsen til slut af ferien SMS fra guiderne hver gang det var et sammentref på pisten eller udenfor Smilende og godt humør

Højmark har styr på sine ski(rejser) Når jeg står på ski, er de eneste udfordringer, jeg har brug for, pisterne i terrænet 😉 🗻 ⛷️ Alt andet omkring mig skal bare fungere perfekt! Og det gør det,... Voir plus

Det er første gang vi rejste på skiferie med Højmark. Alt fungerede-fra start til slut. Vi blev guidet hele vejen. God service ved bestilling af rejsen og god service under rejsen. Dejligt hotel i Wag... Voir plus

Meget glad for at rejse med Højmark Rejser, alt klappede Fra før vi ankom til destinationen og under opholdet blev der taget hånd om os. Guider var venlige og nærværende Vil helt sikkert anbefale... Voir plus

1. Vacances au ski

Informations provenant de diverses sources externes

Skirejser og skiferie - Højmark Rejser er størst og bedst i Alperne. Vælg mellem skirejser til 10 destinationer i Østrig og få en suveræn skiferie.

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

573 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Højmark har styr på sine ski(rejser)

Højmark har styr på sine ski(rejser)
Når jeg står på ski, er de eneste udfordringer, jeg har brug for, pisterne i terrænet 😉 🗻 ⛷️ Alt andet omkring mig skal bare fungere perfekt! Og det gør det, når man booker en pakkerejse gennem Højmark😊 Så fint 😊 Hermed en pokal fra mig til jer 🏆
Dbh Anita

7 mars 2026

Fantastisk skiferie

Fantastisk skiferie
Alt var godt planlagt fra Højmarks side
Fra begyndelsen til slut af ferien
SMS fra guiderne hver gang det var et sammentref på pisten eller udenfor
Smilende og godt humør

28 mars 2026

Meget glad for at rejse med Højmark…

Meget glad for at rejse med Højmark Rejser, alt klappede
Vil helt sikkert anbefale Højmark og gerne rejse med dem igen.

20 mars 2026

En fuldendt og oplevelsesrig skiferie

Vi har haft en helt igennem skøn tur til Livigno gennem Højmark, og oplevelsen levede fuldt ud op til vores forventninger.

Hele guide-teamet gjorde det virkelig godt og var med til at gøre turen endnu mere mindeværdig. En særlig god oplevelse havde vi med Noel, som var vores kontaktperson under opholdet. Med sin rådighed, hjælpsomhed og stærke udstråling var han med til at fuldende oplevelsen og få det hele til at spille.

En varm anbefaling herfra, hvis du ønsker en fuldendt skiferie og guider, der er med til at løfte oplevelsen til noget mere personligt og mindeværdigt

15 mars 2026

Der er styr på det hele

Vi behøber ikke selv spekulerer over praktik i relation til rejsen. Alt er arrangeret og fungerer perfekt.
Det er super betryggende at guiderne kontakter os nogle uger før rejsen, så vi ved at alt er på plads, og desuden er tilstede på hotellet flere gange under vores ophold.

4 mars 2026

Vi fik set rigtigt meget på få dage

Vi fik set rigtigt meget på få dage, en god oplevelse dog vil jeg komme med en bemærkning at bo på 0 stjerne var måske ikke helt i orden, det skal lige nævnes, at i virkelig har ansat et par fantastiske guider Sofie og Mathilde de fik det helt til at spille 🤗🤗

13 mars 2026

God oplevelse, hvor aftensmaden desværre trak ned

Alt var godt bortset fra aftensmaden, hvor niveauet desværre generelt var kritisabelt og væsentlig under den standard, vi har været vandt til med andre bureauer på andre destinationer og hoteller. Store værelser, men lidt ucharmerende med maglende gode stole til ophold

13 mars 2026