Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Heeft langer geduurd dan verwacht maar zoals altijd wel perfect in orde geleverd. Zou wel wat werken aan klantendienst want jullie zijn zo goed als onmogelijk te bereiken .

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb een schroefset besteld bij Hottuning, gewoon via internet. Super overzichtelijke website, voor de zekerheid nog even gebeld met een paar vragen en netjes antwoord gekregen. Kon hem binnen 3 wer... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bij mijn gekochte tweede hands Alfa cabrio ontbraken van de windstopper de bevestigingbusjes. Gebeld met Hotttuning. "Meneer mag ik uw gegevens? Ik stuur vanmiddag gratis 2 busjes naar u toe". Wat ee... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

À propos de l'entreprise

1. Magasin de pièces détachées automobiles

Informations provenant de diverses sources externes

De specialist op het gebied van originele, tuning en styling auto onderdelen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 33 % de ses avis négatifs

Noté 4 sur 5 étoiles

Schroefset bestelling ORDHT06981

21 juillet 2026

Beste Jean,

Bedankt voor je reactie. Excuses voor de vertraging en het ongemak. Vanwege de nationale feestdag op 21 juli in België hebben de verwerking en verzending helaas langer geduurd dan verwacht.

Je bestelling is inmiddels onderweg en de Track & Trace-code is naar je gemaild. We hebben je zojuist ook een e-mail gestuurd met een passende oplossing voor de opgelopen vertraging.

Mocht je nog vragen hebben, reageer dan gerust op onze e-mail.

Hottuning

Top windscherm

Tevreden over ontvangen windscherm voor BMW 2 reeks, heel snel werd geleverd zoals vermeld op de website

1 juillet 2026

Réponse de Hottuning

Dankuwel voor de review Sabine, veel plezier ermee!

Noté 1 sur 5 étoiles

Schroefset besteld op woensdag middag…

Schroefset besteld op woensdag middag …. Levertijd 2 tot 3 werkdagen ….. direct mail dat het besteld / de factuur en de betaling ontvangen is ….. zaterdag morgend een mail gestuurd met de vraag of deze nu eigenlijk al verzonden is , En tot op heden niks meer gehoord ! Alsook geen track and trace ? Terwijl ze al opgestuurd / geleverd zou moeten zijn ….

10 juin 2026

Beste Paul,

Het spijt ons zeer te horen dat u na het bestellen van uw schroefset afgelopen woensdag nog geen duidelijkheid heeft gekregen over de verzending. Onze oprechte excuses voor deze gang van zaken; dit is absoluut niet de service en communicatie die wij nastreven.

Normaal gesproken wordt er bij de overdracht van het pakket aan de vervoerder automatisch een e-mail naar u verzonden met daarin de Track & Trace-gegevens. Omdat deze automatische berichten helaas soms door e-mailfilters worden tegengehouden, willen we u vriendelijk vragen om voor de zekerheid uw ongewenste e-mail (spammap) te controleren. Het is goed mogelijk dat de Track & Trace-link daar al in staat.

Daarnaast is het momenteel erg druk door een grote toestroom van bestellingen. Hierdoor heeft de vervoerder (UPS) helaas te kampen met enige vertragingen bij het verwerken en sorteren van de pakketten, waardoor de beloofde levertijd van 2 tot 3 werkdagen in dit geval helaas is uitgelopen.

Volgens onze huidige gegevens zal uw pakket in ieder geval binnenkort bij u aankomen.

Nogmaals onze excuses voor het misverstand.

Met vriendelijke groeten

Het Hottuning team

Noté 2 sur 5 étoiles

Zelfs via Bol geen reactie

Via Bol een scherm besteld. Werd niet geleverd op het opgegeven adres. Kan gebeuren. Daarna drie keer een beeicht geatuurd waar niet op gereageerd werd. Toen Bol geactiveerd na een week kwamen zij met de oplossing koop ongedaan maken. Omdat de leverancier ook op hun reclamatie niet reageerde.

25 mai 2026

Goede service!

Ik heb een jaar geleden een schroefset voor mijn Volvo bij Hottuning gekocht. Mijn stelsleutel om de set wat hoger te zetten ben ik helaas kwijtgeraakt. Na één telefoontje naar Hottuning wisten ze precies wat ik nodig had en werd een nieuwe stelsleutel kosteloos opgestuurd. Top service!

17 septembre 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Mijn levering duurde even, maar uiteindelijk prima product voor een prima prijs

Ik heb hier een windscherm gekocht voor mijn kever cabriolet. Op de website stond dat het binnen 1 dag geleverd werd en kreeg ik dan ook de volgende dag al een Track&Trace link toegestuurd.
Maar daarna bleef het stil.
Pas toen ik ging vragen waar mijn bestelling bleef, werd mij meegedeeld dat het rechtstreeks bij de fabrikant vandaan moest komen en dat die maar 1x per twee weken aan ze leveren.
Ik kreeg wel 20 Euro korting omdat het zo lang duurde.
Vervolgens bleef het weer stil en ben ik na 2 weken maar weer eens gaan vragen. Weer kreeg ik te horen dat het onderweg was maar dat het nog even kon duren omdat de fabrikant nog niet geleverd had.

Helaas heb ik in dit geval domme pech gehad en waren ze uitverkocht.
Uiteindelijk, 1 1/2 maand nadat ik besteld had, werd mijn windscherm geleverd.
Ik heb ze als tip gegeven dat ze de website moeten aanpassen, dat gaan ze doen!

Uiteindelijk is alles keurig geleverd en heb ik een prima windscherm.

8 juin 2024

Stelsleutel

Bij mijn aangeschafte golf zit een ta technix schroefset gemonteerd, helaas ontbrak de stelsleutel bij de auto.
Na contact met hottuning boden zij aan een sleutel kosteloos toe te sturen.
Wat een service!

18 juin 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Supersnelle service Ik had een onderdeel nodig voor een…

Ik had een onderdeel nodig voor een cabrio windscherm. Maar had geen aankoopgegevens meer. Foto van het onderdeel opsturen naar Hottuning was echter voldoende en tot mijn verrassing werd het gratis toegezonden.

Op diezelfde dag ging de kabel van mijn Madison parasol kapot. Ik wacht nog steeds op reactie(al 2 weken) Dan weet je meteen wat echte service betekend en dat hebben ze bij Hottuning heel goed begrepen, zij reageerden dezelfde dag.

6 mai 2024

Super service

Wat een vriendelijke service. Werden de volgende dag al bezorgd. Super bedankt, Hottuning!

16 août 2023

Zelf verkeerd artikel besteld

Contact gehad met Benjamin van hottuning over windscherm informatie, netjes te woord gestaan.

Mijn bestelling direct gemaakt, (blijkbaar verkeerd gedaan)
Direct door Benjamin terug gebeld dat ik niet het juiste artikel had besteld. Benjamin heeft het direct aangepast en geregeld.
Kortom echt helemaal tevreden met het meedenken.

Ga zeker weer gebruikt maken van hottuning

11 août 2023

Hottuning is een perfect bedrijf

Hottuning is een perfect bedrijf
Als er iets mis is met wat je besteld hebt zorgen ze direct dat het opgelost wordt.
Echt perfect

8 janvier 2023

Beste Peter, bedankt voor uw review. mvg, Hottuning

Noté 5 sur 5 étoiles

Hottuning prima adres voor een cabriolet windscherm

Via Markplaats ben ik bij Hottuning uit gekomen om een windscherm voor onze Cabriolet aan te schaffen.
Het windscherm is van prima kwaliteit de pasvorm is perfect.
Het verzenden en leveren van het windscherm is snel verlopen.
Samengevat een prima adres om onderdelen aan te schaffen

10 octobre 2022

Topservice

Er was iets misgegaan met de verzending van mijn bestelling. Ik heb contact opgenomen met Hottuning. Peter heeft direct een nieuw product gestuurd. Echt superservice! Helemaal top. Ik ben ook erg tevreden met de kwaliteit van het product. Aanrader!

2 septembre 2022

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus