Heeft langer geduurd dan verwacht maar zoals altijd wel perfect in orde geleverd. Zou wel wat werken aan klantendienst want jullie zijn zo goed als onmogelijk te bereiken .
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Ik heb een schroefset besteld bij Hottuning, gewoon via internet. Super overzichtelijke website, voor de zekerheid nog even gebeld met een paar vragen en netjes antwoord gekregen. Kon hem binnen 3 wer... Voir plus
Bij mijn gekochte tweede hands Alfa cabrio ontbraken van de windstopper de bevestigingbusjes. Gebeld met Hotttuning. "Meneer mag ik uw gegevens? Ik stuur vanmiddag gratis 2 busjes naar u toe". Wat ee... Voir plus
Via Bol een scherm besteld. Werd niet geleverd op het opgegeven adres. Kan gebeuren. Daarna drie keer een beeicht geatuurd waar niet op gereageerd werd. Toen Bol geactiveerd na een week kwamen zij met... Voir plus
De specialist op het gebied van originele, tuning en styling auto onderdelen.
Galileistraat 4, 7131PE, Lichtenvoorde, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 33 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Goeie prijsafspraak zeer snelle levertijd. Ziet er ook keurig netjes uit. Zeer blij mee. Heel goed zaken doen een absolute aanrader!!!!!
super dienstverlening , zelfs op oudere geleverde producten. Zeker aan te bevelen
In het verleden minder goede ervaring met dit bedrijf gehad maar dit is correct en goed opgelost door het bedrijf waardoor ik alsnog zeer tevreden ben en de andere review bij deze de prullenbak in kan!!
Dank je wel HOTTUNING
ROB
Zeer tevreden over hottuning. De service is zeer goed. Het schroefset wat we besteld hadden was voor een iets andere uitvoering dan onze auto. Maar door de snelle service van hottuning konden we de delen die niet paste terug sturen en de goede schokbrekers zijn al onderweg.
Snelle levering de volgende dag al geleverd perfecte pasvorm en erg vriendelijk personeel.
Cabrio windscherm snel bezorgd en past perfect, super!
Uitstekende service en producten. Je wordt altijd netjes te woord gestaan en als er iets is lossen ze het altijd op.
Groeten,
Randy
Een leuke medewerker (ik geloof Bram) gesproken. Het windscherm voor de Volvo was niet meer voorradig, maar hij beloofde zijn stinkende best te doen om een nieuwe aankomende zaterdag bij ons te hebben. En dat is gelukt. TOPPIE service
Waardeloos bedrijf
Slechte service, veelste te late levering.
Later dan wat er op internet staat.
Top snelle levering
Het pakket is in oede conditie ontvangen
We zijn zeer tevreden over het bestelde windscherm.
Mooi uitgevoerd,En snel geleverd .
Het geld dat ik per ongeluk teveel had betaald stond binnen éėn week weer op mijn rekening,dank daarvoor.
Top ervaring! Geweldige kwaliteit ook. Schroefset van TiefTech ontvangen. Ooit eens een set van AP gekocht en daar flink voor in de buidel moeten tasten. De set van TiefTech lijkt er kwalitatief niet voor onder te doen en rijdt net zo goed! En dat voor die prijs... Niets dan lof.
snelle service en goede kwaliteit ontvangen.
Onlangs onderdeel gekocht bij Hottuning.
Dit onderdeel had men zelf niet op voorraad en moest van de leverancier in Duitsland komen, welke mij bekend is overigens. Zeer snel geleverd. Echter bleek dit onderdeel niet goed te functioneren. Dit gemeld en er werd direct actie ondernomen.
Binnen no time werd dit probleem goed en deskundig opgelost!
Ik ken deze branche (auto onderdelen/tuning) redelijk goed en ik moet zeggen ...mannen ga zo door!!! Echt een goede en betrouwbare leverancier met een top service !!! Daar kunnen veel bedrijven nog iets van leren is mijn mening.
A.G. Groeneveld
Geweldige service: van het windscherm van mijn Renault Mégane cc was een onderdeel afgebroken. Nu ontvang ik van Hottuning een nieuw scherm en wordt dit scherm ook nog razendsnel geleverd
Adri