giver dem 1 stjerne da vær gang man prøver at bestille inde hos dem kommer man ind på Just eat seriøst hvem er den idiot som ikke har få stået at de har lukket i denmark og at Hungry.dk og just eat er... Voir plus

Altid en god oplevelse med Hungry. Mange restauranter at vælge i mellem og en effektiv kundesupport. Jeg har aldrig rigtigt haft problemer med en bestilling på Hungry, kun en enkelt gang hvor probleme... Voir plus

Jeg oplever ofte problemer med dem som skal levere maden. Aka deres budbringere eller hvad de kalder dem. Har oplevet ofte de kommer meget forsent og endda engang haft en forfærdelig oplevelse hvor h... Voir plus

Deres leverandøre kan lyve for en og selv vælge hvor meget af din bestilling de vil køre ud med, værste service og Hungry selv gør ikke noget ved sådan en ansat. De beklager og refundere det der ikk... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Service de commande de repas en ligne
  2. Service à emporter

À propos de Hungry

Écrit par l'entreprise

Hungry kan du få lækker frisk take away leveret fra tusindevis af lokale restauranter over hele Danmark.
  • Bestil take away online
  • Få gratis bonusmåltider
  • Betal nemt med kort, mobil eller kontant
Bestil også fra mobilen med vores gratis apps til iPhone og Android. Vi har bl.a. et stort udvalg i Aarhus, Odense, Aalborg, København og mange mange flere byer. Kig ind og forkæl dig selv med lækker pizza, sushi eller andet take away bragt lige til døren.

2,6

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

6 k avis

Aucune trace de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Hungry holder hånden over ringe service niveau

Chili Chili på Østerbro tog imod vores bestilling, og ventede derefter en time før de annullerede ordren, kl. 21 om aftenen på en søndag, hvor det er for sent at finde alternativer.

Det smarte for restauranten er, når de ikke magter at leve op til bestillingen, så forsvinder muligheden for en anmeldelse af restauranten. Skrev til Hungry om det kunne være rigtigt, og svaret var en overfladisk skriven udenom, ovenikøbet med en flabet smiley. Bad om at få mine persondata og profil slettet. Det niveau skal man slet ikke døje med.

2 octobre 2022

Dårlig service

Maden kom 1,5 time senere end det som pizzariet havde angivet (angivet var 1-1,5 time), maden var virkelig dårlig og kold. Derefter blev der ingen kompensation tilbudt.
Slet ikke en anbefaling herfra.

1 octobre 2022

Manglende mad til bestilling

Jeg får ikke den mad jeg har bestilt og betalt for leveret
Jeg skal for at få min fulde bestilling, igen bestille og betale fragt
Rigtig dårlig service, da det var hoveddelen af måltidet der manglede. ØV!!

1 octobre 2022

Virkelig dårlig service her i Hillerød

Virkelig dårlig service her i Hillerød, jeg har bestilt pizza til levering før kl. 18 00, nu er kl.. 19:15, vi har intet modtaget..
Det er ekstrem dårlig service, jeg er vred 😠😠😠
Vil gerne påpege at vi altid bestiller hos, Grønnevang pizza, det er byens bedste og det vil vi blive ved med...

30 septembre 2022

Jeg har brugt Hungry MEGET længe men…

Jeg har brugt Hungry MEGET længe men her på det sidste har deres hjemmeside ikke virket for mig. Jeg har prøvet både med Google Chrome og Windows Edge

Jeg prøvede at få hjælp men beskeden var bare:
Det virker hos os så jeg skulle bare bruge appen
Jeg svarede at jeg ikke gad bruge app når det går noget hurtigere på pc
Jeg har brugt hungry i flere år uden problemer

Men medarbejderen var ikke til meget hjælp, heller ikke da jeg fortalte at så måtte jeg jo bare bestille udenom dem. Der svarede de bare: Helt i orden

Så forvent ingen service eller hjælp til support

Bestilling modtaget og bekræftet

Bestilling modtaget og bekræftet. Men senere ringer de og annullerer, og siger at det er udenfor deres leveringsområde... Betalingen blev selvfølgelig accepteret før annullering 🤮👈

Ærgerlig spiseoplevelse, brændt burger

Fik en brændt burger der var så bitter at det ødelagde hele spiseoplevelsen. Jeg kontaktede hungry.dk med en formodning om at jeg ville få en ny burger. De giver kun rabatter, så jeg fik 15% på min næste ordre. Dvs. At jeg skal købe for ca. 500kr. For at få det beløb tilsvarende en burger. Jeg er frustreret over at jeg ikke bare har fået erstattet burgeren, når der er tydeligvis er sket en fejl.

29 septembre 2022

Jeg modtog aldrig det bestilte

Jeg modtog aldrig det bestilte, Hungry tilbød at tilbagebetale 50%. Desværre kunne Visa heller ikke via indsigelse tilbageføre beløbet fordi Dankortdelen af mit kort var blevet brugt ved transaktionen. Brug derfor ALDRIG andet end Visa når du handler med Hungry/Foodora, ellers stjæler de dine penge.

25 août 2022

Aldrig.

Aldrig.
Brug dem aldrig.
Der er ingen kvalitetssikring på de steder de handler med, og når service og kvalitet dumper fatalt, er de komplet ligeglade.
Eller - man bliver tilbudt 20% rabat på næste køb.
Elendigt!

27 septembre 2022

Kolde burgere

Bestiller burgere og får en estimeret tid. Buddet kan ikke finde ud af at bruge Google Maps og kører forkert (på cykel) hvilket bevirker at han kommer næsten 30 min for sent. Kolde burgere er resultatet.
I stedet for at tilbageføre hele beløbet eller om leverer, tilbyder Hungry at refundere 50% som undskyldning. Hvilken service.
Kunne desværre ikke give 0 stjerner og får nok et standard fra kundeservice.

26 septembre 2022

Totalt ringe service

Totalt ringe service af alle!
Forstod ikke hvorfor min mad ikke var kommet, går ind på ordren, hvor der står den er leveret.
Har været hørt eller set et bud med noget mad. Kundeservice mener budet har været her og kan intet gøre fordi klokken er 21:40.

25 septembre 2022

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice - de rammer +45 minutter forkert med leverings tiden også brokker kundeservice sig over man ikke står klar ved døren til at tage imod dem..

25 septembre 2022

Elendig service

Nemt nok at bestille, men jeg fik ingen information om at de ikke kunne levere ordren. Fandt ud af det, da jeg kontaktede dem 15 minutter efter ordren skulle være leveret, hvor de så skrev at de ikke kunne finde et bud til min ordre og hverken kunne sige hvornår eller om min ordre kunne leveres.

17 septembre 2022

Ordre annulleret efter leveringstidspunkt

Det er simpelthen ikke i orden at annullere en kundes ordre to minutter EFTER at den skulle være leveret. Nu står vi 5 mennesker, som ikke kan få vores aftensmad, og restauranten er nu lukket (inkl. alle andre restauranter i nærheden). Flot arbejde, tag et kig på jeres ordresystem inden I får flere sure kunder på denne måde.

16 septembre 2022

Bedste service

Jeg synes os Hungry har de noget af den bedste service, man ikke oplever så ofte. Har man et problem med maden man bestiller, så kontakter man hungry og sammen finder man en fælles løsning. Føler mig godt behandlet og føler mig tryg når jeg bestiller igennem hungry 💪🏻

13 septembre 2022

Luk virksomheden !

1. Hvorfor skal man skrive sin adresse, når maden skal afhentes.
2. Når nu man skal skrive sin adresse, Hva så med at gøre det muligt? Hverken på appen eller hjemmesiden kan det lade sig gøre at ændre sin adresse.

Det er til grin man !!

12 septembre 2022