Udlært som kok i slutningen af 80erne, og har brugt H.W. Larsen som min foretrukne forretning både professionelt og privat. Husker stadig, når vi som kokkelever "lige" skulle ned og kigge på knive eft... Voir plus
Fantastisk service. Fik ikke hentet forsendelsen til tiden, da sidste dag var i weekenden, troede jeg først at pakken gik retur om mandagen. Det gjorde den så ikke. kontaktede H.W. Larsen og VUPTI bl... Voir plus
Når man er glad for at lave mad, er det altid en fantastisk oplevelse at handle hos jer. Der er et så stort engagement og så god rådgivning.
Varerne jeg havde bestilt kom hurtigt, som lovet og alt var som det skulle være. Udvalget af kvalitetsprodukter er stort og det er altid en fornøjelse at kunne forkæle sig selv, med noget nyt udsty... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Vi er blandt de mest seriøse udbydere af professionelt køkkenudstyr i Danmark. Vi ønsker at kunderne skal have præference for at handle med os og at de oplever, at vi er et aktivt, friskt pust i deres hverdag, hvor man altid får det man forventer og gerne lidt til, og hvor man får svar tilbage, hvis noget ikke er, som det skal være.
Slagterboderne 15-21, Kødbyen, 1716, København V, Danemark
- web@hwl.dk
- www.hwl.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 90 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Super service som altid.
Super service som altid.
God vejledning og godt arbejde med slibningen. Det er som om vi har fået nye knive hver gang de har været til slibning.
Hurtig service og levering.
Hurtig service og levering.. altid fået en god personlig service i butikken og god professionel rådgivning
til tiden og i orden
Fantastisk pande
Købte en panden ved dem. Hold nu kæft en lækker panden, steger super godt. De varmeste anbefalinger herfra.
Der manglede tilbehør til kniven
Der manglede tilbehør til kniven, men blev eftersendt efter klage pr. telefon. Så de sidste stjerner får i næste gang.

Jeg havde bestilt varer
Jeg havde bestilt varer, som jeg modtog en bekræftelse på og derefter et tidspunkt, hvornår jeg kunne afhente dem i Brøndby.
Da jeg kommer ned i forretningen får jeg at vide det var en fejl og deres ansatte undrede sig over, jeg overhovedet havde modtaget bekræftelsen, da det var en fejl ifølge den ansatte.
Det viste sig, varerne ikke var tilgængelige. Men sjovt nok lykkedes det at finde dem i butikken og jeg købte dem efterfølgende.
Alligevel har de trukket pengene fra min konto, selv om de selv aflyste samme ordre.
Hvor mange ordrer mon det samme er sket for uden kunden har opdaget H.W Larsen har trukket penge på en ordre, de selv har aflyst?

Superfin service
Superfin service. Den ene vare var i restordre, men blev eftersendt på deres regning.
Nem bestilling, hurtig levering
God hjemmeside, hurtig levering og sikker indpakning af glas 👍
Emballage
Jeg giver jer 5 stjerner, hurtig levering, godt produkt. Super duper.
MEN emballeringen kunne være bedre. Mit køb var en stegepande i jern, kassen var kæmpestor, dette til trods stak håndtaget ud i enden og dermed udsat. Jeg skriver det blot til venlig info.
Ordre: 278235
Altid god service og hurtig ekspedition.
Hurtig levering og god vare
Hurtig service og leverance,også…
Hurtig service og leverance,også omkring jul. Ikke 5 stjerne for jag ledt efter en lidt mindre fileterne køkkenkniv, som desværre ikke findes i Danmak
Rigtig god service
Laksekniven var billig
Laksekniven var billig, og den kom hurtigt. Desværre var der en fejl på varen, hvilket jeg oplyste HWL - som refunderede mig det fulde beløb. Det var jeg meget imponeret over - dejligt med butikker med stolthed og god købmands-snusfornuft. Jeg vender absolut tilbage til HWL.

Vinkøler fortsat ikke leveret
Bestilte vinkølere d. 12. december 2025. Der stod på hjemmesiden, at de var på lager. D. 18 december 2025 fik jeg en e-mail om, at det nu var en restordre. Ingen ny ca. dato blev angivet. Måtte ud og købe andre julegaver så. Fik for et par dage siden en e-mail, hvor jeg skulle bedømme, hvordan oplevelsen havde været. Venter fortsat på pakken!

Sublim service
Hurtig tilbagemelding fra H.W. Larsen om, at ordren var modtaget og en del var i restordre.
I det hele taget følte jeg mig i gode hænder.
5 stjerner for sublim service.
Fin lille smørboks og super hurtig…
Fin lille smørboks og super hurtig levering