Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Hos idoktoren har de verdens bedste kundeservice. Man bliver mødt af et smilende og imødekommende personale. Indleveret min iPhone 13 pro til skærmskifte og den flinke mand bag disken gav mig et supp... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har en gammel Mac pro som var gået ned, og som alle andre havde opgivet, ( køb en ny var svaret) men hos idoktoren.dk gav de den et tjek, skifte blæser og batteri og lidt ekstra kærlighed❤️så nu... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Indleverede min kærestes iphone som var faldet i toilettet l 10.Kl. 11.15 var den renset og færdig. Super service, super søde mennesker. Tlf. virker perfekt igen og kæresten er glad. De fleste butikk... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de réparation de téléphones
  2. aussi dans
  3. Magasin de téléphonie mobile
  4. Service de réparation d'ordinateurs
  5. Service de réparation de matériel électrique

Écrit par l'entreprise

Hvorfor vælge os? Vi er en Dansk virksomhed, der reparerer alle Apple produkter, alle Smartphones, Tablets, Mac-computere og Pc'ere. For os er kvalitet og god kundeservice altafgørende. Hos os er der ingen sure miner, lange ventetider eller dårlige reparationer.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

4,7

Tous les avis

38 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super go service

Super go service! Fik fikset min datters næsten nye PC - som havde været en tur i gulvet - for en meget god pris ved, at indkøbe en tilsvarende brugt PC på DBA, som var gået i stykker og tage reservedele herfra :-).

11 mars 2022

❤️❤️

10/10 ⭐️

Hvis jeg kunne give 10 stjerner, så havde jeg gjort det! Utroligt venlige, hurtig service, super priser og topkvalitet 🙏🏼 Jeg havde en meget smadret iPhone 11, som mit forsikringsselskab ikke kunne “redde”. Jeg kørte til IDoktoren i stedet, og han fiksede telefonen så den virkede og lignede en helt ny 😍 Fantastisk service!!

24 janvier 2022

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var mega god service

Det var mega god service. Min telefon blev fikset hurtigt, og jeg fik den tilbage næsten så god som ny.

22 novembre 2021

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg indleverede en IPAD til rep fredag…

Jeg indleverede en IPAD til rep fredag og blev ringet op lørdag at den var færdig. Vi fik faktisk en IPAD retur, som var langt pænere stand end forventet. Vi er blevet mødt med god service og smil på læben

2 novembre 2021

Dejlig service

Dejlig, Venlig og Hurtig service. Relativ billig, vil helt klart tage har til igen hvis jeg taber telefonen.

2 novembre 2021

Hej Marcin
Tak for din fine bedømmelse, det er dejligt at
du er tilfreds med os.
Ønsker dig en god jul!

Noté 1 sur 5 étoiles

Amatører - stol ikke på dem

Burde have nul stjerner, det kan man så ikke.
Jeg indleverer en MacBook Pro samt en MacBook Air (begge lidt ældre modeller) til service da pludselig at nogle hjemmesider ikke kan tilgås. Får oplyst, at de vil se på det snarrest. Det er lørdag og jeg forventer at høre noget mandag. Hører først noget da jeg selv dukker op. De skal bruge et par dage yderligere. Det gentager sig. Først den efterfølgende tirsdag (11 dage efter indleveringen) bliver jeg kontaktet, at de har opdateret styresystemet m.v. Prisen er 1200 pr. stk. Jeg henter Mac'ne senere på dagen. Til min skræk opdager jeg, at alt data er slettet samt Officepakken. Da jeg efterfølgende møder op i forretningen bliver jeg mødt med "en kold skulder". De undskyldte sig med at jeg kunne bare benytte Icloud. Jeg mener, at iDokteren burde kontakte mig inden de begynder sletning af data, for at sikre sig at enten havde jeg en back-up, benyttede Icloud ellers de kunne tilbyde at kopiere data inden sletning (mod betaling selvfølgelig). Jeg har hørt fra andre reparatører, at dette er god skik. Jeg har efterfølgende brugt hver aften i ca 14 dage på at genskabe hvad der var muligt. Jeg havde en gammel back-up (fra 2020) som hjalp mig lidt på vej. Herudover har jeg måtte købe ny Officepakke.

Jeg syntes, at denne behandling skriger til himlen. Det er amatører og jeg kan IKKE anbefale iDokteren.

30 octobre 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Hold jer væk!

Meget dårlig oplevelse med idoktoren!

Kommer for 7 uger siden med en computer hvor O og L tasten er holdt op med at virke. Jeg får at vide at han vil kigge på det og rense den op, og at jeg kan hente den dagen efter hvor han ville ringe når den var klar. Mandag 4 dage efter uden at have hørt fra ham ringer jeg selv….jeg bliver mødt med beskeden om at nu er det lige pludseligt hele tastaturet som ikke virker… hvordan ved han det når han ikke engang har fået koden til min computer så han kan bruge den..

Nå…jeg møder ham så i butikken, og vi bliver enige om at bestille et helt nyt tastatur til den. Han siger at han ringer så snart han ved om det er muligt at bestille et dansk tastatur til min computer…. Igen er det mig som tager kontakt…jeg får beskeden at han har bestilt et engelsk tastatur men at han bare tager Æ Ø og Å knapperne fra mit gamle og kommer over i.

Ugerne går og der er kun kommunikation fra hans side når jeg selv opsøger det. Der går 7 uger før tastaturet ankommer… han sætter det så på og skriver til mig at nu er den klar men at han IKKE! Kunne påsætte Æ Ø og Å knapperne fra mit gamle tastatur da det var et andet tastatur end det han havde regnet med som han modtog..

Jeg tager så hen for at hente den og tjekker self at alle tasterne virker for en sikkerhedsskyld. Jeg konstatere hurtigt at der er nøjagtig det samme problem som da jeg kom med den helt i starten!! O, L samt nr. 9 knappen virker fortsat ikke!!! Her 3 dage før min skriftlige eksamen.

Jeg bliver så bare mødt med et “det beklager jeg, så må det være noget inde i computeren og ikke tastaturet”.

Magen til amatør service skal man lede længe efter!!

1) Ingen kommunikation medmindre jeg selv tog initiativ til at ringe.

2) Han tjekker ikke engang om det han har lavet virker, påtrods af at han har fået min kode til computeren. Hvis jeg ikke selv havde tjekket det, var jeg bare blevet sendt afsted med en dyr regning

3) Dårligt stykke arbejde! Computeren er blevet langsommere og det er tydeligt at se at tastaturet ikke er sat ordentligt på.

Jeg er møg frustreret og vil ABSOLUT IKKE!! Anbefale Idoktoren. Jeg ender med at skulle købe en helt ny computer nu og det var absolut ikke meningen!

26 octobre 2021

Dejlig service

13 octobre 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Information og kvalitet på højt niveau

Min datter afleverede sin Mac Air og bad om at få skiftet batteri, da vi mente det var defekt. iDoktoren mistænkte straks, at det kunne være noget andet, hvilket var rigtigt. Meget behagelig, ærlig og professionel dialog. Trygt, at man kan sende sin datter ind med en Mac uden at butikken forsøger at oversælge noget. Hurtig reparation til meget rimelige penge. Dem bruger vi helt sikkert igen!

21 août 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Gammel Macpro fik nyt liv :-)

Jeg har en gammel Mac pro som var gået ned, og som alle andre havde opgivet,
( køb en ny var svaret) men hos idoktoren.dk gav de den et tjek, skifte blæser og batteri og lidt ekstra kærlighed❤️så nu kører den igen som en drøm, verdens klasse service, kan kun give dem den bedste anbefaling, og så blev jeg ikke flået for penge men en meeeeget rimlig pris👍Tusinde tak jeg er meget glad kunde

28 juin 2021

❤️❤️😋

Noté 2 sur 5 étoiles

Afleverede min Iphone med en 1 defekt, fik den retur med 3.

Afleverede min IPhone 8 til rep. da den ikke kunne oplade. Fik dagen efter besked om, at flere ting skulle skiftes, hvorfor jeg frabad mig reparation. Ved afhentning 5 timer senere fik jeg beskeden, at de havde monteret nye komponenter i telefonen og, at det ville tage 1½ time at fjerne dem. Mod min oprindelige vilje besluttede jeg, at lade telefonen reparere, for ikke at skulle vente 1½ time på at de fjernede komponenterne.
Måtte imidlertid alligevel vente 1½ time på at få telefonen udleveret, da de manglede enkelte komponenter til at færdig reparere telefonen.
Større blev min frustration og irritation da jeg senere samme aften kunne konstatere, at telefonen havde flere nye defekter. Nu virkede mikrofonen ikke - telefoni umuligt. Telefonen kunne ikke vibrere ved opkald eller sms, når den var sat på lydløs og den udskiftede "homeknap" fungerede langt fra optimalt.
Jeg har ikke tiltro til, at iDoktoren kan udbedre defekterne, så jeg har valgt anden løsning end at benytte min reklamationsret.

27 mai 2021

Réponse de iDoktoren.dk

Hej Søren du skal self gør brug af din reklamation eller få dine penge retur vi beklager meget det du har været udsat for men kontakt os evt. så vi kan finde en løsning . Vi hos i doktoren ønsker at vores kunder kommer igen og glad beklager endnu engang

Mvh kim
IDoktoren.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

super sød mand bag disken

super sød mand bag disken. kommer ind med en smadret skærm IPhone x troede jeg det viste sig så at være en xs som er lidt dyre men den rare mand giver mig den stadigvæk til samme pris 💖. nu ved jeg at jeg har en bedre mobil end jeg gik og troede 🤣. super service god kvalitet og formidabel kundeservice kan varmt anbefales her fra 👍.

18 mai 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg føler at jeg blev taget rigtig godt…

Jeg føler at jeg blev taget rigtig godt imod. Jeg fik svar på de spørgsmål jeg havde og en forklaring + plus løsning på andre spørgsmål som jeg havde udover den bedste service da jeg fik repareret min telefon og instrukser på hvad jeg skal gøre hvis jeg får tekniske problemer med min IPhone.

17 mai 2021

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus