Det er heldigt I har verdens bedste is (for det har I!), for I har sgu ikke verdens bedste app. Håber I snart laver en "tilbage" funktion, for hvis man enten vælger forkert eller går ind på en is, man... Voir plus
L'entreprise a répondu
# afdelingen ved Damhussøen Det er en kæmpe fornøjelse at se, hvor pænt og ryddeligt der ser ud, når man kommer ned til jer. Endnu mere en fornøjelse at se, at der går en medarbejder fra afdeli... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg ELSKER is fra Ismageriet. Smag, kvalitet og helhedsoplevelsen er bare i top. Især afdelingen i Søborg, hvor der altid er rent og pænt, og personalet er ekstra smilende og imødekommende. Der kan g... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har besøgt Ismejeriet på Damhus Torv mange gange, og kommer ofte da jeg bor lige ved siden af og desværre har jeg oplevet det samme problem gentagne gange. Der mangler et tydeligt syste... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hos Ismageriet skaber vi dagligt lækker, frisklavet is med udgangspunkt i de bedste råvarer, hvor kvalitet og omhyggelighed er i fokus. Vi tror på, at det altid betaler sig at gøre sig umage, og derfor bliver al vores is produceret fra bunden i hver enkelt butik – og det kan smages! Ismageriet er stedet, du besøger, når du vil forkæle dig selv og dem, du holder af. Vi er stolte af at lave Danmarks bedste is og glæder os til, at du kommer og smager den. Vores butikker er placeret på Amager nær Ørestaden, på Søborg Hovedgade i Kødbyen og i sommerhalvåret finder du også også på Refshalevej 163F.. Hver butik har sin egen unikke stil, inspireret af den klassiske diner kombineret med friske mint- og grønne toner. Ismageriet er en lille oase, der forener dansk hygge med en stemning af sydeuropæisk sommer. Vi glæder os til at byde dig velkommen!
Søborg Hovedgade 34, 2870, Dyssegård, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 87 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Som altid fin service
Stort lækkert udvalg af is
Følte særlig personlig ekspedition med smagsprøve og vejledning

Réponse de Ismageriet
Jeg bestilte en kugle med vanilje Dubai is. Da jeg spiser den fik jeg aldrig noget Dubai knas på min træske, eller hvid chokolade stykker. Fy en oplevelse. Ændr dog navnet til vanilje is med lidt eksotisk smag. PUHA!!!

Réponse de Ismageriet
Sødeste personle, rigtig god betjening og Ismageriet har det bedste is... Vi kørte fra Slagelse til Amager, så vi håber på at de snart åbner i nærheden af Slagelse

Réponse de Ismageriet
Jeg synes, isen smager vanvittigt godt. Jeres kaffe er også rigtig god. Det eneste jeg kunne ønske lidt bedre, var en sofa i butikken, så man kan sidde lidt længere og blødere, når man spiser isen hos jer.

Réponse de Ismageriet
Hurtig og venlig personale og altid lækker is .
Kunne godt tænke mig andre gratis ting en guf .
Måske vi er mærkelige, men vi er ikke vilde med guf her hjemme . Så hellere vafler elle is .

Réponse de Ismageriet
Har kun ros til jer, det er den bedste is jeg nogen sinde har smagt, så jeg fortæller alle de skal smage jeres is.

Ismageriet Rødovre.
Ikke engang et lavpris varehus har så langsommelige service. Det tog dem ca. 20 minutter at udlevere en enkel isflødebolle igennem deres “Pick Up” udleveringssted, og isen er dog lavet på forhånd😥🤷🏻♂️🥺

Réponse de Ismageriet
Alt smager himmelsk, og stort respekt for de også pynter til Ramadanen, det giver 5 stjerner herfra ✨💫

Réponse de Ismageriet
Jeg bestilte 1 liter is fra Ismejeri og betalte med MobilePay. Pengene blev trukket fra min konto, men medarbejderne kunne ikke finde mig i systemet, og jeg fik heller ikke et ordrenummer. Jeg måtte sidde i butikken og tale med flere medarbejdere (ca. 5 personer) og vente, før min is blev lavet. Det var lidt frustrerende, fordi betalingen var gået igennem, men ordren ikke kunne findes. Jeg håber, de kan forbedre deres system, så det ikke sker for andre kunder.

Réponse de Ismageriet
Seriøst god kvalitet, der bare højner enhver hyggestund derhjemme. Det er bare gourmetstadiet over hvad du kan finde i frysediskene rundt omkring, og giver adgang til en masse spændende smage.

Réponse de Ismageriet
Som altid fantastisk 🍦 og god service

SUPER SERVICE
Købte i dag en islagkage (Rødovre), da jeg kom hjem opdagede jeg at mindst holdbar til, var den 17. februar.
Ringede til butikken som beklagede og tilbød at jeg kunne komme og bytte isen, da jeg oplyste at jeg bor i Greve ville hun undersøge hvornår der kunne komme en medarbejder og bytte isen ! Samtidig blev jeg tilbudt flødeboller og vafler.
Isen blev leveret ca. 2 timer efter hvor medarbejderen beklagede fejlen.
Ja, det er menneskeligt at fejle men det er ikke alle der retter fejl på en så elegant måde.

Réponse de Ismageriet
En savoir plus sur les différents types d'avis.