Johannes Fog A/S Avis

3 214
TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Jeg er meget tilfreds med hele oplevelsen. Varen lever fuldt op til mine forventninger, prisen er skarp, og leveringen gik utrolig hurtigt. Kan varmt anbefales – jeg handler gerne her igen

Fantastisk god kundeservice! Jeg havde ved en fejl købt forkert maling et andet sted og kom til at maile til Johannes Fog i Herlev, som ikke havde noget med købet at gøre. Charlotte besvarede min... Voir plus

Jeg har købt en robotplæneklipper, som jeg desværre ikke kan benytte og må returnere. Jeg fik en mangelfuld information om produktet og især kravene til den rette installation. Velvidende at der er... Voir plus

Købte et Morsø rotisseri, som ankom hurtigt men var defekt. Kontaktede Mosø, flot service der. Anmeldte fejlen med billede. Samme da to timer senere en mail, hvor Morsø har anerkendt manglen og sen... Voir plus

1. Magasin de materiaux de construction

À propos de Johannes Fog A/S

Écrit par l'entreprise

display img

Holder i længden

Hos Fog får du kvalificeret rådgivning til den bedste løsning. Vi hjælper dig med at få overblik og komme i mål med dit byggeprojekt. Lige fra hvad der er godt at vide til vejledning i valg af materialer.

Fog består af ni Trælast & Byggecentre fordelt på Sjælland – i Hørsholm, Fredensborg, Kvistgård, Helsinge, Lyngby, Ølstykke, Herlev, Farum og Vordingborg. Derudover kan du finde det samme produktsortiment og rådgivning på www.johannesfog.dk.

Bolig & design

Maling

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

3 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 58 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(3 214)

389 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Der var lidt bøvl men ellers fint

Der var lidt bøvl ved at bestille grundet problemer med mail addressen som den ikke ville godtage, dog var supporten god til at hjælpe, og så vil det være super at blive informeret nå der bliver sendt af 2 omgange, ellers godt tilfreds 😊

13 juillet 2026

Pas på med Johannes Fog Xl byg webshop

Pas på med Johannes Fog Xl byg webshop, det er et svindel foretagende. Købte i maj 2026 en robot plæneklipper af mærket WORX, den ville ikke lade, og ved opsætning trods kun et par meter fra router kunne den intet finde. Jeg kontakter Fog web shop som fortæller at det sørme ikke er deres problem, jeg skal kontakte Worx, de har så outsoursed deres kundeservice men efter et par opkald og nye forsøg med at starte robotten så sender jeg den retur, dette er nu over en måned siden og i tirsdags kommer der ny mail fra Fog. De vill ikke udstede kreditnota eller blot sende pengene retur.
Så en lille advarsel
KØB ALDRIG VED JOHANNES FOG XL BYG WEBSHOP.

7 mai 2026

Dårlig service

Jeg købte, på nettet,sidst i februar en Artemide Tolomeo bordlampe. Det blev oplyst at der kunne være tale om en udstillings model. Ved afhentning kunne det ses at pakken havde været åbnet. Efter at have samlet lampe kan jeg konstatere at der mangler en skrue og to skiver som afgør hvor meget lampen kan drejes. Kontakter kundeservice og bliver mødt af en medarbejder som er meget mistroisk og meget lidt imødekommende. Bliver afkrævet en masse dokumentation, foto af emballage, kopi af regning mm. Uden at der sker noget. På et tidspunkt har jeg fået nok og i et forsøg på at få sagen afsluttet beder
Jeg servicemedarbejderen om mod betaling, at bestille de manglende dele. Jeg har stadig ikke fået de manglende dele - og ingen forklaring.

16 juillet 2026