Jydsk Vindueskompagni ApS Avis 432

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og god tømrer tilknyttet firmaet. Der var nogle enkelte misforståelse som hurtigt blev rettet så kan kun anbefale at bruge JVK

Noté 5 sur 5 étoiles

Min nye værkstedsdør blev bestilt via hjemmesiden, suppleret med et par afklarende spørgsmål via telefon. Flink og særdeles kapabel mand. Døren ankom nøjagtig på den aftalte dag, med telefonisk varsel... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Fine kvalitet’s vinduer, men dårlig til at kommunikere med kunderne. Man får ingen respons på betaling af vinduer, ingen kvittering eller noget, man skal selv henvende sig for af få noget af vide. Det... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vil først og fremmest fremhæve den rigtig gode vejledning i forbindelse med bestilling af vinduer og dør. Jeg følte mig fra første kontakt i gode hænder, med de mange valg, der skulle foretages. T... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de portes

Écrit par l'entreprise

Jydsk Vindueskompagni Aps forhandler dansk producerede vinduer og døre af høj kvalitet. Alle produkter vi forhandler er DVV godkendte. DVV er en kvalitets- og garantiordning for facadevinduer og yderdøre, der er en ekstra sikkerhed for private kunder. Læs mere på www.dvv.dk.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Noté 1 sur 5 étoiles

Følgende fejl, kom hurtigt frem på produkterne.

JVK fik en ok stor ordre fra os for 6 måneder siden.

Følgende fejl, kom hurtigt frem på produkterne.

1. Hoveddøren er af ringe kvalitet, med et uacceptabelt synlig knast midt på døren, hvilket giver et ujævnt og uskønt udtryk og vækker alvorlig tvivl om holdbarheden og den håndværksmæssige standard.
2. Flere af dørene er beslagene malet og skaller af.
3. WC vinduer skaller af i Transparente i mellem glas. Dele falder af, hvilket indikerer svigt i både materialer og montage. Det gør produktet direkte uanvendeligt i dets nuværende stand.

JVK svare de er på sagen, men vi hører intet fra håndværker eller lig.

14 mai 2025
Avis spontané

Hej Morten

Tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis kede af at høre, at du har haft en oplevelse, der ikke levede op til dine forventninger, og vi vil gerne knytte et par kommentarer til de nævnte punkter.

1. Hoveddøren – Det er korrekt, at der er en synlig knast i træet. Dette er dog fuldt ud accepteret iht. DVV’s standarder for naturlige variationer i træ. Vi har dog forståelse for jeres ønske om en æstetisk forbedring og har derfor også informeret jer om, at dette bliver udbedret, når vejret tillader det – hvilket stadig er planen.
2. Beslag på dørene – I ønskede ved bestillingen malede hængsler, hvilket altid indebærer en vis risiko for afskalning. Vi har tilbudt jer en opgradering til messinghængsler mod betaling, men dette blev der takket nej til. Vi står naturligvis stadig til rådighed, hvis I ønsker at genoverveje denne løsning.
3. WC-vinduer og glasfejl – Vi anerkender, at der er tale om en fejl i glasset fra vores underleverandør. Reklamationen på glasset modtag vi i marts, og blev godkendt af vores underleverandør i starten af april, hvor der omgående blev igangsat produktion af en ny ramme med nyt glas, hvilket I løbende er blevet orienteret om. Denne type løsning kræver lidt tid, da både glas og ramme skal specialproduceres.

Generelt er vi uforstående over for beskrivelsen af manglende kontakt, da vi har været i løbende dialog om sagen – både skriftligt og telefonisk.

Som I også er informeret om, kommer vores servicemand ud til jer i morgen d. 21.05.2025 for at udbedre de nævnte forhold.
Vi bestræber os altid på at levere kvalitetsprodukter og god service, og vi håber, at det forestående besøg vil bringe sagen til en tilfredsstillende afslutning.

Alt fungerede bare godt

Alt fungerede bare godt, fra bestilling til levering og god hurtig kommunikation 😃 og en god samarbejds partner i montage delen 😃

15 avril 2025

Hej Erica

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tiden til at dele din oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin, god og hurtig service

Imødekommende og fin service

16 avril 2025

Hej Katja

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin og nærværende betjening.

Fin og nærværende betjening.
Kan anbefales ...
Alle aftaler overholdt og produkterne fine.

14 avril 2025

Hej Pia

I overholdt aftalerne vedr

I overholdt aftalerne vedr. Levering og kvalitet. I var også gode til hurtigt at give et tilbud.

26 mars 2025

Hej Bruno

alt til tiden

alt til tiden , god kontakt i telefon

2 avril 2025

God kvalitet

God kvalitet, levering til tiden, alt som forventet

2 avril 2025

Hej Mogens

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service. Fik forkert vinduer først men ingen problemer med at få dem byttet med det rigtige beslag. 👍😀

10 mars 2025

Hej Ivan

God pris og kvalitet

God pris og kvalitet. Let bestiĺind og fin kundeservice

18 février 2025

Hej Arne

God service helt igennem

Kompetent
Varer leveret som aftalt
Kvalitet i top 👍👍

31 janvier 2025

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget venlig og hjælpsom betjening

Meget venlig og hjælpsom betjening. Havde kontakt x flere for at komme frem til den helt rigtig løsning.
Varen kommer til aftalt tid og var som forventet, havde været så venlig at sende små maling prøver med, hvis der skulle ske ridser i forbindelse med installering.

24 janvier 2025

Hej Rikke

Noté 5 sur 5 étoiles

Døren var super fin og kom til aftalt…

Døren var super fin og kom til aftalt tid

20 janvier 2025

Hej Kurt

Alt var ok

Alt var ok, dog tog det lang tid før vinduet kom

17 janvier 2025

Hej Annette

Tak for din fine anmeldelse. Vi er klar over, at leveringstiden kan føles lang, men leveringsugen har fremgået af din ordrebekræftelse, så vi formoder, at du i den forbindelse har accepteret leveringstiden.

Vinduer og yderdører

Levering til tiden og hurtig montage :-)

10 janvier 2025

Hej Ib

Holder hvad de lover

De er behagelige at tale med, god kvalitet og holder hvad de lover

11 décembre 2024

Hej Anders

5 stjerner fra start til slut⭐️

Kompetent service, rettidig levering og god dansk kvalitet.
Klart en anbefaling herfra til at købe hos dem.

10 janvier 2025
Avis spontané

Hej Nini

Fik ordentlig besked

3 décembre 2024

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service og søde mennesker i…

Super service og søde mennesker i telefonen som gerne hjælper en. Og rigtig flot teressedør blev leveret.

28 novembre 2024

Hej Ann

Noté 5 sur 5 étoiles

God rådgivning og fin dør.

God rådgivning og fin dør.

25 novembre 2024

Hej JJ

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus