God service og god tømrer tilknyttet firmaet. Der var nogle enkelte misforståelse som hurtigt blev rettet så kan kun anbefale at bruge JVK
L'entreprise a répondu
Min nye værkstedsdør blev bestilt via hjemmesiden, suppleret med et par afklarende spørgsmål via telefon. Flink og særdeles kapabel mand. Døren ankom nøjagtig på den aftalte dag, med telefonisk varsel... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fine kvalitet’s vinduer, men dårlig til at kommunikere med kunderne. Man får ingen respons på betaling af vinduer, ingen kvittering eller noget, man skal selv henvende sig for af få noget af vide. Det... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vil først og fremmest fremhæve den rigtig gode vejledning i forbindelse med bestilling af vinduer og dør. Jeg følte mig fra første kontakt i gode hænder, med de mange valg, der skulle foretages. T... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jydsk Vindueskompagni Aps forhandler dansk producerede vinduer og døre af høj kvalitet. Alle produkter vi forhandler er DVV godkendte. DVV er en kvalitets- og garantiordning for facadevinduer og yderdøre, der er en ekstra sikkerhed for private kunder. Læs mere på www.dvv.dk.
Industriparken 12, 7400, Herning, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Bestilling var enkelt og levering som lovet, vinduer og dør sikert emballeret under transport og en chauffør der var både høflig og omhyggelig. ;-)

Réponse de Jydsk Vindueskompagni ApS
Generelt en god finsch, det undrer dog en gammel sendker som mig den noget uens glasliste montering nogle steder er listen lig med karmen andre steder ikke 🤔

Réponse de Jydsk Vindueskompagni ApS
Hjalp med at finde korrekt reservedel som jeg havde få dage efter - super service

Réponse de Jydsk Vindueskompagni ApS
Her må jeg bare sige at alt er i top. Den bedste kvalitet og de sødeste menneske til at vejlede. Jeg er super tilfreds. Og elsker mine nye vinduer. Jeg skal helt sikkert bruge JVK igen.
Annika

Réponse de Jydsk Vindueskompagni ApS
Ærgeligt at de ikke kan finde ud af at bruge en fragtmand der kommer over hele Danmark. Produktet er jo godt.

Réponse de Jydsk Vindueskompagni ApS
Kvaliteten fejler bestemt ikke noget, pæne mahogni døre jeg modtog. Men for pokker hvor er der latterligt besværligt at være erhvervskunde, med man selv skal regne ud Hva procent i vil have hvornår osv. ikke fordi jeg ikke kan regne i procent, men det er besværligt at bogføre. Så desværre første og sidste gang.

Réponse de Jydsk Vindueskompagni ApS
Fremragende kvalitet på mahogni vinduer.
Har nu for tredje gang fået mahogni vinduer leveret fra Jydsk Vindueskompagnie.
Er rigtig glad for den rådgivning og vejledning man får ved bestilling.
Vinduerne passer perfekt til de tidligere leverede og de kommer til aftal tid.

Réponse de Jydsk Vindueskompagni ApS
Skade på et vindue, som jeg desværre ikke så ved modtagelsen.
Og en gummiliste der sad helt skævt.
Ellers var alt o.k og de gik som de skulle.
Grundet skaderne, var jeg dog nødt til at give afslag i prisen, til min kunde.

Réponse de Jydsk Vindueskompagni ApS
Kom hurtigt efter der var bestilt og varen var i orden .

Réponse de Jydsk Vindueskompagni ApS
Det er altid nemt at ringe til kontoret og få vejledning og rette produkterne til.
Og så er det en god ting, at man ikke som standart vælger 2-lags glas vinduer, hvilket man nemt kan komme til hos andre producenter

Réponse de Jydsk Vindueskompagni ApS
Jeg fik i 2016 leveret en smuk mahognihoveddør med sprossede glas til mit stråtægte hus. Jeg glæder mig stadig over den. Den står så smuk som da den blev levert og isolerer godt. Når man køber døre og vinduer så er kvalitet og holdbarhed noget man først kan tale med om efter nogle år. Så hermed en efteranmeldelse af døren. Jeg er meget tilfreds!
Dato for oplevelse: 22. oktober 2024 / Købsdato: 04. oktober 2016

Réponse de Jydsk Vindueskompagni ApS
Finishen bærer tydeligt præg af, at det her er gået rigtig stærkt.
Det er nu ikke noget, der optager JVK. De henviser blot til at kravene fra DVV er overholdt. DVV kraven vedrører dog kvalitet og ikke finish.
Leveringen foregik heller ikke som lovet. Jeg fik ellers besked på, jeg ville blive kontaktet en time før, men det smuttede også for dem. Det er muligt, JVK bruger en underleverandør til transport, men det er mig uvedkommende.
Jeg har købt vinduer og terrassedøre til hele mit hus hos Jydsk Vindueskompagni, og jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger. Hele processen fra rådgivning til levering har været utrolig professionel.
Kvaliteten af vinduerne og terrassedørene er heldigvis også i top, og jeg kan virkelig mærke forskellen i huset både hvad angår varmeregning og støjniveau ;-)
Leveringen kom til tiden, og alt var præcist som aftalt. Der har været fuld tilfredshed hele vejen igennem. Jeg giver dem 5 stjerner for deres fremragende service, kvalitet og punktlighed.
Jeg vil bestemt bruge dem igen og anbefale dem til andre!

Réponse de Jydsk Vindueskompagni ApS
Det er 4 gang jeg handler med JVK. Super kvalitet i både døre, vinduer og ekspedition. Og så er det dansk produceret. En tilfreds kunde her.

Réponse de Jydsk Vindueskompagni ApS
En savoir plus sur les différents types d'avis.