Jyske bank used to be our top 1 option. However, I got the worst experience. I had a talk with an advisor about house loan. They told us a relative high percent of down payment without a permanent... Voir plus

Lisez les avis des autres
Igennem mange år har jeg haft et godt samarbejde om min økonomi med Thomas Urfeldt. Vi hat et fortrolighedsforhold, som jeg sætter pris på, også om andre forhold end økonomi. Jeg har heller ikke lagt... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg havde fået stjålet alle mine penge gennem et link jeg selvfølgelig aldrig skulle have klikket på. Processen med at lave indsigelse hos banken var let og overskuelig trods min paniske situation. Jy... Voir plus
L'entreprise a répondu
5 ud af 5 stjerner. Vi har lige har boligsnak med Patricia fra Jyskebank på Østerbro. Virkelig god til at forklare og meget overbærende med al skins spørgsmål. God til at forklare om Jyske Bank og der... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Bank for private og erhvervskunder - med alt, hvad du kan ønske af din bank. Du kan få personlig rådgivning om boligøkonomi, investering, formue og pension, når og hvor det passer dig. Her på siden svarer vi alle så hurtigt, vi kan. Venlig hilsen Jyske Bank
Coordonnées de contact
Vestergade 8-16, 8600, Silkeborg, Danemark
- online@jyskebank.dk
- www.jyskebank.dk
Demande des avis aux clients
Lidt uforstående ..
Lidt uforstående ... booker samtale med konsulent omkring at jeg evt vil være kunde.
Modtager dato og klokkeslæt omkring online møde... intet sker!!??

Super kompetent rådgivning m.h.t
Super kompetent rådgivning m.h.t. rådgivning om udbetaling af pensioner.

Advarsel mod Jyske Bank.
Advarsel mod Jyske Bank.
Jyske Bank har siden 04.06.2026 holdt mig med hen med snak i en indsigelsessag, på trods åbenlys svindel. Internetfirmaet Seniorland har trukket 19.899 kr. på min konto - men aldrig leveret den vare, jeg har købt. Jyske Bank påstår, at de ikke må tilbageføre mit tilgodehavende på trods af den åbenlyse svindel.
Min negative oplevelse med Jyske Bank er kort og godt, at når man har allermest brug for sin for bank, svigter Jyske Bank med en udokumenteret påstand om, at de ikke må/kan tilbageføre ens tilgodehavende.

Tilliden er væk
Har haft Jyske bank noget tid, og er virkelig på vej væk. Man kan simpelthen ikke stole på dem, min tillid er væk. Jeg afmeldte en BS betaling, hvorefter den forsvandt fra mine kommende betalinger, og formodede derfor at alt var fint. Dagen efter har de så alligevel trukket beløbet, men også lige tilføjet et gebyr på 300 kr. for "afvisning af postering". Nu 2 dage senere viser det sig så at pengene er kommet retur. Men, at skulle betale 300 for af afvise en betaling er helt ude i skoven.

Réponse de Jyske Bank
Stor tilfredshed med vores bankrådgiver.
Stor tilfredshed med vores bankrådgiver og investeringsrådgiver. Vi oplever begge arrangeret, har stor indlevelse i vores livssituation og kommer med relevant rådgivning til vores økonomiske dispositioner.
Tak for et godt og udbytterigt møde.

Réponse de Jyske Bank
God saglig og professionel rådgivning i…
God saglig og professionel rådgivning i øjenhøjde.

Réponse de Jyske Bank
Jyske bank skal bevise noget positivt
Jyske bank skal bevise noget positivt, efter dårlig behandling fra tidligere (bankens rådgiver.)
Jeg håber min nye( bankens rådgiver) er noget bedre. Vedkommende virker ihvertfald forstående og imødekommende..

Réponse de Jyske Bank
Den personlige betjening af Valdemar…
Den personlige betjening af Valdemar ved låneomlægning af kreditlån. Perfekt.

Dårlig kundeservice
Kære Jyske bank.
Jeg går inde på jeres hjemmeside den 15 Juli og udfylder formularen for at kunne blive kunde hos Jyske bank.
Efter 2 dage ringer til jeres kundeservice. Og fortæller om jeg kunne blive kunde hos Jyske bank. Kundeservice sagde at jeg for vores afdeling i Greve Jyske bank til ringe dig op.
Der er stadig ikke nogle der har ringet der er gået flere dage rigtig dårlig kundeservice.
Jeg kan ikke forstå hvordan at Jyske bank kan få son nogle pæne stjerner på trustpilot ?
Gøksel kizilkaya

Réponse de Jyske Bank
I særklasse kompetent rådgivning i øjenhøjde
Alle parter var velforberedte
En usædvanlig kompetent gennemgang af alle forhold både min baggrund mine ønsker og bankens muligheder.
Topkarakter

Réponse de Jyske Bank
Emil godt forberedt så det kørte bare…
Emil godt forberedt så det kørte bare derud af og vi fik gjort det vi skulle - til stor fornøjelse for den nye pensionist her.

L’expérience Trustpilot