Jyske bank used to be our top 1 option. However, I got the worst experience. I had a talk with an advisor about house loan. They told us a relative high percent of down payment without a permanent... Voir plus

Igennem mange år har jeg haft et godt samarbejde om min økonomi med Thomas Urfeldt. Vi hat et fortrolighedsforhold, som jeg sætter pris på, også om andre forhold end økonomi. Jeg har heller ikke lagt... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg havde fået stjålet alle mine penge gennem et link jeg selvfølgelig aldrig skulle have klikket på. Processen med at lave indsigelse hos banken var let og overskuelig trods min paniske situation. Jy... Voir plus
L'entreprise a répondu
5 ud af 5 stjerner. Vi har lige har boligsnak med Patricia fra Jyskebank på Østerbro. Virkelig god til at forklare og meget overbærende med al skins spørgsmål. God til at forklare om Jyske Bank og der... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Bank for private og erhvervskunder - med alt, hvad du kan ønske af din bank. Du kan få personlig rådgivning om boligøkonomi, investering, formue og pension, når og hvor det passer dig. Her på siden svarer vi alle så hurtigt, vi kan. Venlig hilsen Jyske Bank
Vestergade 8-16, 8600, Silkeborg, Danemark
- online@jyskebank.dk
- www.jyskebank.dk
Demande des avis aux clients

Réponse de Jyske Bank
Netbank bryder ned hver den 1.
Man skulle tro at en bank af Jyske Banks størrelse havde fuldstændig styr på deres IT - men det har de ikke.
Deres netbank går rutinemæssigt ned hver den sidste/første i måneden. Sådan har det været i årevis.

Omlægning af lån
Min bankrådgiver er utrolig hjælpsom og omsorgsfuld. Omlægning af lånet forløb roligt og jeg er meget tilfreds med hele forløbet.

Réponse de Jyske Bank
Jyske bank's netbank er noget mega…
Jyske bank's netbank er noget mega møjside. for det første er det en forviderende måde og komme ind på den. Og for det andet er det efterhånden snart ikke til at komme fordi møjet er gået ned. har i ikke råd til en IT. mand???
eller er det også sparet væk.

Medarbejderen
Medarbejderen, var godt forberedt og kunne komme med konstruktive forslag.

Réponse de Jyske Bank
Min daglige kontakt til Jyske Bank!
Besøg i banken (Odense C) er altid en god oplevelse. Personalet er yderst hjælpsomme og venlige.
Jeg benytter ligeledes banken via min PC - og her må jeg desværre nævne, at det ofte mislykkes at komme ind på kontoen. Opkaldet burde være lidt mere stabilt.
Ellers er jeg rigtig godt tilfreds med Jyske!!

Skattemæssigt overblik
Jeg fik overblik over et par skattemæssige grænser, som kan have betydning for både mig og mine arvinger.

Réponse de Jyske Bank
Virkelig god rådgivning ifm salg af…
Virkelig god rådgivning ifm salg af Jyske Bank aktier.
Dygtig og kompetent rådgiver

Réponse de Jyske Bank
Super forberedelse og god rådgivning.
Super forberedelse af kunderådgiver til møde, der eksakt tog udgangspunkt i input, der blev givet inden mødet. God rådgivning givet i mødet. Mødereferat udsendt kort efter. Næste er igangsætning af aktioner jf rådgivning givet.

Gennemarbejdet materiale
Gennemarbejdet materiale
Velforberedte medarbejdere
God kontinuitet

Réponse de Jyske Bank
Har haft et godt og udbytterigt møde…
Har haft et godt og udbytterigt møde med rådgiver som har lavet samarbejde med vores økonomi rådgiver.

Réponse de Jyske Bank
Min rådgiver er både venlig og meget…
Min rådgiver er både venlig og meget kompetent.
Har været til stor hjælp blandt andet med IT.

Lidt uforstående ..
Lidt uforstående ... booker samtale med konsulent omkring at jeg evt vil være kunde.
Modtager dato og klokkeslæt omkring online møde... intet sker!!??