Banner for Jyske Bank

Jyske Bank Avis

4 029
TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Jyske bank used to be our top 1 option. However, I got the worst experience. I had a talk with an advisor about house loan. They told us a relative high percent of down payment without a permanent... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Igennem mange år har jeg haft et godt samarbejde om min økonomi med Thomas Urfeldt. Vi hat et fortrolighedsforhold, som jeg sætter pris på, også om andre forhold end økonomi. Jeg har heller ikke lagt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde fået stjålet alle mine penge gennem et link jeg selvfølgelig aldrig skulle have klikket på. Processen med at lave indsigelse hos banken var let og overskuelig trods min paniske situation. Jy... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

5 ud af 5 stjerner. Vi har lige har boligsnak med Patricia fra Jyskebank på Østerbro. Virkelig god til at forklare og meget overbærende med al skins spørgsmål. God til at forklare om Jyske Bank og der... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Banque

Écrit par l'entreprise

Bank for private og erhvervskunder - med alt, hvad du kan ønske af din bank. Du kan få personlig rådgivning om boligøkonomi, investering, formue og pension, når og hvor det passer dig. Her på siden svarer vi alle så hurtigt, vi kan. Venlig hilsen Jyske Bank

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(4 029)

1 412 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Rådgivere er altid meget kompetente og…

Rådgivere er altid meget kompetente og velforberedte. Har kun fået gode råd.

Kære Jens,

Dejligt, at du oplever vores rådgivere som både kompetente og velforberedte, og at du har fået god rådgivning hele vejen igennem.
Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Hvis du har brug for vores hjælp, hører vi altid gerne fra dig! 😊

Rigtig god sommer!

Noté 5 sur 5 étoiles

God tid til at snakke om alt En rigtig…

God tid til at snakke om alt En rigtig god rådgiver

Kære Lars

Tak for din anmeldelse. Det glæder mig, at du har haft en god oplevelse med din rådgiver, og at der var tid til at tale tingene grundigt igennem.
Har du brug for vores hjælp, skal du endelig bare tage fat på os - vi står klar til at hjælpe 😊

Ha' en rigtig god sommer!

Noté 5 sur 5 étoiles

I am a Danish national who has lived in…

I am a Danish national who has lived in the uk for decades. When I moved back to Denmark, I had 20 years of self-employment. I first applied to Danske Bank and then Nordea but neither could be bothered because of my complex structure. Then I met Daniel at Jyske and the effort he made for us was incredible. He spent a lot of time understanding my network of companies and worked hard his end to make it fit to Danish mortgage regulations. Exceptional effort and service. Thank you, Mads Dal

3 juillet 2026

Dear Christoffer

Thank you so much for your positive review. I am delighted to hear about your positive experience and especially that Daniel was able to help navigate a complex situation. I am glad that he took the time to understand your circumstances thoroughly and worked diligently to find a solution.
Thank you for choosing Jyske Bank. If we can be any help to you, please reach out 😊

Kind regards,

Kære Michael

Tusind tak for dine 5 stjerner og fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse! Dejligt, du oplever værdien af en fast og velforberedt rådgiver.
Har du brug for vores hjælp, må du altid række ud 😊

Ha' en rigtig god sommer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Personlig rådgiver er alfa og omega.

Personlig rådgiver er alfa og omega.
God tid til at tale min situation igennem, således at rådgiver og jeg sammen kunne finde de bedste løsninger for mig, på den korte og den lange bane.

5 juillet 2026

Kære Trine

Jeg kunne ikke være mere enig! Personlig rådgivning er nemlig helt essentielt for et godt samarbejde 😊 Dejligt du også oplevede, at der var god tid til at finde de bedste løsninger for dig.
Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af os. Kan vi hjælpe dig med noget, må du altid række ud!

Ha' en rigtig dejlig dag

Noté 5 sur 5 étoiles

Anbefalinger i forhold til…

Anbefalinger i forhold til investeringer som tog udgangspunkt i mine forhold uden forsøg på at overtale mig til noget andet.

Kære Steen

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt, du oplevede en rådgivning, der tog udgangspunkt i netop din situation og dine behov. For os er det vigtigt at give relevant sparring og skabe et godt grundlag for dine beslutninger – uden at presse bestemte løsninger 😊

Er der noget, vi kan gøre for dig, må du altid kontakte os!

Super kompetent rådgivning

Super kompetent rådgivning

Kære Helene

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os! Dejligt, du fik kompetent rådgivning - det er helt essentielt for os 😊

Hvis vi kan gøre noget for dig, må du endelig tage fat på os.

Noté 1 sur 5 étoiles

Kærsten og jeg ville vide hvad vi kunne…

Kærsten og jeg ville vide hvad vi kunne købe hus for. Da vi har set på en bolig til 800.000 kr hun har ingen gæld og jeg har lige købt en bil. Vi begge har en god løn og har spare op til de 5% som de ønsker. Efter at have send mange papir og vente på forgæves på møde. Fik vi et afslag bare sådan. Med den begrundelse at jeg have en gæld. Jeg prøve at forklare at vi bor i lejlighed og at vi her betale næste det dobbelte af hvad er lån til et hus ville være. Det var de ligeglad med. Så nu tænker vi lidt på at skifte bank da vi ikke har gæld i banke.

3 juillet 2026

Réponse de Jyske Bank

Jeg er ked af at læse, at du og din kærestes oplevelse hos os har været skuffende. Jeg kan godt forstå, at det er frustrerende at investere tid og energi i en proces, som ender i et afslag. Det lyder samtidig som om vi ikke har været gode nok til at give jer en god forklaring - det beklager jeg.
Tak for at dele jeres oplevelse med os – den feedback er vigtig for os.
Bedste hilsner Anne Stine

Kompetente og effektive medarbejdere

Kompetente og effektive medarbejdere. Gode rådgivere med tid og ordentlighed.

1 juillet 2026

Kære Lene

Mange tak for de fem stjerner og pæne ord.

Det glæder mig meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. God tid og en ordentlig behandling synes vi er vigtigt, så det betyder meget, at du tager dig tid til at dele din oplevelse.

Med ønsket om en fantastisk sommer 😊

Kirsten

Kære Peder

Dejligt at læse, at du havde en godt møde med jeres rådgiver og tusind tak for at give os dine 5 stjerner.
Du må altid række ud til os, hvis vi kan hjælpe dig med noget 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Jyske Bank er ikke bare vores bank – de er en relation, vi har stor tillid til

Vi har netop haft endnu et rigtig godt møde med Jyske Bank, og som altid gik vi derfra med en følelse af tryghed og tillid.
Det, jeg sætter mest pris på, er, at rådgivningen altid tager udgangspunkt i vores situation og de ting, der er vigtige for os lige nu. Samtalerne er relevante, nærværende og handler ikke kun om økonomi, men om de beslutninger og planer, der har betydning i vores liv.
For mig er Jyske Bank mere end bare en bank – det er en relation. Vi oplever altid kompetent rådgivning, ærlig sparring og medarbejdere, som er oprigtigt interesserede i at hjælpe. Når vi har spørgsmål eller brug for rådgivning, er der altid hurtig hjælp at hente.
Det giver en stor tryghed at vide, at vi har en bank og en rådgiver, som kender os og vores behov. En varm anbefaling herfra.

22 juin 2026

Kære Lennard,

Tusind tak for din flotte og personlige anmeldelse og varme anbefaling. Det betyder rigtig meget at læse, at du oplever Jyske Bank som mere end bare en bank, og at du føler dig mødt med både nærværende og relevant rådgivning. Jeg er særligt glad for, at du oplever både tryghed, ærlig sparring og hurtig hjælp, når behovet opstår.

Du må endelig række ud til os, hvis vi kan gøre noget for jer - vi står altid klar til at hjælpe 😊

Ønsker dig en rigtig dejlig dag!

Noté 5 sur 5 étoiles

Utroligt god og venlig bankrådgiver.

Utroligt god og venlig bankrådgiver.
Vi har tidligere været skiftet væk men en fusion gjorde vi kom tilbage og sikke da et held for Nicole fra Køge afdelingen er suveræn.
Hun har fået alt som vi ville have til at ske, og hun er virkelig hurtigt til at svare samt få tingene gjort.
Kæmpe ros herfra til deres afdeling i Køge og især Nicole.

2 juillet 2026

Kære Lasse

Tusind tak for de pæne ord! Og tak fordi du deler din oplevelse med os her på Trustpilot.
Hvor er det dejligt at høre, at du har haft så god en oplevelse med Nicole og teamet i Køge!

Er der noget, vi kan gøre for jer, må I altid række ud - vi står klar til at hjælpe 😊
Ha' en rigtig dejlig dag!

Kære Kjeld

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse! Det er meget værdsat 😊
Hvis vi kan gøre noget for dig, må du endelig tage fat på os - vi står altid klar til at hjælpe dig godt videre.

Ønsker dig en dejlig dag!

Det er ligetil

Nemt, enkelt og kundeminded tilgang

18 juin 2026

Kære Leon

Tusind tak for den beskrivelse! Det er lige akkurat nogle af de ord, vi rigtig gerne vil forbindes med 😊

Dejligt du ville dele din oplevelse og så må du altid række ud til os, hvis vi kan hjælpe med noget.
Jeg ønsker dig en rigtig god dag!

Noté 5 sur 5 étoiles

Når man har et problem kan man altid…

Når man har et problem kan man altid finde en løsning med en medarbejder fra Jyske Bank, som kunde gennem mere end 40 år har jeg aldrig gået forgæves.

Kære Jens

Sikke en dejlig anmeldelse! Tusind tak for de ord 💚
Det glæder mig virkelig, at du gennem mere end 40 år har oplevet, at der altid er hjælp at hente hos os. Tak for din tillid gennem alle årene - og vi vil fortsat altid gerne høre fra dig, hvis vi kan hjælpe med noget 😊

Ønsker dig en rigtig god dag!

God rådgivning

God rådgivning

26 juin 2026

Réponse de Jyske Bank

Dejligt du har fået god rådgivning! Det er præcis det, vi gerne vil give.
Kan vi hjælpe med noget, må du altid kontakte os 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Mangeårig lokal rådgiver som har fulgt…

Mangeårig lokal rådgiver som har fulgt os, vores liv og økonomi i ca. 30 år

25 juin 2026

Réponse de Jyske Bank

Tak for din flotte anmeldelse 💚
Det glæder mig, at du gennem så mange år har oplevet værdien af en rådgiver, der kender både dig, din familie og jeres økonomi. Tak for den tillid, du har vist os gennem årene.

Er der noget, vi kan hjælpe med, står vi altid klar 😊
Ønsker dig en rigtig god dag!

Noté 4 sur 5 étoiles

Vi fik en rigtig god behandling af…

Vi fik en rigtig god behandling af vores kunderådgiver.

25 juin 2026

Kære Ib

Mange tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at I har haft en god oplevelse i mødet med os.

Jeg ønsker dig en dejlig sommer 😊

Kirsten

Venlig og imødekommen 😁

Venlig og imødekommen 😁
Virkelig dygtig rådgivning angående vores midler
fremover 👍

23 juin 2026

Kære Birgit

Tak for den flotte anmeldelse - dejligt, du ville bruge tid på at dele den med os 😊
Hvor er det rart at læse, at du følte dig godt taget imod, og at rådgivningen gav dig værdi i forhold til jeres planer og økonomi fremadrettet.

Kan vi hjælpe med noget, må du endelig kontakte os!

Noté 1 sur 5 étoiles

Simpelthen for dårligt netbank er nede…

Simpelthen for dårligt netbank er nede d.1 første og bare ofte nede - you had one job...

Kære Rasmus
Tak for din anmeldelse. Du har helt ret – det er for dårligt. Jeg lover, at vi arbejder målrettet på at forbedre stabiliteten og sikre dig en bedre brugeroplevelse.
Tak fordi du har taget dig tid til at give os feedback.
Bedste hilsner Anne Stine

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus