L'entreprise a répondu
Altijd zeer vriendelijk en behulpzaam! zeer tevreden over de service, en ontzettende vriendelijke medewerkers, niets is te veel! ook de app werkt fantastisch.
De medewerkers van Janssens Kassasystemen hebben het hele proces van de overgang naar een nieuw kassasysteem heel erg goed begeleid. Snelle en directe communicatie, goede voorbereiding en plaatsing... Voir plus
Al jaren tevreden klant bij Janssens kassasystemen. Begonnen met het eenvoudige Tripos systeem en nu over naar Storecontrl Cloud. De begeleiding tijdens deze overgang was zeer goed en geen vraag was t... Voir plus
Écrit par l'entreprise

Al meer dan 40 jaar zijn wij dé specialist op het gebied van afrekenen.
Als gevolg van onze ruime ervaring en expertise beschikken wij over een krachtig aanbod in kassa-automatisering, na een weloverwogen selectie van leveranciers.
Wij zijn er. Altijd.
Janssens Kassasystemen biedt u diverse totaaloplossingen van geïntegreerde kassa’s, bedieningsunits en computersystemen (hard- en software). Het belangrijkst is nog wel dat we als geen ander begrijpen waar de behoeften en uitdagingen liggen van onze relaties. Dit komt vooral omdat we niet alleen verstand hebben van automatisering en kassa’s maar ook van Horeca en Retail organisaties.
Industrieweg 12R, 5753PC, Deurne, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
Probleem snel verholpen! Heel fijn, alleen keert het probleem steeds na verloop van tijd terug
Snelle en directe communicatie, goede voorbereiding en plaatsing van de kassa's en voortdurende support bij onze vragen. Wij zijn heel erg tevreden.
goede communicatie tijdens het hele aankoop- en plaatsingsproces

Réponse de Janssens Kassasystemen B.V.
Altijd binnen 15 minuten respons, vragen worden serieus genomen en goed beantwoord

Réponse de Janssens Kassasystemen B.V.
Ik heb op 2 september een app gestuurd en ons probleem uitgelegd. daarna werd er voor 9 september een afspraak gemaakt om het op te lossen, een hele week dus.. Toen heb ik nog een tijdje moeten wachten voordat er iemand belde en moest ik het opnieuw uitleggen en was het met een telefoongesprek van 5 minuten opgelost. Dit moet volgens mij efficiënter kunnen

Réponse de Janssens Kassasystemen B.V.
We zijn snel en accuraat geholpen, bij onze laatste storing

Réponse de Janssens Kassasystemen B.V.
Het systeem is niet zo stabiel en gebruiksvriendelijk als ons bij aankoop beloofd was, zeker v.w.b. de functionaliteit bij onze entree. Ik heb het idee dat het niet volledig is uitgetest voordat het in de verkoop ging, m.a.w. een meta versie

Réponse de Janssens Kassasystemen B.V.
Erg prettige ervaring van het verkooptraject met Pim naar de implementatie met Menno. Gezien de complexiteit van onze organisatie (Broodjeszaak, Indoor Activiteiten Bar, Restaurant en evenementenlocatie) hadden we een systeem nodig dat met elkaar kon praten maar toch in de behoefte te voorzien om te koppelen en dit kon. Veel maatwerk afgeleverd en daarnaast bij storingen een snelle whats app service. Ook al was dit tov telefonisch wel even wennen maar het werkt.

Réponse de Janssens Kassasystemen B.V.
Vakkundig personeel dat voor iedereen een oplossing op maat biedt