Min ordre blev sendt i to dele og den ene nåede ikke frem til trods for at jeg inden bestilling og levering talte direkte med webshoppen. Jeg har efterfølgende henvendt mig både via mail og deres hjem... Voir plus

Sprød oplevelse at modtage sin pakke fyldt med lækre snacks lynhurtigt !! Jeg købte også nogle Ostepopssokker somvar et kæmpe hit som gave til mine 2 sønner ! Jeg skal bestille mere direkte fra k... Voir plus

L'entreprise a répondu

Alle poser lever til fulde op til vores forventninger og på trods af transport, hvor nogle poser kunne være blevet klemt, så ser alt fint ud. Kan helt klart anbefales. Og så var der hurtig levering ov... Voir plus

L'entreprise a répondu

Dyr og langsom levering. Sender den flere dage efter ordren er langt. Og tager meget høj pris for leveringen.

3,6

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

Demande des avis aux clients

A répondu à 68 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

3,6

Tous les avis

76 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hurtig levering

Hurtig levering, gode varer og fornuftige priser.

20 juin 2025

Réponse de KiMs

Det lyder som tre sprøde prikker over i’et! Tak for anmeldelsen – og for at sprede snack-glæde😎

Pose med luft

Jeg købte idag en pose med luft, og virksomheden var så søde at putte lidt chips i den 💪🤩

11 juin 2025

Réponse de KiMs

Det lyder som om, vi fik pustet lidt for meget luft i posen – men heldigvis fik vi hurtigt sendt lidt ekstra sprødhed din vej🥳

Fint tilfreds

Pakken blev leveret 5 dage efter jeg bestilte (de skriver leveringstid 2-5 dage) så det er helt fint, det er ret billige chips især hvis man køber en pakke. Vil klart anbefale

20 mai 2025

Réponse de KiMs

Sprød anmeldelse – tak for det!
Vi er glade for at høre, at både levering og priser ramte helt rigtigt. Og hey – du har fuldstændig ret: Vores pakker er en god deal😉

Billigste sted på nettet at købe de små…

Billigste sted på nettet at købe de små chipsposer. Leveringen kunne godt være hurtigere, men de skriver selv levering 2-5 dage på hjemmesiden.

27 avril 2025

Réponse de KiMs

Tak for de fem stjerner og for at snacke med os! 😎
Vi gør vores bedste for at holde både priserne og poserne i topform – og så lover vi, at vi nok skal gi’ lageret et ekstra vink med snackhandsken, så tempoet følger med!

Alt var som det skulle være

9 mai 2025

Réponse de KiMs

Hvor er det bare sprødt at høre!😎
Vi elsker, når alt spiller – men hvis du har input til, hvordan vi kan nappe den sidste stjerne næste gang, så tager vi gerne imod!

Rabatten ved tilmelding af nyhedsbrev er ikke eksisterende…

Jeg bestilte chips via jeres hjemmeside og blev lovet 10% rabat, hvis jeg tilmeldte mig nyhedsbrevet. Ved tilmeldingen blev det oplyst at det kunne tage op til 15 minutter at modtage rabatkoden. Den dukkede aldrig op og rabatten udeblev, selvom jeg gjorde opmærksom på det i beskedfeltet ved min videre bestilling.

Det er denne type kundebehandling der får mig til ikke at handle samme sted igen og jeg vil fremadrettet gøre venner og bekendte opmærksom på, hvilken kundeservice man kan forvente hos jer.

4 mai 2025

Hej Mads!

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – selvom den desværre ikke blev, som vi havde håbet☹️

Vi er virkelig kede af, at rabatkoden udeblev, og at du ikke fik den oplevelse, som du forventede. Det er bestemt ikke meningen, og vi vil undersøge, hvad der er gået galt, så vi kan undgå det fremover!

Vi vil meget gerne gøre det godt igen – og for at finde din ordre, må du meget gerne kontakte os direkte her: https://kims.dk/kontakt-os-hos-kims

hurtig levering

hurtig levering, alt ok

24 avril 2025

Réponse de KiMs

Det er sådan, vi bedst kan li’ det – hurtigt, nemt og knasende lækkert😎 Tak for din anmeldelse og for at snacke med os!

Har I ændret på smagen på snack chips…

Har I ændret på smagen på snack chips med sour cream & onion?
Syntes smagen er noget flad og selve chipsene er ikke så sprøde mere.

17 avril 2025

Réponse de KiMs

For pokker da! Vi er kede af at høre om din dårlige oplevelse med Snack Chips - sådan skal det jo ikke være! Vi har ikke ændret på smagen i vores Snack Chips med Sour Cream & Onion. Det kan dog være svært at lave vores Snack Chips helt ens, da de er lavet af naturprodukter, og derfor varierer hen over året i tekstur mv. Der kan altså forekomme små forskelle i både processen og forarbejdningen, der kan komme til at ændre produktet. Vi bestræber os dog altid på at lave ensartede produkter, og arbejder derfor på at minimere de forskelle, der kan forekomme fra gang til gang. 😎

Men TAK fordi du skriver – vi tager altid feedback med videre, så vi kan sørge for at blive endnu bedre! Vi håber at dine næste bider af KiMs bliver himmelske!

Du må have en rætti sprød dag! 😎

Købte en party kasse

Købte en party kasse, hurtig levering, alt var som det skulle. Dog lidt dyrt

11 avril 2025

Réponse de KiMs

Tusind tak for de 4 sprøde stjerner og for at fyre op under festen med vores Festpakke🥳 Vi er glade for, at alt spillede – også selvom prisen måske knasede lidt😉 Vi gør altid vores bedste for at pakke mest muligt snack-lykke i hver eneste kasse!

Høj pris, lav kvalitet

Selvom priserne er steget gevaldigt, købte jeg for et par dage siden en pose KiMs chips med sourcream & onion, fordi jeg husker KiMs version af netop denne smagsvariant som den bedste. Chipsene var dog meget skuffende - tørre, hårde og med langt mindre smag end før i tiden. Så samtidig med at priserne stiger, daler kvaliteten - det er rendyrket griskhed.

9 avril 2025

Hey Maria,

For dippen da! Tørre chips må jo næsten være én af de syv chips-synder 😉 Det lyder til, at du måske har været en uheldig kartoffel, og at der er sket en fejl – hop gerne ind på https://kims.dk/kontakt-os-hos-kims/ og opret en reklamation, så kan vi nemlig undersøge det nærmere 😎

Vores snacks skal jo være lige så sprøde som en stjerneklar himmel – og vi håber, din næste pose smager himmelsk! 😉

KiMs

Har lige åbnet en pose griller efter…

Har lige åbnet en pose griller efter jeg ikke har spist dem i nogle år og de er da godt nok blevet fuldkomment elendige. De smager som de vildeste discount chips. Jeg google det og kan se at det åbenbart har været et problem i nogle år nu, og at flere af deres andre chips også er dalet i kvalitet. Jeg har desuden også selv lagt mærke til at bl.a. favorit mixet virker mere kedeligt, især er selve chipsne meget fyld agtige og bliver hurtigt til en stor klump uoverkommelig masse i munden som man mest af alt bare har lyst til at spytte ud, men det er dog først nu at jeg har kunnet sætte en finger på det, da griller varianten er blevet uhyrligt dårlig i forhold til andre varianter. Virkeligt for dårligt og det er uden tvivl sidste gang jeg nogensinde køber griller, og jeg vil nok generelt undgå kims fremover. Det er ikke engang et dansk ejet firma mere, så den trækkraft har de heller ikke.

5 avril 2025

Hey Chris!

For dippen da' – det lyder godt nok som en mindre heldig snackoplevelse med vores Griller, og det er vi virkelig kede af at høre!

Vi kan godt høre, at du tidligere har været rigtig glad for Griller, og netop derfor er det ekstra ærgerligt, at de ikke længere lever op til dine forventninger. Vi ved, at smag er forskellig, og vi tager selvfølgelig alle tilbagemeldinger alvorligt – vi arbejder nemlig altid på at gøre vores snacks knasende sprøde og fulde af smag.

Når du oplever, at tingene ikke spiller, må du meget gerne oprette en reklamation via dette link: kims.dk/kontakt/kundeservice. Så vil vi nemlig rætti’ gerne undersøge, hvad der er sket med de sprøde lækkerier.

Vi takker for din feedback og ønsker dig en knashamrende sprød dag!😎
Bedste hilsner

der manglede 1 pose flæskesvær

der manglede 1 pose flæskesvær, det er kun 10 kr, men jeg har forgæves prøvet at maile til dem på forskellige mail-adreesser

31 mars 2025

Hej Helle!

Tak for din anmeldelse. Hvor er vi kede af at høre, at der manglede en pose flæskesvær i din ordre – det er selvfølgelig en kæmpe fejl!☹️

Du må meget gerne kontakte os her, så vi lynhurti' ka' finde en løsning https://kims.dk/kontakt-os-hos-kims/

KiMs

Det er altid rart med billige priser

Det er altid rart med billige priser. Når man har bestilt, går det hurtigt med at få varen.

25 mars 2025

Réponse de KiMs

Billige priser og lynhurtig levering – det lyder som den sprødeste kombination!🤩 Tak for de flotte ord og goe' anmeldelse!