Min ordre blev sendt i to dele og den ene nåede ikke frem til trods for at jeg inden bestilling og levering talte direkte med webshoppen. Jeg har efterfølgende henvendt mig både via mail og deres hjem... Voir plus
Lisez les avis des autres
Sprød oplevelse at modtage sin pakke fyldt med lækre snacks lynhurtigt !! Jeg købte også nogle Ostepopssokker somvar et kæmpe hit som gave til mine 2 sønner ! Jeg skal bestille mere direkte fra k... Voir plus
L'entreprise a répondu
Alle poser lever til fulde op til vores forventninger og på trods af transport, hvor nogle poser kunne være blevet klemt, så ser alt fint ud. Kan helt klart anbefales. Og så var der hurtig levering ov... Voir plus
L'entreprise a répondu
Dyr og langsom levering. Sender den flere dage efter ordren er langt. Og tager meget høj pris for leveringen.
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Sømarksvej 31-35, 5471, Søndersø, Danemark
- webshop@kims.dk
- www.kims.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 68 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Bestilte en kasse med de ting som har…
Bestilte en kasse med de ting som har kort holdbarhed til en god pris, og der var hurtig levering.. det gør jeg gerne igen.

Kims Bacon...nu mindre😡
Det irtitere mig virkelig meget, når man ingen problemer har med, at skrive der er 50% mere i posen, men når det går den anden vej, som med Kims Bacon - der nu er gået fra 100 gram til 80 gram - ikke skrives noget.
Prisen er selvfølgelig den samme...altså....aghhh😡😡😡

Réponse de KiMs
Ingen smag hårde chips lidt mindre i posen end andre.
Svar: det jo et rigtigt fint standard svar i kommer med der. Men ikke rigtig noget brugbart jo. Jeg vil lige nævne at lays kommer 185 gram inderes poser hvorimod i er gået den anden vej er lays gået op i gram. Og til samme pris hvis ikke billigere. Og så er der bare meget mere krydderi på deres chips.
Eller dvs alt for lidt på jeres.
-------------------------------------------
Kims chips har været i forringelse de sidste 2-3 år hvor der skete et tydeligt fald i mængden af deres krydderier eller lignende. I hvertfald fik smagen virkelig et hak ned.
Her på det seneste er det blevet endnu værre. Deres bølgechips feks og chips generelt er blevet stenhårde at gnaske på og krydderier og smag er der intet af.
Heldigvis har taffel og lays max taget fat med deres gode sour cream and onion. Der kan Kims godt pakke sammen.
Har så prøvet andre favoritter som havsalt og american grill samt dem med kylling.
Men ærlig talt bliver skuffet hver gang.
Vi køber ikke Kims mere heller ikke når de er på tilbud. Desværre er de blevet ret intense med at reklamere og det har de sikkert brug for.

Godt som altid
Købt lidt af hvert, bla. deres peanuts som jeg elsker.
Meget sjovt man kan bestille en kasse derhjemme fra med det man kan lide!

Kims er bare min favorit chips generelt
Kims er bare min favorit chips generelt

Perfekt løsning
Perfekt løsning, og 2pakker jubilæums pakker præcist leveret. God hjemmeside

👍😊😊😊
Okay hurtig levering og produktet har over 1 måneds holdbarhed (sidste salgsdato). Mange penge sparet.

Hurtig og venlig betjening
Vi fik lige det vi ønskede os og som ikke kan findes i butikkerne mere, - Panda choco lakrits salmiak!

Réponse de KiMs
Mega god ide at man kan bestille en…
Mega god ide at man kan bestille en stor pakke hjem til sig selv

Gode chips og nødder.
Gode chips og nødder.
Det eneste problem er oste pops finger.
Kunne I ikke lave noget lignende spise pinde til at tage dem med?

Réponse de KiMs
Alle poser vejede mindre end de skulle…
Alle poser vejede mindre end de skulle og + manglede koder

Réponse de KiMs
God forståelse og perfekt behandling af…
God forståelse og perfekt behandling af mit problem

30 KR for en pose chips nu
30 KR for en pose chips nu , kontra 12 kr for de billige chips som der næsten er dobbelt så meget i posen af .
HVORDAN ???

Hår i maden. Føj.
Jeg er færdig med Kims chips. Alt for mange gange har der været hår i en pose som helt sikkert ikke er mit eget hår.

Réponse de KiMs
Sprød oplevelse at modtage sin pakke…
Sprød oplevelse at modtage sin pakke fyldt med lækre snacks lynhurtigt !!
Jeg skal bestille mere direkte fra kIMs kilden!

Réponse de KiMs
Jeg har skrevet en klage til Kim…
Jeg har skrevet en klage til Kim kundeservice, men Kims har ikke svaret. Hilsen Lars

Kun 2 ud 4 modtaget.
Jeg bestilte bla. En pose af hver af de nye guldfarvet poser og accepterede at jeg skulle betale normalprisen + fragt. Da jeg så modtog pakken, var det kun 2 af de guldfarvet og så 2 i deres almindelige poser.
Det synes jeg er snyd og lader til, at KiMs er mere profit orienteret end kundevenlighed. Der kunne have været en chance for, at anmeldelsen ville have været mere positiv, hvis der havde været kontakt fra KiMs, at de måske ikke lige havde flere på lager eller om de måtte erstatte eller noget tredje.
Fremover vil jeg ikke købe specielle produkter igennem KiMs side, da man ikke kan stole på, at man får det, som man har betalt for.

L’expérience Trustpilot