Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Min ordre blev sendt i to dele og den ene nåede ikke frem til trods for at jeg inden bestilling og levering talte direkte med webshoppen. Jeg har efterfølgende henvendt mig både via mail og deres hjem... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sprød oplevelse at modtage sin pakke fyldt med lækre snacks lynhurtigt !! Jeg købte også nogle Ostepopssokker somvar et kæmpe hit som gave til mine 2 sønner ! Jeg skal bestille mere direkte fra k... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Alle poser lever til fulde op til vores forventninger og på trods af transport, hvor nogle poser kunne være blevet klemt, så ser alt fint ud. Kan helt klart anbefales. Og så var der hurtig levering ov... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 3 sur 5 étoiles

Dyr og langsom levering. Sender den flere dage efter ordren er langt. Og tager meget høj pris for leveringen.

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 68 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

3,6

Tous les avis

76 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Smagsløse og til vanvittig overpris, køb de billige eller Taffel i stedet

Enorm mangel på smag/"krydderi" på deres chips osv., jeg plejede at elske deres chips ol. da jeg var yngre, men de er ikke engang en skygge af hvad de var. De billige chips man finder i alle butikker er bedre, billigere og man får meget mere. Taffels gør det bedst, de er ikke smagsløse men rammer som regel plet med mængden af "krydderier" med deres produkter.
Jeg forstår ikke hvordan firmaet holder sig i live med så elendige produkter. Det er sikkert fordi de har en indtjening på 1000%, højst sandsynligt meget mere. Det er med sikkerhed ikke pga. kvaliteten, da den er fraværende.
Jeg er færdig med at købe Kims.

SVAR:
Det var mine yndlings chips da jeg var barn, det er de bestemt ikke længere.
Hvis jeg skal nævne et par stykker der skuffer:
American grill, havsalt, bølge chips, sour cream & onion, skruer, snack chips sour cream & onion, snack chips original & franske kartofler. Og det var bare fra jeres chips afdeling.

18 janvier 2025

Réponse de KiMs

For dippen da.. Der findes jo praktisk talt intet mere forfærdeligt, end at blive skuffet over sine yndlingschips. KiMs chips er lavet i Danmark med de lækreste ingredienser, og det skal kunne smages i hver bid 😎 Vi siger K for feedback, og er der et specifikt produkt, du er skuffet over, må du altid gerne kontakte os, så vi fluks kan sende din henvendelse videre til vores kvalitetsafdeling 💛

I mellemtiden er der bare at sige op me' humøret og ne' me' dippen! 😏

Meget tilfreds

Meget tilfreds. og hurtig levering og godt indpakket varer. Og sat et sikkert sted

29 décembre 2024

Hej Linda!

Tak for din anmeldelse🤩 Det er li' de ord, vi vil høre.

Noté 4 sur 5 étoiles

Det var nemt og hurtigt at bestille og…

Det var nemt og hurtigt at bestille og modtage produkter fra kims, dog var de rødløg og balsamico chips jeg købte mere eller mindre knuste.

13 décembre 2024

Hej Hannah!

Tak for din anmeldelse😎 Der er ikke noget værre end knuste chips. og vi gør alti vores absolut bedste for at pakke forsvarligt. Desværre lykkes det bar' ikke altid. Du må meget gerne kontakte vores kundeservice, så vi kan finde en løsning.

De sprødeste hilsner, KiMS

Nemt og hurtigt

26 décembre 2024

Hej Anita!

Tak for den goe anmeldelse😎 Den sætter vi pris på!

Perfect

Helt fantastisk og ingen problemer 😊 Er mega fan af deres "Stop madspild"-afdeling, hvor priserne rent faktisk noget, man kan forholde sig til i disse tider 😉 Og alt blev leveret inden for kort tid.

21 décembre 2024

Hej Peter!

Tak for den goe' anmeldelse og sprøde ord🤩 Vi elsker fans af vores "Undgå Snackspild-kategori". For man skal ikke græde over spildte snacks, som man siger… specielt ikke, hvis der ikke findes spildte snacks! Og det er du med til at sætte en stopper for😉

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har købt 5 julekalendere til alle…

Jeg har købt 5 julekalendere til alle mine børn. Og i sjovt nok i den 1 kasse ingen mysterie poser.

I kasse nummer 2 og 3 manglede der flere datoer.

I kasse 4 nummer 22 og 24 manglede.

Kasse 5 manglede der 1.

Simpelthen en skuffelse med så DYRE kalendere..
Køber dem ALDRIG IGEN.

1 décembre 2024

Hej Anette,

Vi er kede af at høre, at vores Julekalender har skabt utilfredshed her i den sprøde juletid. Vi gør altid vores bedste for, at det hele spiller og det burde det også have gjort hos jer - så det beklager vi meget! Vi vil gerne hjælpe dig videre og vil derfor bede dig skrive ind til os via det her link: https://kims.dk/kontakt-os-hos-kims/ - Så kan vi nemmere behandle din sag.

Vi ønsker dig en rætti dejlig dag! 🤞

Det mangler en voksen

Nu stopper jeres elendige reklamer - man giver kraft**** ikke hunde chips - er der ikke en voksen som kan komme indover inden I slipper sådan noget skrammel ud

15 décembre 2024

Hey Jens

Ideen bag reklamen var at lege med, at mens hunden er menneskets bedste ven, er KiMs Franske Kartofler julebordets bedste ven 😉

Den skal ikke ses som en opfordring til at bruge chips som hundemad. KiMs Danske Franske Kartofler hører selvfølgelig hjemme på julebordet, ikke i hundeskålen! Vi beklager, hvis reklamen har givet anledning til misforståelser.

Noté 5 sur 5 étoiles

KIM's peanuts er tilbage på sporet

En opfølgning på en tidligere klage vedrørende KIM's Saltet Peanuts.
Nu må jeg siger, at den maxi pose jeg købte fornylig, lever fuldt ud op til min tilfredshed.
Godt gået KIM

6 décembre 2024

Hey Jes!

Det er sprøde ord i vores ører🤩

Noté 5 sur 5 étoiles

Kims er bare bedre på alle punkter…

Kims er bare bedre på alle punkter således kan jeg sige det at uanset hvilken slags thips jeg intar er Kims bare beder så forsæt bare det gode arbejde derfor får I fuld plade 😀💯👍🏻👍🏻

10 décembre 2024

Hej Klaus!

Tusinde tak for den goe' anmeldelse fra en vaskeægte KiMs-fan😎 Det er sprød musik i vores ører.

Noté 1 sur 5 étoiles

Godnok blevet nogle ringe produkter

Godnok blevet nogle ringe produkter, Snack chips er meget ujævnt krydret, ostepops er ufatteligt tørre og smager nærmest ikke af noget, havsalt er kun stegt i solsikkeolie som kun giver smag og ikke sprødhed.

Opdatering, har tidligere klaget men det ændrede ikke noget som helst og det er jo ikke nogen hemmelighed at solsikke olie giver smag og rapsolie giver sprødhed så når i kun steger i solsikkeolie i f.eks chips med havsalt ja så bliver de ikke særlig sprøde..

4 décembre 2024

Hey Lars

Det er vi dæleme kede af at høre! Der findes ik' noget mere kedeligt end at blive skuffet over sine yndlingschips. KiMs og glade kunder skulle gerne gå hånd-i-hånd ligesom chip-i-dip, så det betyder noget for os, at du ikke synes, at vi levede op til forventningen.

Du må meget gerne kontakte os her: https://kims.dk/kontakt-os-hos-kims/, så kan vi få undersøgt din sag nærmere.

Forhåbentlig kan vi få dig op me' humøret og ne' me' dippen 😎

Noté 5 sur 5 étoiles

Stop med at sælg jeres chips så jeg…

Stop med at sælg jeres chips så jeg ikke bliver fed 🤣

3 décembre 2024

Hej Lasse

Årh, for dippen da!! Det er dæleme svært, når KiMs sælger sig selv 😏

Fine produkter og hurtig levering

Fine produkter og hurtig levering

24 novembre 2024

Hej Nina!

Tak for de sprøde ord😎 Vi arbejder hele tiden på at blive endnu bedre, og være hurtigere til at få pakker afsted, så det er easy-peasy at bestille sine yndlings-snacks hjem.

Noté 2 sur 5 étoiles

jeg har købt en chips pose fra vores…

jeg har købt en chips pose fra vores kantine på hf og de er fkn tørre smager af de billige chips i netto vi ville have en ny

27 novembre 2024

Hej Heidi

Det er vi dæleme kede af at høre. Vores chips sku' gerne være knashamrende sprøde og lækre som altid 😎 Du må meget gerne kontakte os her, så vi kan undersøge sagen nærmere: https://kims.dk/kontakt-os-hos-kims/

Noté 3 sur 5 étoiles

For lang pakke-/leveringstid.

For lang pakke-/leveringstid.

19 novembre 2024

Hej Trine!

Tusind tak for din anmeldelse - vi arbejder hele tiden på at blive bedre, og være hurtigere til at få pakker afsted. Men at det indimellem ikke lykkedes, og vores pakker er for længe undervejs.

Noté 5 sur 5 étoiles

Pakken fremme som lovet og ingen buler…

Pakken fremme som lovet og ingen buler eller skrammer.
Dog var der en pose flæskesvær hvor det virkede som om vakuum var gået itu, så posen var nærmet helt flad, og flæskesværerne var uspiselig, det var så mega hårde, så jeg nærmest ikke kunne tygge dem, det var dog en databaser jeg købte, men de løber først i dato den 2/12-24, men jeg endte med at smide det meste ud, for de var bare alle sådan.
Grunden til de så alligevel for de 5 stjerne var pga god service da jeg ringede og spurgte til ostegaflerne og kunne få ekstra med så der var til alle mine børn.

21 novembre 2024

Hej Helle!

Tak for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse, og give os sprøde ord med på vejen😎 Du skal selvfølgelig ikke modtage uspiselige flæskesvær. Til en anden gang, så må du meget gerne kontakte os, så vi kan finde en løsning på det rætti hurti'! Men hvor er vi glade for at høre, at dine børn har fået ostegafler - de er uundværlige for alle ostefætre!

Super fin leveringstid

Super fin leveringstid. Dog mega ærgerligt over at det nu kun er på jeres hjemmeside at jeg kan få mine Mega ostepops med ost og paprika.
Og så behøver i ikke sendes de der skide til og fra kort med næste gang. 🥴
Og så er i måske lige aggressive nok med at sende en mail, hvordan min oplevelse har været før jeg fik mine vare.

21 novembre 2024

Hej Jeanette!

Tak for anmeldelsen og de sprøde ord😎 Vi arbejder hele tiden på at blive bedre, og være hurtigere til at få pakker afsted, så det er dejligt nemt at bestille sine yndlings-snacks hjem. Vores Megapops er faktisk udgået, og inden længe er de også væk fra vores webshop! Så du ska' vær' rætti hurti'!

Noté 1 sur 5 étoiles

Hvorfor skal der være chili i alt ?!

Kims crunch nuts plejede at være super lækre, men nu har kims sprunget med på vognen om, at der skal være chili i ALT... og det er der bare mange ikke kan tåle - inkl undertegnede... vi bor i danmark, ikke asien ! Det kommer ikke til at være et produkt jeg køber igen, medmindre de fjerner den sk*** chili fra produktet...

Edit : Ellers tak du ! Jeg køber indbagte peanuts uden chili fra et andet brand istedet for...

20 novembre 2024

Réponse de KiMs

Vi har gjort vores Crunch Nuts lidt ekstra spicy, og vi er dæleme kede af, at vi ikke rammer plet på din krydderihylde længere. Det ka' være rætti træls, når en favorit ændrer sig. Meen... Heldigvis har vi stadig en masse andre lækre nødder, som måske ku' blive din nye favorit: https://kims.dk/kategori/noedder/?

Jeg bestiller mandag den 4.november

Jeg bestiller mandag den 4.november. Får en mail fredag den 8. November om ordrebekræftigelse. Lørdag den 9. november får jeg en mail om “jeg er vild med mit seneste køb”? Jeg har ikke engang modtaget noget endnu. Vi er nu 1 uge fra jeg bestilte og jeg har stadig ikke modtaget noget.

11 novembre 2024

Hej Vibeke!

Tak for din feedback. Hvor er vi kede af at høre, at du fik sådan en mail inden du modtog dine lækre chips og snacks. Vi arbejder hele tiden på at blive endnu hurtigere til at levere, men sofakartoflerne lagde os ned med ordrer til vores store fødselsdagsfest.

Du skal vide, at vi tager din feedback med videre - for vi har ærligt ikke været gode nok!

Perfekt 1. køb

Lækre chips,
God kundeservice
Alt i alt en rigtig god oplevelse

4 novembre 2024

Hej Stefan!

Tusind tak for de sprøde ord. Vi er enormt glade for din anmeldelse, og fordi du handler på vores webshop.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus