Der gik otte år,mens du kaldte dig sundheds- og omsorgsborgmester, sad du alle advarsler om de gamle, der sad indsmurt i afføring og tis, overhørig, før du "satte en undersøgelse" i gang. Nu er du o... Voir plus
Lisez les avis des autres
Hello Komune, if you are already on the hunt at night, then please punish everyone too. attached are the pictures that prove you are wrong, we as residents on peder lykkes vej have tense relation... Voir plus
Personalet overholer ikke deres aftaler m beboerne, og nu skal kommunen spare lidt småpenge og flytte nogle beboere fra serviceloven par. 108 til 107. (p.s. jeg er psykisk sygni perioderPersonal... Voir plus
Jeg skulle have have udstedt et nyt pas, og efter lidt google'n fandt jeg Borgerservice' side vedr. pas, og bestilte en tid. Fik bekræftelse og reminder på mail & sms. Jeg mødte frem 5 minutter fø... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Fejl i VUM, løgne pr digital post - sygeliggørelse. Og en beklagelse med nye løgne
Fejl i VUM, borgerjournal, løgne over digital post - og en beklagelse fra den pågældende sagsbehandler, der indeholdte flere fejl.
Man kan som borger ikke stole på psykiatrienheden.
1. Tonen - der bliver talt nedværdigende til psykisk sårbare over telefon, jeg har oplevet flere desperate borgere der decideret får fremprovokeret vrede for herefter at blive _________. Det er ikke et hensigtsmæssigt miljø at opholde sig i hvis man enten er i recovery eller påpeger den mindste fejl. Overordnet er miljøet mere usundt at befinde sig i end de dårligst fungerende privatejede bosteder.
2. Sagsbehandler Taibe Raikibi udsætter min VUM for urigtigheder og forhindrer bevist klagesag. Der bliver talt usandt over krypteret post - og det makværk bliver nu tilføjet mit borgerskab. Disse fejl udfordrer retssikkerhed og patientsikkerhed - de kan lede til behandlingssvigt - der er tale om censur, for hverken VUM rettelse eller klage over selvsamme er tilføjet min journal. Dette her foregår åbenlyst og krypteret og enheden blæser på alt fra basale GPDR rettigheder til forvaltningslov. Koger man det hele sammen og allierer man sig med en advokat ville man med lethed kunne politianmelde vedkommende deslige hele enheden.
Udover censuren i aktindsigt, bekræfter en hjemmevejlederkoordinator ved at stille sig undrende overfor en rettet VUM, den havde han ikke modtaget. Det var så her jeg bad om fuld aktindsigt fra alle afdelinger i kommunen.
Lignende erfaring der også er dokumenteret:
Min veninde har oplevet det samme i forbindelse med paragrafstøtte - dog i den mildere ende. En anden udenlandsk dame med pakistansk/syrisk klingende navn beskyldte hende for ikke at have mødt op til jobsøgning, selvom hun var. Min veninde er meget detaljeret og havde derfor gemt kø-nummeret. Vedkommende blev fyret. Men om fejlen er rettet i hendes borgerjournal, det kan hun ikke overskue. Og det er fuldt ud forståeligt til den dag hun bliver holdt oppe på fejlen i en afgørelse. Så har hun 4 uger til at klage i, hvis de accepterer klagen...
Ved eftertanke:
Det alarmerende i dette her er de ansatte ikke lever op til kravende for overhovedet at blive ansat som sagsbehandlere, og det er sært at alle de fejl der er sket i mine journaler - også i psykiatrien - er kvinder der er på kanten til at være analfabeter og ikke forstår nuancerne i det danske sprog. Skal de rettes på, reagerer de med traumer.
Jeg har oplevet det samme på et privatejet bosted med en syrisk ledelse der troede hun kunne gøre hvad som helst fordi der var kammerateri i bestyrelsen med topadvokaten. Hun var så traumatiseret af hendes fortid fra skyttegrave, at hun blev virkelighedsfjern og truede indirekte borgeren når det ikke kunne bevises. F.eks over telefon, eller mere åbenlyst igennem en sagsbehandler. Det er så her at kommunerne vælge at trække en borger væk fra et usundt bosted. Til f.eks hjemløshed hvis man havner hos en type som Taibe Raikibi.
Taibe Raikibis censur kunne kollegaerne nok havde været obs på hvis de ikke var blevet ekskluderet fra start. På bostederne (også de kommunale) sker det i form af en langsom udskiftning af ansatte så der kun er enighed med ledelsen tilbage. Det her er dog Københavns kommune der burde have ens ryg, så at sige. Udfordres VUM med så mange fejl som min er blevet, vil 10 andre enheder blive påvirket. Den er kort sagt umulig at lukke ned for.
Traumer:
Disse udenlandske sagsbehandlere lader til at lide af PTSD uden selv at være klar over det, og når det sker så åbenlyst og hvor man bevist udsætter en borger for censur og hvor det også kan dokumenteres - så er man gået over grænsen. Dette må bestemt være traumer der har udviklet sig til grænsepsykotisk adfærd. Om hun klandrer mænd af en årsag ved jeg ikke - men Taibe Raikibi udviser samme adfærd som andre forsømte kvinder fra mellemøsten gør. Hun er bedre tjent med et kvindehjem eller en psykolog end at kanalisere sin vrede ud på kommunens svageste borgere.
Anbefaling:
Jeg kan derfor ikke råde psykisk sårbare borgere til et samarbejde med Københavns kommune - forlad jer på det private hvis i ikke vil have en fejl stående til evig tid der ødelægger mere end det gavner. Opgiv hellere støtte og søg støtte andre steder hvis i kan komme til det. En times konsulentbistand er langt sundere end 5 minutters samtale med en traumatiseret ansat hos Købehavns kommune.
Jeg er hovedvidne i psykiatriens Glostrupsag - jeg har information om fonde der starter autisme centre - og jeg kan navngive kommunale bosteder med fejldiagnosticerede borgere. Jeg bidrager gerne til opsøgende journalistik. (sms 61 76 20 25)
Hilsen
Thomas P Windfeld-Schmidt
De lyver og de lyver
De lyver og de lyver. Jeg har aldrig mødt nogen der lyver så meget og ikke en gang i det kriminelle miljø. De løj om at jeg søge pension i helt år min sagsbehandler blev ved med at sige at vi søge pension, han indhenter ikke de nødvendig papir. Til mødet som jeg troede var en pensionssøgning sagde min sagsbehandler hov jeg glemte at betale for de papir og har har fået det at vide så mange gange. Fandt førts ud af at jeg slet ikke søgte pension efter at have sendt 5 eller mere klagebrev. Jeg fik nok og fik ny sagsbehandler og ville flytte til Jylland. Min ny sagsbehandler lovede mig højt og helligt at han ville hjælpe med at søge flytte hjælp og jeg sagde, er du sikker fordi jeg har ikke tillid. Ja han var sikke og 3 vidner hørte det. Så da jeg skulle flytte siger han at jeg skal selv søg hos den nye kommune. lad være med at tro at de vil hjælp. Jeg flytter og skal have synet min lejlighed. Jeg tænker fedt jeg hjælp. Jeg har aldrig fået sådan en stor regning før. 26000 kr. f… j’ers hjælp. Det er kom en brøk del af mine dårlige oplevelser fra Jobcenteret. Så kommer også medicin tilskud. De har givet mig en halt år bevilling og mit apotek få ikke sin betaling de skylder mit apotek 22000 kr. det sætter mig i gæld og har ødelagt mig psykisk mere end jeg var. Jeg har skrevet til borgmesteren i København og fik at vide at de ville kigge på min sag. Det er over et år siden og har ikke hørt mere. Jeg høre fra gamle mennesker som går og falder hver dag. Det skal have deres børn til at være der fordi de få ikke hjælp. Jeg kender en der er født uden begge ind arme. Han fik ikke meget hjælp og død i sit hjem. Jeg høre fra tilfældig mennesker som arbejder på apoteket hvordan de sige hvor dårlig kommunen er. Vi bliver behandlet som skidt… hvis tv 2 læser det her så stille jeg og min mor gerne op selv om jeg ikke er en der vil i tv normalt.
stor tak til medarbejderne i Københavns Kommune
Jeg er pensionist på 69 år og vil gerne sende en stor tak til medarbejderne i Københavns Kommune. Jeg har altid oplevet en fantastisk service – medarbejderne er utroligt søde, venlige, kompetente og hjælpsomme. Betjeningen er hurtig og effektiv, uanset hvilken instans jeg har været i kontakt med.
Det er en fornøjelse at blive mødt med respekt og imødekommenhed, og jeg håber, at alle borgere får den samme gode behandling, som jeg har oplevet. Medarbejderne fortjener stor ros for deres engagement og omsorg.
Tak for jeres store indsats!
Nisse
Kommunnen
Kommunnen, jobcenter, psykiatrien, det hele fejler i dagens danmark. Vi betaler skatter og afgifter oppe til begge øre men alle mangler penge og ingen gider tage ansvar i deres job.
Vi er ikke mennesker mere men bare slaver der skal betale for vores menneskelig eksistens ved at være slaver for en korrupt stat. Ingen er interesseret i dig som et menneske, men kun at få dig til et sted hvor du kan arbejde. Det er det. Det er ALT vores samfund handler om i dag. Vi har skabt et samfund og systemer hvor mennesker ikke kan trives ordenligt mere.
"Vort moderne vestlige samfund fører trods sit materielle, intellektuelle og politiske fremskridt i stedse ringere grad til mental sundhed og tenderer mod at underminere individets indre tryghed, lykke, fornuft og evne til at elske. Det virker i retning af at forvandle individet til en automat der betaler for sin menneskelige eksistens med tiltagende mental sygdom og med fortvivlesen skjult under en desperat jagt efter arbejde og forlystelser"..Erich Fromm 1956
Min kone var på dagpenge og hun blivet…
Min kone var på dagpenge og hun blivet på barsel efter. Så hens barsel orlov færdi d 21/8/24 any way min kone hun fik ALS sygdom og den er meget farlig sygdom den slog akke hens nervø celler og muskle då og hun kan live fra 1 år til 3 år. Så på juli månede hun vil besøger nogle familia i italien siden 18/ 7 og hun blivet rigtig syg og hun kan ikke træk vejer.så det holde hen i syghuset i nord italien i Gravedona og hun nu træk vejer mes slange og hun tisse med slange og hun spiser mes slang hun kan ikke snake eller flytte sind arm eller hånd så hun total liger og søv for ck 5 måneder .
og
siden den hun skule modtag sygdagpenge eller sku hun få hjælp fra komune men ingen af ud betal7ng denmark eller borger service eller a kase eller no body vile hjælp hen med noget lån og allevel hun stadig har dagpenge før hun blivet på barsel..
Lige nu min sutuation jeg gik på hjemløse ingen hjælp ingenting. Så har jeg reete til min kone alle det tihing men det give mig nothing. Hver gang jeg ringer det send mig rundt og rundt og rundt.
Lige nu jeg meget sur og kan see mere RASIST færdig arbejder fordet hun hedder HANAN ikke christina eller sofia.
Og lige nu hun stadig i syghuset i italien fordet jeg har ikke privat forsekring det vil heler ikke hente hen til denmark.
Hun gift med mig hun har opholdsteladlse og hun kan ikke kommer tilbag til denmark eller hjælp med økonomi så nu jeg er færdi.
Elendig kommune inden for plejehjem
Elendig kommune inden for plejehjem. De ledere som bestyre kbh kommune burde fyres sammen med deres undersåttere som behandler sosu elever og ældre umenneskeligt.
Uhensigtsmæssig og umenneskelig handling
De fleste af de mennesker, der arbejder her, fortjener ikke engang at blive kaldt mennesker. Jeg betaler mit barns skolepenge til tiden hele året rundt, men den ene gang jeg går glip af en regning, giver de mig en bøde. Når jeg beder dem om at give afkald på det, og forstår situationen fuldt ud, opfører de sig, som om de har aflagt ed på at nægte - over en enkelt dags forsinkelse! Helt ærligt, det er skandaløst. Det er næsten, som om det er bedre at gå på socialhjælp end at betale skat her i landet.
Parkeringsbøde…
Københavns kommune Skriver parkeringsbøder og truer med inkasso, med så kort varsel, at man ikke kan nå at komme med indvendinger, da Københavns kommune så ikke svarer, når man ringer.
Total mangel på personale
Total mangel på personale. Bestilte tid og slligvel skulle jeg vente 56 minutter!
Parking fines for shared cars
Today I learned you can't park a GreenMobility car in a parking spot that is reserved for shared cars. This is how the kommune tricks you into stealing 510 kr from you on top of the exorbitant tax we already pay for living here.
Københavns Erhvervshus sylter sager
Jeg har selv været ansat i Københavns Kommune i mange år, men blev jaget væk af kyniske akademikere, der kun ville have bureaukrati og boksekampe.
Nu, som ledig, oplever jeg det samme med Københavns Erhvervshus, der tilsyneladende skulle formidle job til borgere i Københavns Kommune. På en jobmesse i februar promoverede de svindlerfirmaet Tempest Security, hvor jeg blev ansat pr. 28. april.
Siden er intet sket, ingen ansættelseskontrakt, ingen notater nogen steder, ingen opfølgning med svindlerfirmaet Tempest Security, der tilsyneladende skulle have problemer med nogle formaliteter omkring arbejdsopgaven (er det mit problem ?). Men uden ansættelseskontrakt skal de ingen steder.
Begge parter dækker over hinanden, så de slipper for at foretage sig noget.
Man kræver logisk nok at man arbejder i…
Man kræver logisk nok at man arbejder i Kbh. Kommune. Men når man er nødsaget til at have bil, da man arbejder 2 gange dagligt, over 20 km væk, gør kommunen alt for at forpeste tilværelsen. Skal man så have hjælp (for nogle af de millioner man har betalt i skat) . Jamen så kan man vente 1,5 år, før der kan ske noget. "Tak til Enhedslisten" for deres endnu mere destruerende præg på kommunen.
Rude customer service
Rude customer service, they don’t even let you finish speaking to explain your issue. RUDE RUDE RUDE. You should really reconsider the way you hire and train your employees.
beslutninger baseret på personlig holdning og ufaglige udtalelser
Veteran koordinater mikael for sygemeldte veteraner og jobcenterets chef vil ikke anerkende officielle papirer på at jeg har været stabil når det kommer til en psykisk diagnose der har ikke været "udbrud" i tyve år med min diagnose, og har i to årtier været velmedicineret
"De tager ikke chancen med sådan en diagnose", når jeg har en diagnose der ikke har været aktiv siden 2005 så intet vagt kursus, ingen uddannelse, blot afslag.
Jeg har med succes været ansat som vagt i Magasin
Beslutningen om afslag var ene og alene baseret på på deres personlige frygt, jeg efterspurgte faglige udtalelser fra psykolog og læge der bakkede deres beslutning op, men det kunne mikael ikke fortælle "Det var"bare" deres beslutning" "med sådan diagnose tager vi ikke en chance"
Det var hans peronlige frygt og chefens ligeså
Hvis lommepsykologi og uautoriseret udtalelse, og personlig frygt skal være basis for beslutninger om borgernes vigtige fremtid, så anbefaler jeg LANGT fra jobcenter københavns veteran koordinator for sygemeldte
At veterankoordinatoren oven i købet tager al æren for tre ting hvoraf jeg selv jeg SELV har fået de to ting sat i gang, med henblik på mine mareridt fra krigen blandt andet, og siger med vred og bestemt stemme "vi har givet dig det her, og vi har givet dig det her", ja det siger jo mangt og meget om veteran koordinateren, lyveri og falske påstande med ufaglige udtalelser
Jeg kan ikke under nogen omstændigheder anbefale veterankoordinator i Københavns kommune for veteraner der er sygemeldte
Penge
Da jeg i mine mange år som adoptivbørn barn har gået og hørt på mine forældres tanker om ting de ville give mig. Da de ansøgte om penge til en seng fik de nej da de ansøgte om penge til en skole computer sagde de nej, men da jeg ansøgte om penge til en ny gamer computer og fik afslag på det. Jeg syntes ikke kommunen kan være det bekendt efter som jeg har været i pleje i 15 år, de støtter ikke en pind til bl.a. mine stakkels forældre som gør så meget for mig i forvejen. Jeg syntes denne behandling er uacceptapelt og at andre plejebørn også skal have retten til at få de ting som et normalt barn. Kommunen er respektløs over for plejefamilierne eftersom der er blevet hørt mange klager og ønsker om tilskud til ting til de unge. Kommunen skal virkelig tá og oppe sig ellers kunne de ligeså godt lad vær med at eksisterer.
Kristians borg sked mig i ansigtet og…
Kristians borg sked mig i ansigtet og bollede hund. ik særlig cash money
Blev opkrævet betalin for rehabilitering, som andre får gratis.
Blev overført fra Bispebjerg Hospital til Rehabilitering og Akutpleje Kirsebærhaven 20 i Valby, efter en amputation af venstreskinneben. Troede rehabiliteringen var en forlængelse af hospital opholdet og derfor betalt af Region Hovedstaden, men nej Københavns Kommune forlanger egen betaling på 144kr. om dagen for mad og tøjvask, som er gratis på hospitalet.
Telefon kø i pinlig lang tid
Hvordan kan man lade folk hænge i telefonen så længe når man er nr 1 .. lige pt gået 25 min som nr. 1 på telefpnliste køen ..der sker ikke en noget som helst ... spild af vores tid
Kedelig teknik og miljø
Det nye snobber med meget magt og lidt faglighed.
Har ansøgt til adskillige stillinger, hvor jeg har en god erfaring, men ikke engang fik svaret på de fleste stillinger samt at de har spildt min tid ved at invitere mig til to samtaler uden at nogen fik stilling til sidst.
Dybt uprofessionelt.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.