Der gik otte år,mens du kaldte dig sundheds- og omsorgsborgmester, sad du alle advarsler om de gamle, der sad indsmurt i afføring og tis, overhørig, før du "satte en undersøgelse" i gang. Nu er du o... Voir plus
Hello Komune, if you are already on the hunt at night, then please punish everyone too. attached are the pictures that prove you are wrong, we as residents on peder lykkes vej have tense relation... Voir plus
Personalet overholer ikke deres aftaler m beboerne, og nu skal kommunen spare lidt småpenge og flytte nogle beboere fra serviceloven par. 108 til 107. (p.s. jeg er psykisk sygni perioderPersonal... Voir plus
Jeg skulle have have udstedt et nyt pas, og efter lidt google'n fandt jeg Borgerservice' side vedr. pas, og bestilte en tid. Fik bekræftelse og reminder på mail & sms. Jeg mødte frem 5 minutter fø... Voir plus
Giv et praj viser rigtig position for…
Giv et praj viser rigtig position for fejl man melder ind, når man så indsender fejl viser den en helt forkert adresse.Det kan man ikke rette, ringede til miljø og teknik for at meddele at indsendte fejl var adresseret forkert,og var nr 1 i køen men efter over 20 minutter venten lagde jeg på. Giv et praj er en rigtig god ide, hvis det virkede.
Mvh. Henrik.
KBH's Kommunes støjvagt=JOKE
Københavns Kommunes støjvagt er en absolut og total joke! Virkningsløs og handlingslammet. Støjvagten "måler ikke på menneskeskabt støj" og er dispenseret ift. miljøbeskyttelsesloven som alibi.
Kbh's borgere er defacto ikke lige for loven i forhold til andre borgere i landet!! Konsekvensen af vores politikeres slappe indsats er støj og svineri fra en hæmningsløs restaurationsbranches festafholdelse, og de griner hele vejen til banken! Kommunens politikere varetager ikke deres egne borgeres interesser, men er er mere interesseret i at tækkes erhvervslivet, som ifølge deres egen evige klagesang altid har det "så hårdt".
Imponerende ringe service
Jeg skulle hente et sundhedskort, da min vicevært ikke havde fået sat navn på min postkasse, så derfor skulle det hentes i Borgerservice.
Da jeg skulle hente det, bliver jeg umiddelbart mødt af en flink dame, som går ud for at finde sundhedskortet. Da hun kommer tilbage, siger hun at det er blevet væk. Ikke engang en undskyldning for at det er blevet væk eller noget. Tværtimod siger hun “de bliver tit væk, da vi har alt for mange”. Jeg spørg derefter i sjov “Nå, der er ikke rigtig noget system i det?”. Hun svarer surt “Jo, det er et godt system”.
Først siger hun at mange sundhedskort bliver væk, og dernæst påstår hun at deres opbevaringssystem er godt. Umiddelbart ikke nogle udsagn som jeg fandt forenelige. Jeg spørg derefter ind lidt kritisk, men med et glimt i øjet: “Argh, det er vel ikke et godt system, hvis sundhedskortene bliver væk?”. Til dette svarede hun:
“Jo, det er dig der kommer flere måneder efter indflytning, det er derfor!”
Så nu er det pludselig min skyld, at kortet er væk. I mailen jeg fik af dem, står det at det kan hentes i borgerservice indenfor 6 måneder - jeg kom efter 2. Dette gjorde jeg hende også opmærksom på, hvortil hun svarer “Det ved jeg godt”. Hvilket blot gør hendes udsagn endnu mere ulogiske.
Hun sagde der ville blive bestilt et nyt og det ville ankomme om 2 uger. Jeg har ikke fået nogen skriftlig bekræftelse på dette, så det bliver spændende at se, om det sker.
Magen til uduelighed og næsvished skal man lede længe efter. Det var min første tur hos borgerservice nogensinde: det levede desværre op til alle negative fordomme.
Københavns kommune snyder folk lige fra…
Københavns kommune snyder folk lige fra starten, nye sosu elever med krav på voksen løn bliver mødt med “ vi kan ikke nå at lave din løn, derfor skal du søge su “
Føj for den lede, det er ikke det de lover og skriver vedr opstart på uddannelsen- og så undrer de sig over at folk takker nej! Ulovligt, men de gør hvad det passer dem når det passer dem!
Bibliotek.kk.dk
Københavns Kommune har valgt juridisk at gå helt til stregen i forhold til pålægning af gebyr og strafgebyr ved for sen aflevering af bøger på deres biblioteker.
De har valgt IKKE at informere deres brugere om relevante oplysninger vedrørende gebyrpålægning, når det er RELEVANT for brugeren.
Således, forvent dramatiske stigninger i gebyrstørrelser ved for sen aflevering,
Forvent ingen TYDELIG advisering vedrørende gebyrpålægning, herunder manglende tydelig advarsel om gebyrstørrelse for gebyr og strafgebyr.
Forvent derfor IKKE at få relevant information oplyst i mails.
Forvent en organisation, der kalkulerer med brugerens tiltro til at kommunen tager hensyn til proportionalitet i kommunikationen med borgeren, (det gør de ikke!).
Så forvent en organisation der kalkulerer med store gebyr-inddrivnings-indtægter, og som deraf har valgt en kommunikations strategi over for brugeren, der bygger på UIGENNEMSKUELIGHED.
Børnemishandling
Bedrageriske, løgnagtige, kyniske og afstumpet i Borgercenter Børn og Unge Amager. Bringer børn i mistrivsel, ved at tage dem fra velfungerende forældre, så Københavns Kommune kan tjene udligningskroner på tvangsanbringelsen af børnene. Mere gemen og inhuman er det svært at blive. Flyt aldrig til byen med børn.
Hjælper ikke folk med handicap
Hjælper ikke handicappede men folk med tæt tilknytning til kommunen, så hvis du er handicappet må du bare få større tilknytning til kommunen.
Forfærdeligt sted alle med arbejdere skulle fyres de penge kunne bruges til at hjælpe handicappede i stedet.
Jeg fatter ikke at de kan se sig selv i øjnene, jeg ville ikke kunne leve med at stjæle penge fra handicappede på den måde, men de er åbenbart født uden skam.
Sygedagpenge er et hvrkellgt skod…
Sygedagpenge er et hvrkellgt skod system. Sidder i kø som nr 47 det svarer til halvanden time!! For så at blive kastet af da de tager røret! Jeg er sygeforsikret fra dag 1 og beder om 10 dages sygefravær. Jeg er selvstændig og har på 5 år været syg 0 gange. Når jeg så beder om en kortere periode på ca dage fraværd bliver jeg efter 6 dage indkaldt til møde og muligt nyt job!!! Fuxx jeg er syg med kraftig influenza og ønsker blot et fri pas til at blive rask! Hvis ikke man ER syg så bliver man det ederbrodereme i København kommunes tåbelige system! Det er sgu da spild af skatteborgernes penge!
Klager over jobcenter kompliceret
Det er uklart og ikke nemt at klage over jobcenter. Ingen mulige valg på hjemmesiden ift klager og eksempel på Google svar er at henvende sig til borgmester.
Ledelsen hos kbh kommune tager ikke…
Ledelsen hos kbh kommune tager ikke noget ansvar, var vikar hos dem for 1 år siden. Usæriøse personer hvordan kan man kalde sig leder hvis man ikke løser konflikterne, der er for mange dummere mennesker der har stillinger som de ikke burde have og får for mange penge for ikke T fuldføre sit arbejde.
Dummere mennesker håber I mister jeres jobs.
Unhelpful employees
Unhelpful employees , they misuse the law. I hope they suffer in the same way I suffered
Fuldstændig forfærdelig hjemmeside
Fuldstændig forfærdelig hjemmeside. hvordan kan kommunen ikke engang finde ud af at optimere den slags. er endda ung, hvordan skal de ældre så kunne fine ud af det? giver absolout ingen mening
Københavns kommune
Københavns kommune, hovedstaden i København, vor herres bevares
Dealing with Parking Fines in Denmark…
Dealing with Parking Fines in Denmark never again !!
It was the last time in Kopenhagen.
Never ever we will go back. In the past we loved the city and the Danish people, the "Hyggeligkeit". As often as possible we have spent our holiday in Denmark so far but its over. Why?
At some point, most of us who own a car here are permanent going to get slapped with a ridiculous speeding ticket or an much too expensive parking fine of 790 DKK although we already paid for a ticket from parking automat. In Copenhagen we often found a lot of confusing signs and parking regulations, just in Danish language not even in english... that kind of Scam is absoutely not fair.
Furthermore it is not recommended to contact the Kobenhavns Kommune for a complaint, then it will be even more expensive. Why? Those fines pay their salary and line theirs pockets and wallets, right?
We have decided after so many visits in Copenhagen we will never return because you are SCAMMER !! We already cancelled our houseboat purchase....Bye bye. If not than not. Please find other victims for our "parking fine robbery". It is scandalous!!
Date of experience: October, 2022
Saltning af cykelstier
Nu hvor man i lang tid har prøvet at presse bilerne ud af byen er det overordentlig beskæmmende ikke i det mindste at sørge for snerydning/saltning af alle cykelstier, for det giver jo ingen mening også at gøre livet besværlig for den cyklende del af indbyggerne! I dag kl 10.15 skulle jeg som jeg gør hver dag cykle ad Rovsingsgade, men det var direkte livsfarligt og jeg måtte stå af og trække cyklen!
Verdens skønneste mand jeg snakkede med…
Verdens skønneste mand jeg snakkede med fra kundeservice. Højt humør og smittende energi. Jeg kan ikke huske navnet på ham men han fortjener en kage<3
Og da jeg dukkede op på borgerservice var det pærelet at få sat mitid op på min nye telefon. Alt i alt en nem og god oplevelse!
Dålig service
Nyt pas, genialt!
Nyt pas, 10 min forberedelse hjemmefra, 6 min hos Borgerservice i Nyropgade (nydeligt sted) alt samme via smart selvbetjening, verifikation af den sødeste medarbejder og så var det "Done"!
Brugen af mobiltelefon, SMS, mail, Mobilpay og kommunikation spiller bare.
Simpelthen verdensklasse i effektivitet og svært imponeret. Godt gået KK.
Københavns Kommune hjemmehjælp :
Københavns Kommune hjemmehjælp :
Tirsdag den 3. januar 2023 kl. 12:54 Kom endelig igennem til hjemmehjælpen der fortalte mig at der slet ingen hjemmehjælp kommer i dag da min hjemmehjælp er "udækket". Nu har jeg ventet siden i morges og altså helt forgæves ! Men et er hvis hjemmehjælpen er "udækket" - jeg synes bare at det vidner om mangel på respekt for andre menneskers tid at man intet hører om det. Aftalt at next er 17. ds kl. 11:00-12:00 og sagt til dem at jeg synes at der er plads til forbedring ! Nu er det desværre langtfra første gang at jeg oplever "udækket" hjemmehjælp :(
Under al kritik!
Under al kritik!
de kan ikke bestemme sig om man skal betale eller ej, og så ender man med 3 rykker oveni man skal betale!!