Banner for Klassiske Lamper ApS

Klassiske Lamper ApS Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Hos Klassiske Lamper har vi af Vibeke fået suveræn rådgivning mht. hvilke lamper, der passer bedst til vores hus. Vibeke er yderst kompetent og særdeles imødekommende, så vi kan kun give vores ab... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedre sent end aldrig. Professionel vejledning og fantastisk service af Vibeke. Hun øjner lige den stil, du kan lide. Smukke lamper og showroom ikke mindst. Vi kommer igen!! Vores bedste anbefalinger... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget flotte lamper, sød betjening. Vi bestilte flere end de havde på lager af den type, og vi blev fint informeret hele vejen igennem hvornår de var på lager og hvornår de ville blive sendt 👌🏼

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service og gode klassiske produkter. Jeg har købt lamper i 2024 og igen i 2026 skulle jeg bruge flere og jeg kunne få præcis de samme igen. Måske basalt, men dejligt de ikke er udgået eller... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de luminaires

Écrit par l'entreprise

Hjertelig velkommen til Klassiske Lamper ApS - Danmark. Her finder du en masse inspiration til din skønne bolig og dine omgivelser på webshoppen. Et stort udvalg af klassiske eksklusive udendørs- og indendørslamper. I klassisk, nyklassisk, vintage, boheme, retro og designerstil. Derudover finder du også postkasser, solure, vandfontæner og mange andre smukke og nostalgiske herligheder til dit hus og have. På Krebshusgården i Sorø kan du besøge vores 250 m2 store showroom, og med mine 37 års ekspertise, vil jeg med glæde tage imod dig, så vi sammen finder det helt rigtige til netop din ejendom. Ring/sms eller mail til mig, for aftale. Dbh. Vibeke

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

33 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Kære Marianne

Tusind tak for dine rosende ord 🥰🤩

Smukke og fine lamper

Smukke og fine lamper. Vi købte to Domburglamper i kobber og bronze. Super god kundeservice og levering. Vi vil helt sikkert handle der igen.

4 novembre 2022

Hej Mads Peder

Tusind tak for dine rosende ord og din meget fine anmeldelse 🤩

Noté 5 sur 5 étoiles

Flotte ting og nem overskuelig webshop⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super hurtig levering og nem webshop!☺️ Vi har både købt postkasse og husnummer fra ‘klassiske lamper’ og er rigtige glade for begge vores køb.

1 novembre 2022

Hej Nicoline

Tusind tak for din meget fine anmeldelse og rosende ord 🤩

Dejligt, at du er glad for begge dele 🤩

Tillidsfuld at købe fra

Tillidsfuld at købe fra. Arbejder med ansvar.

20 octobre 2022

Kære Sjúrður

Tusind tak for dine rosende ord - og selv tak 🤩 Du havde også fin tålmodighed med en lille teknisk detalje på webshoppen, så jeg var super glad for, at vi fil løst opgaven sammen. Det vil jeg gerne takke dig mange gange for 🥰

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan kun anbefale Vibeke og Klassiske…

Kan kun anbefale Vibeke og Klassiske Lamper. Flot kvalitet og de overholder alle aftaler👏

21 octobre 2022

Kære Mads

Tusind tak for din meget fine anmeldelse og rosende ord 🤩

Vores samarbejde med dig om at finde de helt rigtige lamper til dine ejendomme, er en fornøjelse og så gengældt fra vores side - du er så positiv og venlig 🥰 Tak for det 😊

God service som altid

God service som altid
Har nu handlet med klassiske Lamper igennem de sidste 20år
Varme anbefalinger herfra

28 septembre 2022

Kære Eilif

Sikke en dejlig anmeldelse 🥰
Tusind tak for dine rosende ord 🎃🤩

Skrev at det hastede

Skrev at det hastede, og samme dag blev lampen sendt, med en fin mail om leverancen. Så 5 stjerner herfra - har købt ved Klassiske Lamper før - og vil helt sikkert gøre det igen

7 septembre 2022

Hej Helle

Tusind tak for dine rosende ord 🤩 Selvfølgelig sender jeg omgående, når lampen er på lager - men også skønt, at du sætter pris på det 🙏 Endnu engang tak for din søde anmeldelse 🥰

Dejligt med dialog

Dejligt med dialog med et rigtigt menneske der brænder for produktet. Kommer ud med lamper på vores adresse så man kan se dem "live" på væggen.
Hurtig og præcis levering da vi bestiller

2 septembre 2022

Kære Annette & Jens

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse 🤩
Det gør mig så glad 🥰 Det bliver spændende, at se lamperne på jeres fine ejendom 🤩

Vibeke & Jens

Classic lamps is classic

Classic lamps is classic. Beautifully classic products,class A service and a classically excellent experience. Worth the drive to the showroom.
Henry

1 septembre 2022

Dear Henry

Thank you so much for your fantastic review :-) I am so happy :-) Classic :-)
It was a pleasure to see you both in my showroom, and I'm looking forward to see you again <3

Kind regards

Flot og elegant lampe

Flot og elegant lampe, den passer perfekt til vores ejendom👍😊.

15 août 2022

Hej Flerida

Tusind tak for dine rosende ord 🤩
Skønt, at lampen passede perfekt. 🥰
Kunne være super, at se lampen på din ejendom, som inspiration 🤩

Rigtig god service

Rigtig god service. Varen blev sendt samme dag, selvom den var i udstilling, og det var dagen lige inden sommerferien. Tak for det.

30 juillet 2022

Hej Mette

Tusind tak for dine rosende ord 🥰
Fortsat god sommer 🌞

Noté 5 sur 5 étoiles

Verdens allerbedste service og perfekte…

Verdens allerbedste service og perfekte og smukke produkter
Kan varmt anbefale at købe hos klassiske lamper 👍👍

20 juin 2022

Kære Rikke

Tusind tusind tak for den fineste og sødeste anmeldelse ❤️🧡💜
Det er altid så hyggeligt, når du ringer eller kommer forbi 🤗 Så skønt at være velsignet med de skønneste kunder, som dig 🥰

Kærlig hilsen

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus