A.u.b. niet aan beginnen. Dit bedrijf probeert studenten, die al sws niet al te veel geld hebben, te naaien. Alle andere negatieve reviews kloppen: stilzwijgend geld van de rekening halen voor een abb... Voir plus
Lisez les avis des autres
Al twee jaar geen student en ze blijven incasso's sturen. Klantenservice geeft standaardantwoorden alsof je voor het eerst op het internet zit. Advies is om incasso bezwaar te doen bij je bank binn... Voir plus
Onaangekondigd geld van de rekening afhalen. 33 euro werd afgeschreven, zonder dat ik enig idee had welk bedrijf het was. Hierna geprobeerd mijn account en lidmaadschap op te zeggen, wat niet kon,... Voir plus
À propos de l'entreprise
À propos de Knaek
Écrit par l'entreprise
Knaek: bespaar slim tijdens je studententijd
Met de Knaekapp bespaar je als student dagelijks op eten, drinken, kleding, uitgaan en meer. Je kunt kortingen gebruiken in je eigen stad, onderweg of online via cashbackdeals. De app is gratis voor alle MBO-, HBO- en WO-studenten in Nederland en België.
Voor extra voordeel kun je kiezen voor een premium lidmaatschap. Het eerste jaar is vaak gratis, bijvoorbeeld als je je inschrijft tijdens de introductiedagen of via de website door zelf €0,02 cent over te maken. Daarna betaal je €30 per collegejaar.
Zeg je op vóór de verlenging, dan betaal je niets extra’s. Zeg je tijdens het collegejaar op, dan betaal je alleen voor de periode dat je lid was.
Opzeggen is makkelijk via
www.knaek.nl/opzeggen. Je ontvangt altijd een bevestiging per e-mail en je lidmaatschap stopt automatisch na 30 dagen.
Zeg niet op via externe partijen zoals Xpendy, Mijnopzeggingen, 123opzeggingen of Stopabbo Form – dit kost je onnodig extra geld. Gebruik altijd direct onze eigen opzegpagina voor een snelle en kosteloze verwerking.
Heb je vragen of wil je dat we met je meekijken? Mail ons via
info@knaek.nl. Stuur je e-mailadres, telefoonnummer of Knaek-ID mee, dan kunnen we je direct helpen.
Check ook eerst even de meest voorkomende vragen via onze
veelgestelde vragen, bijvoorbeeld over opzeggen of cashback.
Knaek is er voor studenten die willen besparen en meer uit hun studententijd willen halen. Dankzij onze partners weet je precies waar je welkom bent.
Coordonnées de contact
Admiralengracht 60H, 1057GB, Amsterdam, Pays-Bas
- 0207165771
- info@knaek.nl
- www.knaek.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 44 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Les gens ont aussi consulté
Oplichting
Oplichting! Nooit aan beginnen. Ze vragen aan het einde van het collegejaar geld. Als je dan wil opzeggen moet je nog steeds de komende maand bijbetalen. Je betaalt dus zelfs voor het opzeggen! Echt jammer dat ze geld verdienen over de ruggen van jonge mensen.
Lidmaatschapsbijdrage??
Net zoals als de andere reviews die hier al zijn geschreven. Afschriften van 33 euro per jaar valt nog mee, maar als je opzegt mag je ook nog eens een lidmaatschapsbijdrage afrekenen. Op de site zogenaamd 'Uiteraard naar rato van de dagen van het Collegejaar dat Jij gebruik hebt kunnen maken van de Knaek app'. Ik heb vandaag op 26 aug opgezegd terwijl eind augustus (gisteren de 25e) Knaek heeft geïncasseerd van het afgelopen collegejaar. Ik kan me niet voorstellen dat ik in die 24 uur 5.42 euro aan lidmaatschap kosten heb kunnen maken voor het aankomende collegejaar. Ik zou hier zeker niet aan beginnen.
Tegenvaller van service en use
Vreselijk bedrijf. Ik weet niet wanneer je ooit de kortingen gebruikt… en als je dus ooit ene gratis abonnement hebt genomen via je studievereniging en deze stilletjes wordt verlengd ben je dan ook een leuke 70€ lichter. 0 keer gebruikt, slechte klantenservice, 0 coulance —> raadt je aan om het niet te nemen
Oplichters….
Interessant om te zien in meerdere reviews dat ze oplichting een zwaar woord vinden maar toch voelen mensen zich al jaren opgelicht door dit bedrijf.
Het mag dus inderdaad ook wel in de kleine lettertjes staan dat je voor een abonnement tekent maar als dit dus bij meerdere studenten fout gaat blijkt het ze toch ook niet zo veel uit te maken dat ze er echt verandering in willen brengen. Voor mij blijft dat dus wel oplichting.
Zelf heb ik mijn abonnement begin deze maand opgezegd en krijg ik nog steeds een afschrijving van €33,- op mijn rekening wat echt een absurd hoge prijs is.
Zonder duidelijk bericht €30 afgeschreven
Op het eerste gezicht, leuk, wat korting voor studenten. Totdat je het nooit gebruikt en opeens 32 euro van je bankrekening wordt afgeschreven zonder ook maar een melding of e-mail te krijgen. Blijkt dat ik midden in de zomervakantie een spammail heb ontvangen waar ik kon zien dat het over een of andere lidmaatschap gaat. Een sluwe streek om zo geld te pakken van nietswetende studenten.
Niet aan beginnen, en lees alle kleine lettertjes.
Don't ever get in contact with this company!!!
Please do not ever get in contact with this company. They are scamming you by making you fill out a paper form and then creating an account in your name that you cannot access whatsoever. They are billing you yearly for a service that does not exist and cancelling a subscription is almost impossible since you cannot get access to your subscription.
Blijven facturen terwijl ik geen lid meer ben
Er wordt na meerdere keren gemeld te hebben om mijn lidmaatschap stop te zetten toch weer een domiciliëring uitgevoerd. Graag dit annuleren en terugbetalen. Ik heb hier een jaar gelden een mail voor gestuurd en dit werd niet opgelost. Volgens jullie website is er geen bestaande lidmaatschap.
Vies bedrijf
Vies bedrijf! Geen mails sturen over het verlengen van je abonnement (het hoeft niet maar is wel netjes) en dan achteraf je je abonnement laten betalen zodat je niet vroegtijdig kan opzeggen. Echt heel smerig! Jammer dat ze zich zo moeten verlagen om geld binnen te krijgen.

Réponse de Knaek
Halen jaarlijks 30€ van je rekening…
Halen jaarlijks 30€ van je rekening zonder bericht en de promoties zijn vaak laag en heb je standaard al zonder een Knaek lidmaatschap.

Pure zwendel
Pure zwendel. Ze benaderen je en proberen je een "gratis" dienst aan te bieden, en daarna verlengen ze stiekem het abonnement waardoor je toch geld moet betalen. Die facturatie komt dan maanden later, op het einde van het jaar, waardoor het je niet opvalt dat ze het verlengen. Ik vind het erg laag dat er mensen zijn die geld verdienen door jonge studenten op te lichten.

Réponse de Knaek
Ik moest het gebruiken even in mijn…
Ik moest het gebruiken even in mijn systeem krijgen maar gebruik de kortingen eigenlijk steeds vaker. Wordt een beetje een sport.

Handig maar weinig acties
Handige korting en ben dan ook blij ermee maar vind het wel jammer en teleurstellend dat er best weinig aanbiedingen en kortingen op staan.

Wat een oplichting
Wat een oplichting. Krijg regelmatig mails en er wordt jaarlijks geld afgeschreven, maar als ik me wil uitschrijven wordt zowel mijn mail als bankgegevens niet herkent, dus zit ik er nog steeds aan vast. Belachelijk!!!

Goed geregeld
Ik vond dat alles goed geregeld was en ook vooral goed van te voren duidelijk aangegeven. De herinneringen was ook heel fijn anders was ik het zo vergeten

KNAEK is top
KNAEK is echt een topapp voor studenten! Als je niet superveel geld hebt, is het ideaal om gemakkelijk kortingen te vinden op eten, drinken en leuke activiteiten. Ik kijk regelmatig in de app om te zien welke coupons er beschikbaar zijn, en er zitten altijd goede deals tussen. De app is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Zeker een aanrader voor studenten!

Réponse de Knaek
The student box was great and easy to…
The student box was great and easy to get

Offers very good discounts for students
Offers very good discounts for students

Réponse de Knaek
The app didn’t really work as intended…
The app didn’t really work as intended when used for picking up the student packet (the pickup confirmation disappeared too quickly).
Initially, I saw some interesting discounts. However, now when I’m entering the site, nothing shows up (maybe something lagged again).