A.u.b. niet aan beginnen. Dit bedrijf probeert studenten, die al sws niet al te veel geld hebben, te naaien. Alle andere negatieve reviews kloppen: stilzwijgend geld van de rekening halen voor een abb... Voir plus
Lisez les avis des autres
Al twee jaar geen student en ze blijven incasso's sturen. Klantenservice geeft standaardantwoorden alsof je voor het eerst op het internet zit. Advies is om incasso bezwaar te doen bij je bank binn... Voir plus
Onaangekondigd geld van de rekening afhalen. 33 euro werd afgeschreven, zonder dat ik enig idee had welk bedrijf het was. Hierna geprobeerd mijn account en lidmaadschap op te zeggen, wat niet kon,... Voir plus
Net zoals als de andere reviews die hier al zijn geschreven. Afschriften van 33 euro per jaar valt nog mee, maar als je opzegt mag je ook nog eens een lidmaatschapsbijdrage afrekenen. Op de site zogen... Voir plus
À propos de l'entreprise
À propos de Knaek
Écrit par l'entreprise
Knaek: bespaar slim tijdens je studententijd
Met de Knaekapp bespaar je als student dagelijks op eten, drinken, kleding, uitgaan en meer. Je kunt kortingen gebruiken in je eigen stad, onderweg of online via cashbackdeals. De app is gratis voor alle MBO-, HBO- en WO-studenten in Nederland en België.
Voor extra voordeel kun je kiezen voor een premium lidmaatschap. Het eerste jaar is vaak gratis, bijvoorbeeld als je je inschrijft tijdens de introductiedagen of via de website door zelf €0,02 cent over te maken. Daarna betaal je €30 per collegejaar.
Zeg je op vóór de verlenging, dan betaal je niets extra’s. Zeg je tijdens het collegejaar op, dan betaal je alleen voor de periode dat je lid was.
Opzeggen is makkelijk via
www.knaek.nl/opzeggen. Je ontvangt altijd een bevestiging per e-mail en je lidmaatschap stopt automatisch na 30 dagen.
Zeg niet op via externe partijen zoals Xpendy, Mijnopzeggingen, 123opzeggingen of Stopabbo Form – dit kost je onnodig extra geld. Gebruik altijd direct onze eigen opzegpagina voor een snelle en kosteloze verwerking.
Heb je vragen of wil je dat we met je meekijken? Mail ons via
info@knaek.nl. Stuur je e-mailadres, telefoonnummer of Knaek-ID mee, dan kunnen we je direct helpen.
Check ook eerst even de meest voorkomende vragen via onze
veelgestelde vragen, bijvoorbeeld over opzeggen of cashback.
Knaek is er voor studenten die willen besparen en meer uit hun studententijd willen halen. Dankzij onze partners weet je precies waar je welkom bent.
Coordonnées de contact
Admiralengracht 60H, 1057GB, Amsterdam, Pays-Bas
- 0207165771
- info@knaek.nl
- www.knaek.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 44 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Les gens ont aussi consulté
Good student discounts
I drink a lot of coffee and I am using their starbucks discounts almost daily. It really helps, 20% discount. Also their student box that I received before christmas was good.

Dieven zijn het
Dieven zijn het, geld van je rekening afschrijven, 2 jaar na dat je een gratis abonnement bent aangegaan, om dan niet eens te antwoorden op een deftige mail naar de klantendienst, maar wel automatische incassomails om je aan je kost te herinneren omdat je nu nog moet betalen om je abonnement op te zeggen....
Update 08/01:
Via trustpilot reageren ze direct op je review omdat het maar 1 ster is, maar via mail laten ze niets weten. Ik heb na het 'gratis' jaar (2022_2023) niets van hun gehoord tot ik dit jaar doodleuk 2x moest betalen (€60,00) voor een jaarabonnement, maar dat is mijn fout natuurlijk, ik moest weten dat na 3 jaar niets van hun te horen, ik eigenlijk nog onder abonnement zat... Studentenapp... Tot dat ze 60 euro van je rekening halen. Ik vind het schrijnend dat jullie hier over 'feiten' praten nog geen 24u na dat ik een review plaats, maar geen antwoord bieden op een mail wanneer ik als student bijna geen geld meer had en hier over probeerde te communiceren naar de klantendienst, die zou klaar staan om op al mijn vragen te antwoorden. Tuurlijk snap ik dat ik aan een abonnement zat, maar welk abonnement trekt een jaar later plots het geld eraf van de 2 afgelopen jaren...

Réponse de Knaek
Ik ben eigenlijk pas een paar weken lid…
Ik ben eigenlijk pas een paar weken lid maar heb nu al een aantal keren een goede korting gekregen dus ik ben blij!

Réponse de Knaek
Abonnement al lang geleden opgezegd…
Abonnement al lang geleden opgezegd maar toch melding gekregen dat het werd verlengd op een email adres wat niet van mij was en normaals moeten betalen ookal was dit niet mijn email

Nice Service
Nice Service. I have met some technical issues and wrote an email to the team, they got back to me and solved it quickly. Thanks!

Niet aan beginnen
Niet aan beginnen. Heb me ooit ingeschreven omdat je 'gratis' kortingen zou krijgen. Nooit gebruik van gemaakt en blijkbaar wordt er al jaren 30 euro van mijn rekening afgeschreven. Ze zijn alleen uit op het oplichten van studenten en hebben zeker niet als doel om studenten te helpen. Begin er aub niet aan.

Réponse de Knaek
if you are a person who shops a lot this is a good thing for you

Réponse de Knaek
I was using the app until I've suddenly…
I was using the app until I've suddenly got charged 30 Euro, even though I canceled my subscription. It was okay the first year but then all my savings went in vain. They also charged me additional 7 euros for the months I used after I canceled my subscription.
I've also written this review before but seems that they also delete the reviews.

Studenten afpersing
Studenten afpersing
Studenten helpen met korting? Toen ik net ging studeren heb ik ooit de knaek app gedownload en mn gegevens ingevuld om het eens te bekijken. Verder nooit gebruikt. Er staat ook 0 euro bespaard en toch wordt er 25 euro jaarlijks afgeschreven zonder ik het doorhad.
Nu moet ik ook nog betalen om het op te zeggen. kan ik mn 150 euro ook gewoon terug krijgen?

Réponse de Knaek
Via via te horen gekregen en een fijne…
Via via te horen gekregen en een fijne ervaring gehad. Goed bedrijf met een goede klantenservice.

Réponse de Knaek
Heel blij met dit platform
Heel blij met dit platform, heb goede korting gekregen op mijn koffie bij starbucks!

Réponse de Knaek
Dubbele betaling & extra kost ?!
Wat een verschrikkelijk bedrijf...! Ze lokken je met studentenkortingen, om je vervolgens drie(?!) jaar later zomaar twee keer €30 én een opzeggingskost van €10,44 aan te rekenen. Dit is ronduit onaanvaardbaar.
Ik heb het bedrijf hierover meermaals gemaild, maar zelfs na twee maanden heb ik nog altijd geen enkel antwoord ontvangen. Het gebrek aan communicatie, bereikbaarheid en klantvriendelijkheid is hallucinant.
Bovendien heb ik mijn lidmaatschap onmiddellijk opnieuw opgezegd, hoewel ik dat in het verleden al eens had gedaan. Dat is ook logisch, want ik ben al drie jaar geen student meer en mijn schoolmailadres bestaat al even lang niet meer. Dat maakt het onmogelijk dat er nog een actief account aan dat adres gekoppeld zou zijn. Toch is precies hetzelfde probleem als toen nu opnieuw gebeurd, onterecht en zonder enige uitleg.
Als ik alle andere reviews lees op Trustpilot ben ik zeker niet de enige die dit heeft meegemaakt... Best bizar toch?

L’expérience Trustpilot