L'entreprise a répondu
Korzystam z kontaber.pl od kilku lat i zawsze wszystko działa bez zarzutu. Zamówienia są wysyłane w kilka minut, a kontakt przez czat szybki i pomocny. Solidny, sprawdzony sklep z tanimi kontami premi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Nie kupujcie nic na tej stronie bo nabawicie się nerwicy dostaniecie netflixa zamiast na 60dni to sie okazuje ze po 3 dniach konto jest nieopłacone kontakt z nimi jest tragiczny po otrzymaniu nowego... Voir plus
L'entreprise a répondu
Oficjalny profil sklepu kontaber.pl - Kontaber.pl to miejsce stworzone z myślą o osobach, które chcą korzystać z usług premium szybko, wygodnie i bez zbędnych komplikacji. Działamy na rynku od 2019 roku, konsekwentnie rozwijając ofertę kont do popularnych platform VOD oraz innych usług cyfrowych. Przez lata dopracowaliśmy model działania, który stawia na prostotę, bezpieczeństwo i realną wartość dla klienta. Obsługujemy użytkowników z całej Polski, zapewniając natychmiastowy dostęp do zakupionych kont - w większości przypadków już w kilka minut od zaksięgowania płatności. Logowanie odbywa się zawsze przez oficjalne aplikacje i strony usług, co gwarantuje pełen komfort korzystania. To, co wyróżnia nas na tle konkurencji, to nie tylko szybka realizacja zamówień, ale również podejście do obsługi klienta. Każde zgłoszenie traktujemy indywidualnie, dbając o jasną komunikację, uczciwość i sprawne rozwiązywanie ewentualnych problemów. Zależy nam, aby każdy klient czuł, że może na nas liczyć. Dodatkowo kontaber.pl to także idealne miejsce dla osób szukających usług z kategorii Tanie Premium. Oferujemy dostęp do popularnych platform w cenach znacznie niższych niż standardowe, zachowując pełną funkcjonalność i wygodę korzystania. Tanie Premium na kontaber.pl to połączenie jakości, szybkości realizacji i uczciwych warunków - bez ukrytych kosztów i bez komplikacji. Jeśli szukasz sprawdzonego sklepu, który oferuje konta premium w atrakcyjnych cenach, działa transparentnie i reaguje błyskawicznie - kontaber.pl będzie dobrym wyborem.
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Korzystam z kontaber.pl od kilku lat i zawsze wszystko działa bez zarzutu. Zamówienia są wysyłane w kilka minut, a kontakt przez czat szybki i pomocny. Solidny, sprawdzony sklep z tanimi kontami premium

Réponse : KONTABER.pl - Sklep z kontami Premium
Korzystam z małymi przerwami z usług Kontaber.pl i zawsze jestem zadowolony, jakość obsługi i dostępność serwisów na idealnym poziomie!
Bardzo polecam ❤️

Réponse : KONTABER.pl - Sklep z kontami Premium
Od kilku lat korzystam z Kontaber i zawsze bez stresu, po płatności od razu dostęp do konta które działają bez żadnych problemów. Super obsługa, zdecydowanie warto

Réponse : KONTABER.pl - Sklep z kontami Premium
Wszystko działa od razu po opłaceniu, bez żadnych opóźnień. Dostęp zawsze mam przez cały zadeklarowany czas subskrypcji, a obsługa odpowiada dosłownie w kilka sekund. Bardzo doceniam rozwiązania na stronie. Szybko, wygodnie i bezproblemowo, polecam wszystkim.

Réponse : KONTABER.pl - Sklep z kontami Premium
Korzystam z Kontaber od dłuższego czasu i jestem naprawdę bardzo zadowolona. Wszystko działa stabilnie i bezproblemowo. Super, że można liczyć na szybkie reakcje i normalne podejście do klienta. Polecam z czystym sumieniem

Réponse : KONTABER.pl - Sklep z kontami Premium
Korzystam z Kontaber już od dłuższego czasu i mogę szczerze powiedzieć, że to jedna z najlepszych stron na rynku. Zamówienia są wysyłane natychmiast po wpłacie, prawdopodobnie całkowicie automatycznie i zawsze działają przez pełny okres subskrypcji. Nigdy nie miałam żadnych problemów z dostępem. Kontakt z obsługą to również ogromny plus, na czacie odpowiadają od razu, bardzo miło i profesjonalnie. Dodatkowo na stronie działa automatyczna weryfikacja gospodarstwa domowego dla Netflix i Disney+, lub logowanie kodem do ChatGPT, więc nie trzeba pisać do supportu po kody z maila jak to bywa na innych stronach. Wszystko odbywa się szybko, wygodnie i bez zbędnych formalności. Najlepsze rozwiązanie na rynku jeśli ktoś szuka stabilnej, bezproblemowej i natychmiastowej usługi.

Réponse : KONTABER.pl - Sklep z kontami Premium
Co chwilę coś nie działało, na nowe kody długie oczekiwanie

Réponse : KONTABER.pl - Sklep z kontami Premium
Zakupiony filman cc na 30 dni. Nie dzialał w aplikacji na android tv. Bardzo szybka pomoc i super kontakt przez czat. Dzieki poradom zadzialało przez stremio. Będę wracał po kolejne zakupy

Réponse : KONTABER.pl - Sklep z kontami Premium
Jak na razie jest dobrze , aby się nie zepsuła ta usługa, chociaż na czacie w nocy trzeba czekać długo na pomoc....Pozdrawiam....

Réponse : KONTABER.pl - Sklep z kontami Premium
Kontaber.pl to według mnie najlepsze miejsce do zakupu dostępu do Netflixa, Prime Video i innych usług. Dane logowania zawsze otrzymuje natychmiast po płatności, a subskrypcje działają przez cały deklarowany okres bez żadnych przerw. Strona wyróżnia się rozwiązaniami, których nie mają inne sklepy, szczególnie automatyczną weryfikacją gospodarstwa domowego, którą można zrobić samodzielnie w kilka sekund, bez kontaktu z obsługą. Support na czacie działa błyskawicznie i na wysokim poziomie. Zdecydowanie polecam.

Réponse : KONTABER.pl - Sklep z kontami Premium
Ta strona to pełen profesjonalizm i najwyższa jakość usług. Przez cały pełny okres subskrypcji wszystko działa bezawaryjnie i bez jakichkolwiek przerw czy problemów. Dane dostępowe przychodzą automatycznie w kilka sekund po wpłacie, a obsługa na czacie odpowiada natychmiast i bardzo rzeczowo. Polecam

Réponse : KONTABER.pl - Sklep z kontami Premium
Jak zawsze pełna profeska, dane przychodzą natychmiastowo po opłaceniu zamówienia, pomoc na czacie 24/7 i żadnych problemów z dostępami czy przedwczesnym zakończeniem. Kupuje tylko tutaj i wszystkim polecam

Réponse : KONTABER.pl - Sklep z kontami Premium
Polecam z czystym sumieniem. Zawsze wszystko działa pełny zadeklarowany czas subskrypcji. Po zakupie zawsze dane otrzymuje natychmiastowo na maila, nigdy nie miałam żadnych problemów, a na czacie na stronie lub w wiadomości mailowej zawsze dostaje szybką odpowiedź na swoje pytanie.

Réponse : KONTABER.pl - Sklep z kontami Premium
Dane zawsze przychodzą od razu po zakupie, odkąd kupuje czyli jakoś od 5 lat subskrypcje działają przez cały przewidziany czas, a nawet zdarzyło się, że o kilka dni dłużej, także polecam kupować tylko tutaj!!!

Réponse : KONTABER.pl - Sklep z kontami Premium
Tragedia i porażka korzystam z ich z usługi po raz trzeci i za każdym razem Są jakieś problemy jak nie to że nikt nie odpisuje ani dostałam hasła i loginu po wykupieniu dostępu to to że nie potrafią mi pomóc z obsługą konta i ustawieniami

Réponse : KONTABER.pl - Sklep z kontami Premium
Jak zawsze wszystko na najwyzszym poziomie polecam gorąco

Réponse : KONTABER.pl - Sklep z kontami Premium
Warto skorzystać z kontaber.pl ze względu na to, że subskrypcje zawsze są aktywne przez cały zadeklarowany czas. Dostawa jest ekspresowa po złożeniu zamówienia, więc można bez wahania zamawiać o dowolnej porze. Jak chcecie subskrypcje bez żadnych problemów, zamawiajcie na kontaber.pl

Réponse : KONTABER.pl - Sklep z kontami Premium
En savoir plus sur les différents types d'avis.