Ik had eerder in 2020 een houten hoesje van Kudu gekocht voor mijn S20, en ben daar altijd tevreden mee geweest. Dus nu eenzelfde soort hoesje gekocht voor mijn nieuwe S25, en de kwaliteit is er al... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik wilde het jubileum 5 jaar samen met mijn vrouw delen met een gepast kado. Onze kus in station Antwerpen gegraveerd in een telefoon hoesje. Kudu is een zeer professioneel bedrijf die dit verzorgd... Voir plus
Kudu store dacht tijdens de bestelling erg met me mee. Het logo dat ik aanleverde werd in meerdere opties als proefprint voorgesteld om uit te kiezen. Het resultaat is prachtig geworden. Het hout (wal... Voir plus
Schitterend hoesje, afwerking perfect. Heb een walnoten hoesje besteld voor mijn Samsung Galaxy S21 Plus, met eigen ontwerp er in laten graveren. Zelfs de kleinste details zijn super duidelijk en... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Producent van duurzame houten skins voor iPhone.
Coordonnées de contact
Elzenstraat 8, 5391 LA, Nuland, Pays-Bas
- +30 6 46592862
- info@kudustore.com
- www.kudustore.com
Top!
Ontzettend tevreden!
Gisteren besteld, vandaag binnen!
Super compleet, screenprotector met houten hoes intelligence! Straalt één en al liefde uit in álles!!
Kudu bedankt!

erg goed hoesje!
erg goed hoesje, mooi afgewerkt en snel binnen met een mooi ontwerp!
erg blij mee en raad dit hoesje aan bij anderen

Réponse de Kudu
Hoesje een paar maanden geleden…
Hoesje een paar maanden geleden besteld. Helaas kapot gegaan ! Maar wat een service ... netjes een nieuwe verzonden.
Groetjes uit Rotterdam

Réponse de Kudu
Goede website en snelle levering!!
Goede website en snelle levering!!
Hoesje strak om de telefoon en voelt erg prettig aan. Erg blij mee
Fijne service
Fijne service, snelle levering en een heel mooi resultaat. Erg mooie hoesjes!
Prachtig design
Super mooie kwaliteit en de gravering erg gaaf en subtiel! Ook de communicatie en verzending was perfect, bedankt Kudu!
Mooie afwerking en goede pasvorm.
Snel, goede kwaliteit
Snelle reactie op email.
Goede kwaliteit.
Houtwerk is na verwachting.
Mijn hoesje is custom made hout. Hout snijwerk is prima gelukt. 4 design keuzes en werkelijk prachtig.
Snelle service.
Mooi en stevig product!
Snelle levering en een goed, mooi en stevig hoesje. Zeker een aanrader!
Heel tevreden!
Mooi hoesje, met bedrijfslogo. De houder voor in de auto werkt ook prima!
Kwaliteit voelt en oogt het als een…
Kwaliteit voelt en oogt het als een goed product. Ziet er premium uit. Snelle levering, goed verpakt.
Hoesje s10
Super goede kwaliteit en super goede service volgende ga ik zeker weer hier bestellen
Super goed advies en snelle service!
Super goed advies en snelle service!! Heel tevreden! En ook erg leuk om cadeau te geven!
SUPER HOESJE👍
Echt mooi.
Dus mensen zoeken jullie nog een mooie hoesje van hout, ga ook niet twijfelen gewoon bestellen.

Goed en snel
Goede en snelle communicatie + levering.
Kortom snelle en vlekkeloze levering.

Réponse de Kudu
Snel reactie en mooi ingepakte…
Snel reactie en mooi ingepakte levering! Daarnaast al veel plezier van m’n hoesje!

TOP service !!!
Zeer goed aan te raden, zie mijn gedetailleerde review op Google

Top!
Snelle duidelijke levering en prima contact met de klant over het ontwerp

Réponse de Kudu
En savoir plus sur les différents types d'avis.